Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Mașini de spălat rufe 2021

Alegerea ma╚Öinii de sp─âlat rufe este o investi╚Ťie serioas─â pentru oricare dintre noi. Pentru c─â este o alegere pe termen lung ce trebuie s─â satisfac─â numeroase cerin╚Ťe estetice ╚Öi func╚Ťionale ale omului modern. Iar aceast─â alegere nu este deloc u╚Öoar─â, deoarece exist─â numeroase oferte ma╚Öini sp─âlat rufe pe pia╚Ť─â. Informa╚Ťiile tehnice sunt destul de numeroase pentru a putea fi procesate eficient de c─âtre un simplu consumator.

De aceea, ne-am g├óndit s─â v─â oferim un top 10 al celor mai bune ma╚Öini de sp─âlat rufe. Acesta este construit pe baza unei cercet─âri detaliate a diverselor oferte de ma╚Öini de sp─âlat rufe de pe pia╚Ť─â comercial─â. Am luat ├«n considerare principalele criterii de care ar trebui s─â ╚Ťin─â cont cump─âr─âtorii atunci c├ónd vor s─â investeasc─â ├«ntr-o ma╚Öin─â bun─â de sp─âlat rufe.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Principalele criterii de alegere a unei mașini de spălat rufe

Dimensiunea mașinii de spălat rufe

Dimensiunea unui aparat electrocasnic este un criteriu func╚Ťional important. ├Än special dac─â vrem s─â-l ├«ncorpor─âm ├«n cadrul mobilierului de buc─ât─ârie sau ├«n alte spa╚Ťii de mici dimensiuni. Este bine de ╚Ötiut c─â dimensiunile standard ale ma╚Öinii de sp─âlat este 85 cm ├«n─âl╚Ťime iar l─â╚Ťimea ╚Öi ad├óncimea, 60 cm. Marea majoritate a ma╚Öinilor de sp─âlat rufe se ├«ncadreaz─â ├«n aceste dimensiuni standard. Exist─â ╚Öi variant─â slim a ma╚Öinilor de sp─âlat rufe, cu o ad├óncime mai mic─â de 40-50 cm. Aceasta se potrive╚Öte de minune ├«n spa╚Ťiile mai mici.

Deschiderea cuvei frontal sau vertical

Majoritatea ma╚Öinilor de sp─âlat rufe au deschiderea cuvei frontal tocmai pentru a permite ├«ncorporarea acestora ├«n cadrul mobilierului de buc─ât─ârie sau a celui din baie. Modelele slim de ma╚Öini de sp─âlat rufe dispun ├«ns─â de ob╚Ťiunea cuvei cu deschidere vertical─â. Acesta poate fi un dezavantaj pentru c─â exclude din start op╚Ťinea de a ├«ncorpora ma╚Öina de sp─âlat rufe ├«n mobilier.

Recomandarea noastr─â este s─â alege╚Ťi din ofertele de ma╚Öini de sp─âlat rufe incorporabile, cu deschiderea cuvei frontal. Orice spa╚Ťiu modern de buc─ât─ârie sau baie implic─â ├«ncoporarea organic─â a obiectelor electrocasnice ├«n mobilierul ├«nc─âperii. Se vizeaz─â tocmai ob╚Ťinerea unui mai mare confort func╚Ťional ╚Öi estetic al consumatorului.

Capacitatea

Printre cele mai importante criterii tehnice de care ar trebui s─â ╚Ťine╚Ťi cont c├ónd alege╚Ťi o ma╚Öin─â de sp─âlat rufe. Este vorba despre cantitatea optim─â de rufe pe care o poate procesa aceasta ├«ntr-un singur ciclu de sp─âlare. Familiile numeroase se vor ├«ndreapta spre ma╚Öini de sp─âlat cu capacitate mare de sp─âlare a rufelor, de peste 8 kg. Familiile medii vor alege variante cu o capacitate medie, de 6-7 kg, iar cei singuri spre varianta sub 5 kg. Astfel, nu vor fi nevoi╚Ťi s─â a╚Ötepte p├ón─â se adun─â destule rufe pentru a folosi ma╚Öina de sp─âlat rufe.

Diversitatea programelor

Evolu╚Ťia tehnologic─â a omenirii a dus ╚Öi la diversificarea programelor de sp─âlare a rufelor. Aceasta este ├«n concordan╚Ť─â cu via╚Ťa activ─â a omului modern. De aceea, alegerea ma╚Öinii de sp─âlat rufe trebuie s─â ╚Ťin─â cont ├«n mod special de acest criteriu.
Dintre multele programe, v─â recomand─âm s─â ╚Ťine╚Ťi cont de cele mai importante pentru stilul dumneavoastr─â de via╚Ť─â:

  • Op╚Ťiunea de programare ├«nt├órziat─â a pornirii ciclului de sp─âlare;
  • Existen╚Ťa programului de sp─âlare a hainelor de sport, care implic─â ╚Öi o presp─âlare adecvat─â pentru eliminarea mirosurilor nedorite;
  • Op╚Ťiunea de sp─âlare intens─â pentru copii;
  • Op╚Ťiunea de sp─âlare rapid─â pentru a face economie la consumul de energie ╚Öi ap─â (pentru rufe mai pu╚Ťin murdare, dar pe care vre╚Ťi s─â le ├«mprosp─âta╚Ťi).

