25 de Bloguri de Beauty și de Fashion Pentru Machiáje, Îngrijirea Pielii și Styling (2024)

În viața de zi cu zi, aveți nenumărate opțiuni, mai ales în materie de beauty și de fashion. De la produse de îngrijire a pielii la cele mai noi colecții de pantofi din magazine, trebuie să știți cum să alegeți ce e mai bun. Iar pentru asta aveți nevoie de opiniile și recomandările altor persoane. Bloggerii de beauty și de fashion sunt între cele mai bune resurse de acest fel. Aceste doamne și domnișoare analizează cele mai noi produse și oferă sfaturi despre stil și despre îngrijire, astfel că veți ști ce să folosiți sau ce să evitați.

Nu știți de unde să începeți, însă? Noi vă putem ajuta! Am pregătit o listă cu cele mai bune 25 de bloguri de fashion și de beauty, care conțin o mulțime de articole interesante despre modă, coafuri, machiaje și multe altele. Toate site-urile sunt analizate și aprobate de echipa noastră. Fiecare blog este analizat din mai multe privințe, cum ar fi numărul de vizitatori lunari, activitatea pe rețelele sociale, designul site-ului, povestea blogului și nu numai. Aceste bloguri vă vor oferi informații prețioase despre tot ce e mai nou, dar și mai bun în comunitățile de fashion și de beauty.

Este blogul dumneavoastră pe această listă? Dacă da, atunci puteți copia codul HTML de mai jos pe site, pentru a le arăta cititorilor această insignă de apreciere pe care ați primit-o.

Cele mai bune 25 de bloguri de beauty și de fashion pentru inspirație zilnică

Alina Ceușan

Alina Ceusan

Alina Ceușan este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de beauty din România, având deja aproape un deceniu de experiență în acest domeniu. Chiar pe site-ul său, Alina mărturisește că proiectul a început din necesitate, însă ”tema pentru facultate” s-a dezvoltat ulterior, având în vedere pasiunea sa înnăscută pentru lumea modei și a frumuseții.

Eforturile Alinei din online nu au trecut neobservate, iar mărturie stau nenumăratele premii și distincții pe care ea și blogul său le-au câștigat de-a lungul anilor. Ea a colaborat și încă are parteneriate cu unele dintre cele mai mari branduri naționale și internaționale, oferind cititoarelor sfaturi despre cele mai bune produse către care să se orienteze.

Cu siguranță, site-ul său este în top bloguri beauty România. Odată ajunsă aici, veți putea găsi, însă, și sfaturi foarte bune despre locuri superbe pe care să le vizitați, atât din țară, cât și din străinătate.

Ne-a plăcut foarte mult categoria ”Looks” de pe site, unde puteți descoperi inspirație pentru ținutele dumneavoastră. Primiți mai mult de atât, însă, deoarece aceste ținute și accesorii sunt categorizate în funcție de anotimp, pentru a găsi rapid exact ceea ce vă doriți, fie că e toamnă sau primăvară.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.alinaceusan.net/second-hand-meets-old-moderns-what-goes-around-comes-around

Fashion Review

Fashion Review

Fashion Review este un proiect colectiv, ce aduce laolaltă patru bloggeri pasionați de beauty, dar și de fashion. Astfel, aici veți găsi toate resursele de care aveți nevoie, fie că sunteți în căutarea unui nou fond de ten, fie că aveți de gând să vă pregătiți o ținută pentru o petrecere.

Site-ul vă propune un design simplu, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce este important, anume conținutul. Veți găsi aici nenumărate recomandări despre noi produse apărute pe piață, dar și o mulțime de liste cu sfaturi dintre cele mai diverse.

Poate că nu știți cu ce să asortați cea mai nouă rochie pe care ați cumpărat-o, sau aveți dubii în privința unui ruj aparte. Fashion Review are, undeva, răspunsuri la toate întrebările.

