Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Smartwatch-uri 2022

Alegerea unui smartwatch poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 smartwatch-uri disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Smartwatch-ul a devenit un accesoriu obi╚Önuit pentru oamenii cu un stil de via╚Ť─â modern. Acest dispozitiv modern ofer─â avantajele de utilizare ale unui smartphone, doar c─â fiind plasat la ├«ncheitura m├óinii totul este mult mai accesibil. Conform p─ârerilor despre smartwatch-uri ale utilizatorilor, acesta le simplific─â via╚Ťa ╚Öi le permite organizarea acesteia ├«n cele mai mici detalii.

Orice om modern dore╚Öte s─â-╚Öi achizi╚Ťioneze cel mai bun smartwatch posibil pentru a beneficia de toate avantajele tehnologice aduse de acesta. Problema care se pune este cum s─â alegi un smartwatch ieftin ╚Öi bun din bogata ofert─â de smartwatch-uri existente pe pia╚Ť─â, dac─â nu de╚Ťii informa╚Ťiile necesare. De aceea, ne-am g├óndit s─â v─â oferim un ghid util de achizi╚Ťie a celui mai ieftin smartwatch bun:

Cele mai importante caracteristici ale unui smartwatch bun

smartwatch

Compatibilitatea dispozitivului

Ceasurile inteligente sunt concepute pentru a func╚Ťiona prin conexare la un telefon modern ╚Öi, de aceea, compatibilitatea dintre cele dou─â dispozitive este esen╚Ťial─â. Prin urmare, un prim criteriu de alegere a smartwatch-ului este sistemul s─âu propriu de operare, care trebuie s─â fie identic cu cel al telefonului.

Afișajul

O alt─â caracteristic─â important─â de alegere a unui ceas inteligent este ecranul acestuia ╚Öi modul de afi╚Öare a informa╚Ťiilor. Pe pia╚Ť─â sunt disponibile dou─â tipuri de afi╚Öaj:

 • Modele cu ecran LCD – ce afi╚Öeaz─â imaginea ├«n diverse culori cu un consum moderat al bateriei;
 • Modele cu ecran de tipul AMOLED ce permit vizualizarea imaginilor, dar ╚Öi a aplica╚Ťiilor sau a diverselor tipuri de con╚Ťinut ├«ntr-o cromatic─â mult mai variat─â; dezavantajul lor este o durat─â mai mic─â de via╚Ť─â a bateriei.

Func╚Ťionarea cu butoane sau cu touchscreen

Obi╚Önui╚Ťi fiind cu ecranul tactil al telefonului mobil cei mai mul╚Ťi dintre poten╚Ťialii cump─âr─âtori aleg modele de ceasuri cu touchscreen. Din p─âcate ├«ns─â un ecran tactil de ceas se poate dovedi dificil de utilizat din cauz─â dimensiunii mici a ecranului. De aceea, au ap─ârut ╚Öi smartwatch-uri care permit comutarea ├«ntre aplica╚Ťii prin mi╚Öc─âri specifice ale m├óinii sau prin comenzi vocale.

Design si personalizare

Ceasul, dincolo de utilitatea sa, are o puternic─â component─â estetic─â ╚Öi chiar de etichet─â social─â. Nu fac excep╚Ťie nici smartwatch-urile, chiar dac─â sunt alese ├«n primul r├ónd pentru performan╚Ťelor lor tehnologice. Cea mai util─â solu╚Ťie este s─â alege╚Ťi modelele care v─â ofer─â posibilitatea personaliz─ârii acestora at├ót la cump─ârare, c├ót ╚Öi ulterior. Astfel, pute╚Ťi avea op╚Ťiunea personaliz─ârii culorii, materialul din care este f─âcut─â cureaua, finisajul, culoarea sau dimensiunea ecranului.

Baterie

Principiul de func╚Ťionare a unui smartwatch este cu ajutorul bateriei ╚Öi de aceea v─â recomand─âm modele de ceasuri cu baterii fiabile ce pot fi re├«nc─ârcate, cu ajutorul cablului USB ╚Öi schimbate atunci c├ónd se stric─â. Garan╚Ťia de minim doi de la achizi╚Ťie este de asemenea un detaliu important de alegere a ceasului. Brandurile de top ofer─â cele mai multe astfel de servicii de garan╚Ťie ╚Öi postgaran╚Ťie.

Ecranului

F─âr─â nicio ezitare putem spune c─â majoritatea cump─âr─âtorilor ├«╚Öi aleg smartwach-ul dup─â calit─â╚Ťile ecranului acestuia. Men╚Ťion─âm c├óteva aspecte importante ale acestui:

 • forma ╚Öi m─ârimea ecranului ÔÇô este cel mai important detaliu tehnic; un ecran mare v─â ofer─â posibilitatea s─â vede╚Ťi un num─âr mare de informa╚Ťii ├«ntr-un timp c├ót mai scurt, f─âr─â s─â rula╚Ťi mai multe imagini pe ecran;
 • ecranul tactil ÔÇô ofer─â o mai accesibil─â utilizare a ceasului inteligent;
 • unghiul de vizualizare ÔÇô arat─â c├ót de bun este un ecran; indiferent din ce unghi privim ecranul ceasului trebuie s─â putem citi informa╚Ťia;
 • rezisten╚Ťa la zg├órieturi ÔÇô este un aspect deloc de neglijat pentru folosirea acestuia c├ót mai mult timp, ├«n condi╚Ťii optime.

