Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Tablete 2022

Alegerea unui tablet poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 tablete disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Tableta a devenit ├«n ultimii ani extrem de prezent─â ├«n via╚Ťa noastr─â, deoarece asigur─â o independen┼ú─â mult mai mare dec├ót laptopul ╚Öi multiple alte avantaje deloc de neglijat. Enumer─âm c├óteva dintre aceste avantaje: bateria tabletei este mai rezistent─â, greutatea sa este mic─â, iar interconectivitatea mult mai mare. Datorit─â ecranului s─âu tactil u╚Öor de folosit, tableta a devenit extrem de popular─â printre utilizatori.

Care sunt aspectele importante dup─â care c─âuta╚Ťi cea mai bun─â tablet─â pentru nevoile dumneavoastr─â? Ofertele de tablete comercializate pe pia╚Ťa rom├óneasc─â este extrem de bogat─â ╚Öi de aceea alegerea clien╚Ťilor nu este deloc u╚Öoar─â. V─â oferim un ghid util de informa╚Ťii relevante despre tipurile ╚Öi caracteristicile tehnice ce v─â pot ajuta ├«n alegerea celor mai bune tablete.

Tipuri de tablete

Exist─â dou─â tipuri principale de tablete pe pia╚Ťa comercial─â:

  • Tabletele compacte seam─ân─â cu un telefon mobil de dimensiuni mai mari cu ecran tactil. Fiind sub╚Ťiri au o portabilitate ╚Öi o u╚Öurin╚Ť─â ├«n manevrare sporite. Pot fi utilizate cu ajutorul ecranului tactil sau pot fi utilizate cu ajutorul unei tastaturi care se conecteaza, fie prin Bluetooth, fie prin intermediul unui cablu;
  • Tabletele convertibile combina laptopul ╚Öi tableta. Ele pot fi considerate dispozitive 2 ├«n 1, utilizabile fie cu ajutorul unei tastaturi deta╚Öabile, fie au ecran tactil ╚Öi tastatur─â ce se poate plia ├«n spate.

Alegerea modelului de tablet─â depinde de nevoile personale ale fiec─âruia. Cei ce folosesc tableta exclusiv pentru partea grafic─â, urm─ârire de filme, jocuri sau social-media pot opta pentru modele compacte mult mai u╚Öoare ╚Öi mai flexibile. Cei care doresc ├«ns─â s─â foloseasc─â op╚Ťiunea de scriere a tabletei ├«n mai mare m─âsur─â, v─â recomand─âm s─â alege╚Ťi modelul de tablet─â convertibil─â care se potrive╚Öte mai bine acestei func╚Ťiuni.

Caracteristicile tehnice specifice unei tablete

Dimensiunile ecranului

Acest criteriu este important deoarece influen╚Ťeaz─â modul ├«n care ve╚Ťi interac╚Ťiona cu dispozitivul. Dac─â v─â dori╚Ťi o tablet─â doar pentru activit─â╚Ťi de baz─â, pute╚Ťi opta pentru un ecran cu o diagonal─â mic─â. ├Än plus, tabletele cu ecran mic consum─â mai pu╚Ťin─â baterie, av├ónd ├«n vedere c─â display-ul este cel mai mare consumator de energie al tabletei ╚Öi sunt mai u╚Öor de transportat. Pe de alt─â parte, dac─â vre╚Ťi s─â folosi╚Ťi tableta ca s─â urm─âri╚Ťi filme, s─â citi╚Ťi c─âr╚Ťi, s─â edita╚Ťi articole ╚Öi imagini, v─â recomand─âm s─â alege╚Ťi un display cu o diagonal─â mai mare pentru o experien╚Ť─â vizual─â de calitate.

Sistemul de operare

Pe tablete ruleaz─â doar trei sisteme de operare: iOS, Android sau Windows cu celelalte tablete. Alege╚Ťi sistemul de operare cu care sunte╚Ťi mai obi╚Önui╚Ťi s─â lucra╚Ťi pentru o acomodare mai rapid─â la tablet─â. Dac─â ├«ns─â aplica╚Ťiile pe care vrei s─â le utilizezi nu sunt compatibile cu sistemul de operare al tabletei dorite, atunci va trebui s─â alege╚Ťi modelul de tablet─â compatibil─â ╚Öi s─â v─â acorda╚Ťi timp de acomodare cu un nou sistem de operare.

Capacitatea de memorare

Majoritatea tabletelor au capacitatea de memorie cuprins─â ├«ntre 1GB ╚Öi 4GB, iar cele mai performan╚Ťe dintre acestea chiar peste 10GB. Evident c─â o memorie mai mare ├«nseamn─â ╚Öi o func╚Ťionare mai bun─â a acestor tablete. Nu uita╚Ťi faptul c─â tabletele compacte au, ├«n general, o capacitate de memorare mai bun─â dec├ót cele convertibile. Unele tablete includ chiar ╚Öi cititoare de carduri SD, care v─â permit extinderea capacit─â╚Ťii de stocare a dispozitivului.