Apreciem în mod deosebit faptul că Fashion Review are și articole destinate bărbaților, scrise chiar de un bărbat. Deși moda și frumusețea nu sunt doar pentru femei, multe site-uri sar peste articolele orientate către bărbați, iar cele de aici sunt binevenite.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.fashionreview.ro/5-moduri-cool-si-exotic-de-a-purta-camasi-cu-imprimeu-floral-pentru-barbati/

Alina Anghel

Alina Anghel

Alina Anghel a intrat în urmă cu ani buni în lumea specială de bloguri despre frumusețe, iar de-a lungul timpului, a ajuns să se facă foarte cunoscută în această nișă. Acum, pe site-ul său găsiți o mulțime de articole informative care au trecut dincolo de sfera de beauty.

Dacă doriți să vă cumpărați un parfum nou și nu știți către ce să vă orientați, Alina are o rubrică dedicată pe site pentru astfel de produse. Pe de altă parte, tot aici veți găsi și alte articole plăcute, din lumea cafelei sau din universul călătoriilor.

Alina scrie nu neapărat despre ce trebuie, ci despre ce îi place, iar asta face site-ul și mai plăcut de urmărit.

Cel mai mult ne-a impresionat faptul că Alina, deși are colaborări cu branduri, nu se lasă influențată de acestea, ci alege să își exprime opiniile cât se poate de sincer, chiar și când un produs nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.alina-anghel.com/2020/11/curiozitati-din-lumea-cafelei.html

Colțul Cameliei

Cotul Cameliei

Camelia se află în top bloguri beauty Romania și oferă constant articole informative comunității de cititoare pe care a format-o de-a lungul timpului. Are deja 12 ani de experiență în domeniul bloggingului de beauty, iar asta se vede în recomandările pe care le oferă, dar și în discuțiile sale cu alte doamne și domnișoare, în comentariile de la articolele de pe site.

În Colțul Cameliei veți găsi câteva mii de articole informative dintr-o mulțime de categorii de suflet pentru autoare, îndeosebi în materie de beauty și de fashion. Totuși, veți descoperi aici și recomandări de cadouri de Crăciun sau idei de vacanță pentru vară.

Camelia scrie cu pasiune și din plăcere, iar asta se vede în recomandările pe care le oferă și care sunt cât se poate de sincere, deoarece alege doar produsele care îi plac cu adevărat.

Apreciem faptul că nu apar pe site-ul Cameliei păreri artificiale despre produse, ea alegând să fie corectă în opinii, chiar și atunci când produsul primit vine din partea unui sponsor.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: http://www.coltulcameliei.com/2021/08/ce-m-bucurat-vara-asta.html

BeautyBarometer

BeautyBarometer

BeautyBarometer este un blog de beauty în adevăratul sens al cuvântului. În spatele său se află Ana-Maria Tătucu; are deja ani buni de experiență în ceea ce privește scrisul, iar de-a lungul timpului și-a dezvoltat și alte abilități. De aceea, veți găsi aici nu doar texte informative, ci și fotografii și videoclipuri de calitate pentru produsele testate.

Ana-Maria se declară o ”consumatoare exagerată” de produse cosmetice, astfel că veți găsi aici nenumărate review-uri despre cele mai noi și mai bune produse de beauty. Totodată, este și pasionată de parfumuri, astfel că puteți găsi recomandări de calitate și în această privință.

Ana-Maria scrie și despre alte lucruri pe site-ul său, oferind articole despre viața sa și chiar despre dieta pe care o urmează. Așadar, BeautyBarometer aduce laolaltă mai toate lucrurile de care aveți nevoie.

Ne-a plăcut să descoperim că Ana-Maria folosește un sistem propriu de rating al produselor pe care le încearcă, astfel încât să puteți afla rapid cât de bun este fiecare dintre produsele despre care citiți.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://beautybarometer.com/parfumurile-arabesti-obsesie-sau-iluzie-olfactiva/

Septembrie Joi

Septembrie Joi

Septembrie Joi este un blog de beauty ce a apărut în 2014, când Adina a început să scrie, pentru a împărtăși și altor femei din lucrurile pe care le descoperă zi de zi, mai ales în materie de frumusețe, dar nu numai.

De-a lungul celor șapte ani de experiență în materie de blogging, viața Adinei s-a schimbat radical, iar ea a devenit mamă, nu doar o dată, ci de două ori. Asta i-a permis să își diversifice conținutul site-ului, iar acum veți putea citi și despre experiențele ei ca mamă.