Confortul

smartwatch comfortul

Un smartwatch de calitate trebuie s─â fie u╚Öor de purtat, trebuie s─â fie sub╚Ťire ╚Öi u╚Öor, cu catarame care se ├«nchid ╚Öi se deschid u╚Öor. Modelele noi de smartwatch-uri sunt mai degrab─â rotunde ╚Öi sportive, ceea ce le aseam─ân─â mult cu ceasurile tradi╚Ťionale. Modernitate ╚Öi confort ├«ntr-o singur─â pies─â.

Notificări și alerte

Func╚Ťion├ónd precum un telefon mobil, orice smartwach v─â poate avertiza sonor cu privire la apelurile primite, mesaje, emailuri ├«ntr-o manier─â discret─â. De asemenea, acesta permite func╚Ťionarea unor aplica╚Ťii precum Facebook, Instagram sauTwitter.

Aplica╚Ťii specifice

Exist─â pe pia╚Ť─â modele de smartwatch-uri care au propriile aplica╚Ťii dintre cele mai variate ╚Öi mai utile, de la banala lantern─â p├ón─â la aplica╚Ťia de comandare a unui taxi. Verifica╚Ťi existen╚Ťa acelor aplica╚Ťii care v─â sunt dumneavoastr─â utile ╚Öi altele cu siguran╚Ť─â le ve╚Ťi putea lua mai t├órziu.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare

Atunci c├ónd vre╚Ťi s─â v─â cump─âra╚Ťi un smartwatch, cu siguran╚Ť─â ve╚Ťi fi interesa╚Ťi de orice op╚Ťiune suplimentar─â a ceasului ce l-ar diferen╚Ťia de celelalte existente pe pia╚Ť─â. Enumer─âm c├óteva dintre aceste func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare, dintr-o list─â destul de lung─â:

 • func╚Ťia GPS ÔÇô de direc╚Ťionare ├«n spa╚Ťiu prin coordoanatele ob╚Ťinute ├«n timp real prin satelit;
 • func╚Ťia de num─ârare a pa╚Öilor sau a exerci╚Ťiilor fizice realizate ÔÇô este o op╚Ťiune extrem de util─â atunci c├ónd face╚Ťi antrenamente sau ave╚Ťi un stil de via╚Ť─â activ;
 • func╚Ťia de monitorizare a ritmului cardiac;
 • func╚Ťia de monitorizare a caloriilor consumate ÔÇô o op╚Ťiune eficent─â ├«n lupta cu kilorgramele ├«n plus;
 • op╚Ťiunea de afi╚Öare a vremii ╚Öi a temperaturii ├«n timp real;
 • op╚Ťiunea microfon ÔÇô util─â atunci c├ónd vre╚Ťi s─â vorbi╚Ťi ├«n timpul condusului ma╚Öinii sau c├ónd sunte╚Ťi la alergat ╚Öi nu ave╚Ťi m├óinile disponibile pentru a r─âspunde la telefon.

De ce s─â alege╚Ťi un smartwatch?

Dac─â sunte╚Ťi o persoan─â activ─â ╚Öi mereu ├«n mi╚Öcare, smartwatch-ul este solu╚Ťia ideal─â prin care pute╚Ťi ├«nlocui telefonul ╚Öi a avea ├«n acela╚Öi timp libertate de mi╚Öcare. Alegerea celui mai bun smartwatch de pe pia╚Ť─â nu este u╚Öoar─â. Lu├ónd ├«ns─â ├«n considerare toate aceste caracteristici enumerate mai sus pute╚Ťi s─â v─â face╚Ťi o idee despre ce poate un astfel de ceas s─â aduc─â bun ├«n via╚Ťa dumneavoastr─â.

Un smartwatch bun este o investi╚Ťie viitoare ├«n confortul dumneavoastr─â ╚Öi trebuie s─â r─âspund─â cel mai bine propriilor dumneavoastr─â nevoi subiective. Stabili╚Ťi-v─â o sum─â de achizi╚Ťie, suficient de mare ├«nc├ót s─â ave╚Ťi parte de c├ót mai multe din op╚Ťiunile tehnologice ale acestuia. Nici aspectele estetice sau de compatibilitate nu trebuie uitate pentru c─â ceasul inteligent este un accesoriu ce, odat─â plasat la ├«ncheietura m├óinii, ne reprezint─â. Fi╚Ťi moderni ╚Öi eficien╚Ťi ├«n acela╚Öi timp, av├ónd al─âturi de dumneavoastr─â cu cel mai bun smartwatch al prezentului!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 80 In medie: 4.5
Back to top button