Tipul ecranului

Tableta poate fi dotată cu două variante de ecran: cea capacitivă și cea rezistivă, fiecare cu avantaje și dezavantaje specifice. Ecranul capacitiv este astfel conceput încât răspunde rapid la comenzi, iar cel rezistiv se remarcă printr-un nivel mai ridicat de sensibilitate, fiabilitate și o rată de erori mai mică decât cea a ecranului capacitiv.

Puterea de procesare

Procesorul este un criteriu important ├«n alegerea tabletei potrivite pentru dumneavoastr─â, deoarece influen╚Ťeaz─â executarea rapid─â a comenzilor. Cele mai bune tehnologii, cu putere mare de procesare ╚Öi pe care ar trebui s─â le ai ├«n vedere c├ónd alegi tableta potrivit─â sunt Dual-Core (2 nuclee), Quad-Core (4 nuclee) ╚Öi Octa-Core (8 nuclee). Cu astfel de procesoare tableta dumneavoastr─â va func╚Ťiona perfect.

Conexiunea de date

Toate modelele de tablete au, ├«n general, conexiune de tip WiFi, ├«ns─â exist─â ╚Öi genera╚Ťii noi de tablete care permit conexiune 3G ╚Öi 4G la internet, ├«n baza unei cartele SIM sau a unui abonament de telefonie. De asemenea, unele tabletele dispun ╚Öi de Port HDMI, dac─â vre╚Ťi s─â realiza╚Ťi conectarea tabletei la televizor prin intermediul unui cablu HDMI. Aceast─â op╚Ťiune suplimentar─â va ├«mbun─ât─â╚Ťi substan╚Ťial experien╚Ťa dumneavoastr─â de vizionare a filmelor sau a videoclipurilor muzicale.

Bateria

Durata de via╚Ť─â a bateriei este influen╚Ťat─â ╚Öi de num─ârul de aplica╚Ťii pe care le folose╚Öti ╚Öi c├ót de mult timp petreci pe internet. ├Än general, autonomia de navigare medie este de cel pu╚Ťin ╚Öase ore. Tipul de baterie folosit ├«n cazul tabletelor este Li-Ion, iar durata de via╚Ť─â medie a oric─ârei baterii este de 300-500 cicluri de ├«nc─ârcare.

Calitatea materialelor de fabrica╚Ťie

Tabletele pot fi confec╚Ťionate ├«n principal din dou─â tipuri de materiale: din plastic sau din aluminiu. De╚Öi tabletele din aluminiu au un pre╚Ť mai mare, calitatea lor merit─â s─â face╚Ťi o investi╚Ťie ├«ntr-o tablet─â de calitate. Modele din aluminiu au avantajul unui pre╚Ť mai accesibil. Iar dac─â nu v─â dori╚Ťi dec├ót un dispozitiv pentru copii sau pentru vizionare de programe credem c─â acest model este satisf─âc─âtor.

Alegerea inspirat─â a celei mai bune tablete

Cunosc├ónd cele mai importante caracteristici tehnice ale unei tablete de calitate, planul de investi╚Ťie ├«ncepe s─â se contureze. Stabili╚Ťi-v─â o sum─â de achizi╚Ťie ╚Öi ├«ncepe╚Ťi analiza ofertelor de tablete de pe pia╚Ť─â ├«n mediul on line. ├Än acest fel ve╚Ťi c├ó╚Ötiga timp important ╚Öi ve╚Ťi avea o palet─â mai larg─â de selec╚Ťie a modelului dorit de dumneavoastr─â. ├Än plus, ve╚Ťi avea acces la diverse oferte sau reduceri atr─âg─âtoare.

V─â recomand─âm s─â v─â orienta╚Ťi c─âut─ârile mai ales spre brandurile cunoscute pe pia╚Ťa dispozitivelor electronic din mai multe motive. Firmele produc─âtoare care deja au un nume ├«n domeniu ├«╚Öi doresc consolidarea acestui statut ╚Öi acord─â o aten╚Ťie sporit─â calit─â╚Ťii materialelor de fabrica╚Ťie dar ╚Öi satisfac╚Ťiei clien╚Ťilor s─âi. Printre avantaje se mai num─âr─â ╚Öi garan╚Ťia de cel pu╚Ťin doi ani a produsului, dar ╚Öi service accesibil ├«n cazul defect─ârii unor componente pentru a le ├«nlocui. Nu mai r─âm├óne dec├ót s─â achizi╚Ťiona╚Ťi tableta cea mai bun─â pentru nevoile dumneavoastr─â individuale. Mult succes!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 155 In medie: 4.5
Back to top button