Totuși, la bază, blogul vă oferă o mulțime de resurse referitoare la lumea produselor de frumusețe. Adina are articole periodice în care prezintă cele mai noi descoperiri pe care le-a făcut în magazine, iar acesta nu se limitează doar la produse de îngrijire, ci și la haine și alte accesorii pentru femei care doresc să țină pasul cu moda.

Ne-a plăcut foarte mult faptul că Adina ține o rubrică săptămânală pe blog, unde le împărtășește cititoarelor produsele de beauty și de fashion care au impresionat-o în ultima vreme, suficient cât să le achiziționeze.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://septembriejoi.com/rutina-de-mamica-ingrijirea-pielii-produsele-de-dimineata/

Oana Alexandru

Oana Alexandru

Oana Alexandru a început să scrie pe blog încă de acum opt ani, iar la început s-a rezumat la pasiunea pentru care a și deschis site-ul: nail art. Așadar, Oana este una dintre persoanele către care să vă orientați dacă doriți să învățați mai multe despre secretele din spatele unei manichiuri perfecte.

De-a lungul timpului, însă, Oana a început să adauge și alte articole informative pe site, iar acum oferă o gamă largă de opinii și review-uri la tot felul de produse de beauty pe care le încearcă.

Desigur, veți găsi aici și o mulțime de alte frânturi din viața Oanei. Veți descoperi astfel că e pasionată și de gătit, iar pe site-ul său distribuie cititoarelor și diverse rețete pe care le-a încercat și care i-au și plăcut.

Ne place foarte mult că Oana le învață pe cititoare nu doar cum să obțină o manichiură perfectă, ci și cum ar putea să câștige bani buni din asta.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://oanaalex.ro/2021/09/22/vacanta-la-sibiu/

Rokolla

Rokolla

Ramona Gheorghe a început să scrie pe blogul său mai degrabă din curiozitate, așa cum ea însăși povestește. Iar pentru că un lucru bine făcut se dezvoltă frumos, asta s-a întâmplat și cu Rokolla, site-ul care acum a devenit unul dintre cele mai populare bloguri de beauty și nu numai.

Dacă sunteți în căutarea unor păreri despre cele mai noi produse de îngrijire personală, sau dacă doriți să aflați mai multe despre recentele tendințe din modă, Rokolla e unul dintre blogurile de fashion pe care să le aveți în lista scurtă.

Tot pe blogul Ramonei Gheorghe veți găsi și recomandări în materie de lifestyle, dar și rețete minunate de încercat în bucătărie. Deși Ramona nu face blogging full-time, a reușit să adune în jurul site-ului o comunitate însemnată de cititoare, în continuă creștere.

Ne bucură să vedem că Ramona a început să acorde mai multă atenție proiectului său în ultimii ani, iar asta a ajutat-o să crească site-ul și să îl facă din ce în ce mai popular în blogosfera de beauty din România.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.rokolla.ro/2021/10/behind-the-scenes-ce-nu-stiai-despre-colaborarea-cu-un-designer-de-interior/

AnotherSide of Me

AnotherSide of Me

AnotherSide of Me este unul dintre blogurile de beauty din România cu un istoric de mai bine de un deceniu. A pornit din pasiunea Dorinei și Cristinei, două surori pasionate de modă, care sunt totodată și două prietene foarte bune. Iar asta, vă asigurăm, se vede în tot conținutul site-ului, unu dintre cele mai populare bloguri despre frumusețe.

De-a lungul timpului, cele două au colaborat cu o mulțime de branduri recunoscute în țară, dar și în străinătate. Asta nu le-a făcut, însă, să renunțe la oferirea de opinii pertinente referitoare la produsele preferate, dintre cele pe care au ocazia să le testeze.

Cristina și Dorina oferă, în același timp, sfaturi și dincolo de zona de beauty. Fără îndoială, aici veți găsi și noutăți referitoare la tendințele din modă, o altă mare pasiune a duoului AnotherSide of Me. Iar dacă aveți de gând să călătoriți și doriți o cazare de calitate, găsiți și păreri despre locurile pe care le-au vizitat cele două.