Cea mai important─â op╚Ťiune, conform p─ârerilor despre ma╚Öinile de sp─âlat rufe ale consumatorilor este cea de uscare a rufelor care v─â permite s─â economisi╚Ťi timp ╚Öi spa╚Ťiu pentru ├«ntinderea rufelor.

Silen╚Ťiozitatea

Un criteriu interesant este silen╚Ťiozitatea ma╚Öinii de sp─âlat rufe, mai ales atunci c├ónd se afl─â ├«n etapa de centrifugare. P─ârerile despre ma╚Öina de sp─âlat rufe a cump─âratorilor sus╚Ťin necesitatea folosirii acesteia la orice or─â din zi sau din noapte. Nu o s─â deranjeze somnul copiilor sau a vecinilor, ceea ce este esen╚Ťial─â pentru o ma┼čin─â bun─â sp─âlat rufe.

Consumul de energie și apă

Acest criteriu tehnic al eficien╚Ťei energetice a ma╚Öinii de sp─âlat rufe este deosebit de important. Chiar la nivelul Uniunii Europene s-a f─âcut o clasificare a aparatelor electrocasnice pe diferite clase energetice. S-a ├«ncercat ├«n acest fel con╚Ötientizarea consumatorului casnic asupra necesit─ârii reducerii consumul de energie ╚Öi ap─â al acestor aparate. O ma╚Öin─â de sp─âlat rufe bun─â trebuie s─â de╚Ťin─â cel pu┼úin clasa de eficien╚Ť─â energetic─â A+. Clasificarea poate ajunge p├ón─â la nivelul maxim de eficien┼ú─â energetic─â A+++.

Pre╚Ťul

Dac─â vorbim de consumatorii cu venituri mici care ├«╚Öi ├«nlocuiesc vechia ma╚Öin─â de sp─âlat rufe doar dac─â se stric─â. Evident c─â se vor ├«ndrepta spre cele mai ieftine produse de pe pia╚Ť─â. Ieftin ├«nseamn─â ma╚Öini de sp─âlat rufe sub 1000 de lei, care au dezavantajul unei fiabilit─â╚Ťi mai mici pe termen lung. Recomandarea noastr─â este ├«ns─â s─â investi╚Ťi cel pu╚Ťin ├«ntr-o ma╚Öin─â de sp─âlat rufe cu:

  • Un pre╚Ť mediu care implic─â programe ╚Öi op╚Ťiuni mai multe;
  • Eficien╚Ť─â mai mare;
  • Durat─â de via╚Ť─â mai ├«ndelungat─â.

Expresia ÔÇ×sunt prea s─ârac pentru lucruri ieftineÔÇŁ con┼úine un s├ómbure de adev─âr. Lucrurile ieftine se stric─â mai repede, iar ├«nlocuirea lor implic─â alte costuri suplimentare.

Designul și tehnologii moderne încorporate

Cei mai moderni dintre cump─âr─âtori, ├«mp─âtimi╚Ťi ai gadgeturilor, vor dori achizi╚Ťionarea unor ma╚Öini de sp─âlat inteligente. Acestea se pot interconecta prin diverse aplica╚Ťii de pe telefoanele smart sau de alte sistemele compatibile existente ├«n cas─â. ├Än func╚Ťie de aceste preferin╚Ťe ale consumatorilor, marile firme produc─âtoare lucreaz─â la optimizarea tehnologic─â continu─â a ma╚Öinilor de sp─âlat rufe.

Alege┼úi informa┼úi, dar ┼či aten┼úi la propriile dumneavoastr─â nevoi!

Ave┼úi nevoie de aceste informa╚Ťii utile pentru alegerea celei mai bune ma╚Öini de sp─âlat rufe. ╚Üine╚Ťi cont ╚Öi de p─ârerile consumatorilor despre ma╚Öinile de sp─âlat rufe utilizate. Numai a╚Öa pute┼úi face o investi┼úie eficient─â pe care s─â nu o regreta┼úi ulterior.

De asemenea, v─â recomand─âm s─â analiza┼úi cu aten╚Ťie propriile nevoi ale familiei dumneavoastr─â. ├Än acest fel alegerea celei mai bune ma╚Öini de sp─âlat rufe va deveni mult mai u╚Öoar─â ╚Öi practic─â. Nu mai r─âm├óne dec├ót s─â v─â stabili╚Ťi bugetul potrivit ╚Öi s─â face╚Ťi cele mai inspirate alegeri!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 382 In medie: 4
Back to top button