Ne-a încântat foarte mult să descoperim că în spatele site-ului se află două surori, un astfel de proiect este unic și merită toată atenția cititoarelor dornice de sfaturi de beauty.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: http://www.anotherside-of-me.com/2021/09/casele-de-oaspeti-ale-printului-charles-din-valea-zalanului.html

Adina Necula

Adina Necula

Dacă sunteți dornice să aflați sfaturi cât mai bune despre lumea modei, puține persoane sunt mai avizate să vă ajute decât Adina Necula. Ea are deja 15 ani de experiență în domeniu, lucrând îndeaproape cu diverși creatori de modă.

Și-a luat foarte în serios pasiunea pentru stil și modă, astfel că a devenit o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului, fiind un consilier desăvârșit în aceste nișe.

Adina, cu toate că este o expertă în ceea ce privește hainele, este totodată foarte conștientă de faptul că femeile au nevoie nu doar de o garderobă șic, dar și de un aspect propriu plăcut și îngrijit. De aceea, oferă și o mulțime de sfaturi în materie de beauty, fie că e vorba de tehnici sau de produse pe care merită să le încercați. E clar că Adina are unul dintre cele mai potrivite bloguri de moda din Romania.

Ni s-a părut foarte interesant faptul că Adina Necula oferă nu doar sfaturi pe blog, ci și sesiuni de consultanță 1 la 1 cu persoanele doritoare de a-și îmbunătăți stilul.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.adinanecula.ro/trench-ul-clasic-de-ce-isi-merita-investitia-si-care-este-secretul-longevitatii-sale.html

Sînziana Iacob

Sinziana Iacob

Sînziana Iacob este deja o prezență cunoscută în lumea de bloguri de beauty și de fashion, iar articolele scrise de ea au ajutat mii de cititoare să ia decizii informate cu privire la cumpărături, fie că s-au orientat către produse de înfrumusețare și de îngrijire, fie că au dorit să adauge o ținută nouă în garderobă.

Sînziana a fost prezentă în online și înainte de acest proiect, pe un blog realizat alături de o prietenă, însă în urmă cu patru ani a decis să-și creeze propriul site și propriul brand. A fost o decizie inspirată, care i-a adus o comunitate de aproximativ 15.000 de fane, iar numărul este în continuă creștere.

Pe site-ul său veți găsi nu doar articole despre frumusețe și despre modă, ci și o mulțime de alte subiecte conexe, care, printre altele, vă pot ajuta să vă realizați sesiuni foto de calitate, chiar în inima Bucureștiului.

Ne-a plăcut că Sînziana a întocmit liste cu cele mai instagramabile locuri din Capitală, astfel încât fiecare doritoare de fotografii excepționale să le poată realiza având un cadru ideal, după ce s-a preocupat deja de o ținută și de aspectul tenului.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.sinzianaiacob.ro/15-locuri-instagramabile-bucuresti/

Federova

Federova

Pe blogul Federova veți găsi o gamă completă de articole din sferele de fashion și de beauty, astfel încât să vă puteți preocupa de toate aspectele care vă vor ajuta să deveniți o femeie ideală.

Federova se preocupă de lucruri mari, dar și de lucrurile mici, care fac diferența. Astfel, veți afla de la ea cum să vă îngrijiți genele și sprâncenele, dar și cum să vă faceți o manichiură perfectă – lucruri necesare pentru orice doamnă sau domnișoară modernă. Totodată, aici puteți citi sfaturi pertinente în ceea ce privește ținutele pe care să le abordați, fie că e vară sau că se apropie iarna.

Pentru a face sfaturile de ținute cât mai ușor de înțeles, Federova a pregătit chiar și o rubrică de outfit-uri, unde prezintă fotografii cu combinații cât mai potrivite de haine pentru orice sezon.

Federova are pe propriul site și un mic butic, de unde puteți să cumpărați unele dintre piesele din garderoba sa, care însă nu-și mai au loc în dressing-ul său în continuă creștere.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.federova.ro/2021/02/top-3-cele-mai-utile-piese-de-mobilier/

Fashion 365

Fashion 365

Fashion 365 este o resursă însemnată în ceea ce privește sfaturile de modă, fie că vorbim de stilul feminin sau de cel masculin. Întotdeauna veți avea întrebări referitoare la modă, chiar dacă sunt privitoare la chestiuni clasice sau la tendințe actuale, iar Fashion 365 vă poate ține la curent cu toate acestea.

Spre deosebire de alte site-uri, Fashion 365 prezintă și noutățile de pe cele mai celebre podiumuri din lume, astfel că atunci când se dă ora exactă în modă, acest blog vă oferă informații proaspete.

Veți găsi aici și articole din zona de frumusețe sau de îngrijire a părului, astfel că vă puteți pregăti mai bine pentru o vizită la salon. Niciodată nu e un moment nepotrivit pentru o schimbare de look, iar Fashion 365 vă pune la dispoziție toate resursele pentru a face alegeri informate.

Ne bucură faptul că Fashion 365 se preocupă și de bărbați, oferindu-le o mulțime de sfaturi vestimentare, dar și trucuri de frumusețe și de îngrijire personală, deosebit de utile pentru oricine vrea să fie o persoană stilată.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.fashion365.ro/ce-sa-porti-si-ce-sa-nu-porti-la-un-interviu-de-angajare/

Style Diary

Style Diary

Style Diary este creația Irinei Markovits, una dintre cele mai bine văzute stiliste din România. Irina a avut nenumărate colaborări cu mari branduri de-a lungul timpului, iar pasiunea sa pentru modă a evoluat și s-a transformat într-o reală carieră.

Irina își dedică în continuare mult timp site-ului Style Diary, unul dintre cele mai complete bloguri de fashion unde acoperă o gamă de subiecte dintre cele mai variate, astfel încât să vă puteți informa din toate punctele de vedere când vine vorba de tendințe, de modă și mai ales, de crearea unui stil propriu.

Irina Markovits a devenit și consultant de stil, oferind sfaturi referitoare la stilul vestimentar de zi cu zi, dar și privitor la cel corporate, unde ținutele trebuie alese cu mai multă atenție. Irina este foarte sinceră în ceea ce face, iar asta se reflectă în calitatea materialelor prin care își ține cititoarele informate.

Ne-a bucurat să descoperim că Irina nu oferă sfaturi de fashion dintr-o simplă perspectivă de amatoare, ea fiind o profesionistă în toată puterea cuvântului, recunoscută și de branduri mari.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.stylediary.ro/wordpress/2021/08/02/varsta-si-stilul-evolutii-in-sincron/

Maxine Over 50

Maxine Over 50

În mulțimea de bloguri de moda românești se remarcă Maxine Over 50, blogul Eugeniei, care este o dovadă vie că moda și stilul nu țin cont de vârstă. Ea nu se sfiește să-și arate vârsta, ba chiar și-o etalează cu mândrie.

Dacă majoritatea bloggerițelor de fashion din România sunt persoane tinere și foarte tinere, Eugenia este aici să le ajute și pe doamnele mai în vârstă care caută repere pentru garderoba lor.

Dacă Maxine a fost inițial un magazin online pentru haine și accesorii, în timp a apărut și blogul, pe care Eugenia scrie acum de doi ani de zile. Este o adevărată oază pentru doamnele aflate la a doua tinerețe, deoarece Eugenia pune preț pe ținute de calitate, care arată foarte bine.

Ținutele de pe site-ul Maxine Over 50 sunt nenumărate, astfel că e imposibil să nu găsiți cel puțin câteva care să vă reprezinte.

Apreciem în mod special că Eugenia are o categorie specială pe site, unde oferă sfaturi și femeilor care au câteva kilograme în plus, deoarece fiecare femeie trebuie să se simtă bine în propria piele.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.maxineover50.com/cum-sa-te-imbraci-tinereste/

Beauty Control

Beauty Control

Beauty Control este un proiect de suflet al Andreei Iavorenciuc. După cum ea însăși se descrie, este o foarte mare pasionată a tot ceea ce înseamnă produse de beauty, iar asta se vede pe blog.

Dacă aveți dubii cu privire la ce produse v-ar putea ajuta cel mai mult, sau dacă vreți să vedeți către ce ar trebui să vă orientați pentru a vă bucura de calitate, Beauty Control reprezintă una dintre cele mai bune resurse de informare.

Andreea Iavorenciuc preferă sinceritatea în ceea ce face, iar asta s-a văzut de-a lungul anilor. Cu toate că a colaborat cu diverse branduri, Andreea oferă doar sfaturi reale pe blog, astfel că nu veți găsi reclame mascate la produse care nu-și îndeplinesc scopurile promise.

Ne-a plăcut să descoperim că Andreea este foarte preocupată și de produsele de îngrijire pentru păr, o rubrică lăsată mai degrabă în plan secund de alte bloggerițe din industrie.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://beautycontrol.ro/experienta-mea-cu-dermapen-cum-a-decurs-procedura-si-care-au-fost-rezultatele/

Diva Hair

Diva hair

Diva Hair nu este ca alte bloguri fashion, fiind o publicație în toată regula. De fapt, este una dintre cele mai vechi publicații online românești din acest domeniu, proiectul fiind lansat în urmă cu peste 15 ani.

De-a lungul a un deceniu și jumătate, aici s-au scris mii de articole despre modă, despre stil, dar și despre alte sfaturi conexe pentru orice femeie ce vrea să fie o adevărată doamnă.

Tot aici, cititoarele găsesc sfaturi și privitor la alte frământări importante ale vieții, mai ales în ceea ce privește viața de cuplu. Autoarele care lucrează la proiectul Diva Hair oferă întotdeauna sfaturi pertinente, iar asta le-a ajutat să adune, în timp, o comunitate de aproximativ 250.000 de fane.

Pe Diva Hair veți găsi toate aceste lucruri, dar chiar și altele, între care trebuie să amintim o rubrică specială de diete dintre cele mai potrivite pentru fiecare nevoie.

Pe site veți găsi o unealtă care vă ajută să găsiți furnizori de servicii în zona dumneavoastră, fie că aveți nevoie de un coafor, de un spa, de o școală de dans sau chiar de un salon de tatuaj.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.divahair.ro/sanatate/psihologie/ce-este-boala-urateniei-inchipuite-si-cum-sunt-afectati-tinerii

Dana Sota

Dana Sota

Dana Sota este o femeie realizată din toate punctele de vedere, iar pasiunea pentru muncă se răsfrânge și asupra blogului său, unde găsiți doar articole bine documentate și de calitate.

Numele său este destul de cunoscut în zona de beauty, fiind una dintre pionierele domeniului de estetică facială și corporală din România. Astfel a avut de-a face cu o mulțime de vedete din showbiz-ul autohton, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Site-ul Danei Sota a luat ființă în 2009, la un an după ce aceasta își publica prima sa carte. De atunci, a devenit un punct de referință pentru toate doamnele și domnișoarele care sunt în căutare de trucuri de frumusețe, dar care doresc și ajutor profesional în anumite privințe legate de beauty. Dacă este vorba despre frumusețe, e puțin probabil ca Dana să nu cunoască răspunsul la întrebarea dumneavoastră.

Apreciem faptul că Dana se preocupă nu doar de frumusețea exterioară, ci și de cea interioară, având astfel pe site o rubrică dedicată de wellness, unde veți găsi rețete, diete și alte informații despre starea de bine.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.danasota.com/terapia-de-substitutie-hormonala-la-menopauza/

Xaara Novack

Xaara Novack

Xaara Novack reunește pe blogul său toate lucrurile care îi aduc bucurie în viață, reușind astfel să transmită din propriile energii și cititoarelor sale. Este deja o veterană în ceea ce privește bloggingul, fiind activă încă din 2009. Ceva mai târziu a descoperit și pasiunea pentru crearea de conținut video.

Faptul că Xaara este o artistă desăvârșită se vede, iar dacă nu v-ați convins de acest aspect, nu putem decât să vă invităm să-i admirați lucrările.

Pe acest blog veți găsi diverse articole utile despre fashion și despre beauty, dar și mai mult de atât. Multe aspecte de lifestyle sunt, de asemenea, prezente între scrierile Xaarei, iar acestea sunt foarte prețioase, deoarece au apărut ca rezultat al unui continuu proces de descoperire de sine.

Am apreciat că Xaara oferă foarte multe recomandări culturale pentru cititoare, fie că este vorba de cărți, de filme sau de piese de teatru. Când nu știți ce să mai vizionați sau să citiți, aici puteți găsi următoarea recomandare.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.xaaranovack.com/stana-stefanu-transalpina/

Lucruri privite de jos în sus

Lucruri privite de jos in sus

Lucruri privite de jos în sus este blogul Paulei Caraman, un site unde cititoarele interesate pot afla o mulțime de sfaturi legate de frumusețe, de îngrijire personală dar și de modă, pentru că toate aceste aspecte îi sune necesare oricărei doamne sau domnișoare.

Paula are ani buni de experiență pe blog, iar asta se vede în calitatea materialelor pe care le aduce, de fiecare dată, publicului. Este și fericita mamă a doi copii, însă asta nu i-a răpit din dedicarea față de blog.

Fie că aveți o întrebare privitoare la un produs pe care ați dori să îl încercați, fie că sunteți în căutarea unor trucuri de frumusețe pe care să le aplicați acasă, Paula vă poate oferi răspunsuri la toate întrebările de acest fel, într-un mod foarte plăcut pentru orice cititoare.

Ne-a bucurat să observăm că Paula este foarte pasionată de cărți, astfel că a dedicat o întreagă secțiune pe site recenziilor de carte, oferind astfel noi recomandări beletristice pentru orice gusturi.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://lucruriprivitedejosinsus.ro/2021/08/18/ce-metode-de-epilare-preferati/

Ioana Chișiu

Ioana Chisiu

Ioana Chișiu este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de beauty și lifestyle din România, având o comunitate cu sute de mii de urmăritoare. Scrie de aproape un deceniu în online, iar stilul său i-a adus o mulțime de colaborări cu branduri importante, pe care le-a reprezentat în mod echidistant, știind că cititoarele sale caută opinii reale.

A debutat și în televiziune în 2015, devenind astfel și mai cunoscută publicului larg. În prezent, pe site-ul său găsiți nenumărate articole de beauty și de modă, însă Ioana pune mare preț și pe lifestyle, astfel că de pe blogul ei vă puteți inspira pentru următoarea dumneavoastră vacanță.

Iar pentru femeile pasionate de modă, Ioana are o secțiune dedicată de fashion, unde aduce laolaltă idei de outfit-uri, dar unde oferă și sfaturi despre îmbrăcăminte și ținute, utile pentru oricine dorește să-și îmbunătățească stilul.

Ne-a plăcut să descoperim că printre nenumăratele articole despre fashion și călătorii, Ioana și-a făcut timp să încerce și să propună și diverse rețete culinare simple și delicioase.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: http://www.ioanachisiu.com/ro/2020/01/egipt-vazut-prin-ochii-mei.html

Iulia Andrei

Iulia Andrei

Iulia Andrei este o figură cunoscută în lumea blogurilor de fashion și de lifestyle din România, având deja nouă ani de prezență în online. De atunci, și-a diversificat conținutul și acum acoperă o gamă largă de subiecte interesante pentru femei și chiar și pentru bărbați.

Iulia scrie foarte mult despre fashion și despre beauty, două dintre cele mai mari pasiuni ale sale. Astfel, veți găsi pe blogul său nenumărate articole interesante. Are review-uri de produse, dar are și o mulțime de sfaturi pentru diverse situații în care vă puteți găsi.

Iulia este pasionată și de moda pentru bărbați, astfel că în categoria fashion are mai multe articole care să îi ajute și pe domnii care vor să se îmbrace bine, pentru că moda este pentru toți.

Ne-a plăcut să descoperim locurile vizitate de Iulia, datorită secțiunii de travel de pe site, care se poate dovedi foarte utilă celor care sunt dornici de o vacanță minunată, fie în țară, fie peste hotare.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.iulia-andrei.ro/cei-mai-cool-blugi-ai-anului-2020/

Pentru Dive

Pentru Dive

Gabriela Dumba este de profesie jurnalist, iar timpul liber și-l dedică blogului său, cunoscut ca Pentru Dive sau Ce vor fetele. Oricum i-ați spune, puteți fi sigure că Gabriela are pentru dumneavoastră câteva mii de articole cu sfaturi care de care mai utile în materie de frumusețe, de haine și ținute sau chiar de lifestyle.

Blogul a început în 2009 și s-a dezvoltat de-a lungul anilor, fiind acum unul de referință în zona de beauty și de lifestyle. Având în vedere numărul mare de articole publicate de Gabriela, e greu de crezut că nu veți găsi un răspuns la o întrebare pe care o aveți.

Gabriela este îndrăgostită de călătorii, iar asta se reflectă atât pe blog, cât și pe rețelele sociale unde aceasta păstrează legătura cu urmăritoarele sale. Așadar, după ce ați primit sfaturi utile de la unul dintre cele mai bune bloguri moda, poate că e timpul să vă faceți planuri și pentru următoarea vacanță, având în vedere sfaturile Gabrielei.

Gabriela a realizat o mulțime de articole de tip top sau listă, astfel că puteți afla rapid mai multe lucruri din ceea ce vă interesează, fie că e vorba de sfaturi pentru o stare de bine sau despre o manichiură perfectă.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: http://www.pentrudive.com/2021/07/cum-sa-te-prgatesti-pentru-venirea.html

Dana Rogoz

Dana Rogoz

E greu de crezut că Dana Rogoz mai are nevoie de vreo prezentare, ea fiind cunoscută publicului larg încă de când era o copilă. Cariera din televiziune a ajutat-o să-și creeze un brand, iar acum, când este o doamnă în toată regula și o mamă iubitoare, își permite să ofere urmăritoarelor sale sfaturi prețioase despre frumusețe, despre haine și despre călătorii.

De când a devenit și mamă, Dana și-a extins orizonturile în ceea ce privește conținutul de pe blog. Astfel, tinerele mămici pot primi sfaturi la prima mână despre creșterea copilului, însă pot rămâne în același timp conectate la noile tendințe din modă și pot să aibă în continuare grijă de propria frumusețe.

Dana are un stil foarte relaxat și natural de a scrie, iar asta se vede în articolele sale, pe care cititoarele le-au savurat cu plăcere de-a lungul anilor în care blogul, spațiul său de joacă, s-a dezvoltat.

Dana Rogoz știe că este foarte iubită de publicul ce o urmărește, astfel că are mare grijă atunci când vine vorba de recomandările pe care le face, pentru a oferi doar sfaturi cu adevărat bune cititoarelor sale.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://www.danarogoz.com/singuratatea-maternitatea/

Aveți și pe roz

Aveti si pe roz

Aveți și pe roz este blogul pe care Liana Popa oferă sfaturi despre beauty, despre fashion și nu numai tinerelor doamne și domnișoare ce vor să fie cât mai șic. Faptul că Liana a absolvit Istoria Artelor se vede când vine vorba de imaginile și scenele create pentru site și pentru conturile de social media, asta ajutând-o să ajungă și în top bloguri beauty Romania.

Liana are nenumărate ținute pe care le-a împărtășit constant și cu cititoarele sale, dar are și o rubrică extinsă despre cosmetice, sau ”cosmeticale”, cum îi place să le numească. Nu se sfiește nici de gătit, iar asta le oferă cititoarelor acces la delicioase rețete de încercat oricând pofta e mai mare.

Liana Popa activează și în zona de lifestyle și se observă că este foarte mândră de alegerile cât mai sănătoase și mai ecologice pe care le face pentru propria locuință și viață.

Apreciem faptul că Liana a creat 5 hashtag-uri pe care le întâlniți pe blog și pe social media, prin care scoate în față câteva dintre lucrurile în care crede, cum ar fi cosmeticele care nu au fost testate pe animale.

Articolul nostru preferat, pe care ți-l sugerăm să-l citești: https://avetisiperoz.ro/despre-cura-de-slabire-a-garderobei-in-care-poti-alege-doar-ce-i-mai-bun/

Credeți că am ratat vreo persoană care ar trebui să fie pe această listă? Suntem întotdeauna dornici să primim noi sugestii, așa că vă invităm să ne scrieți – elena@recenziidetop.ro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
Total: 2 In medie: 5
Back to top button