Termeni si Conditii

Ultima actualizare: 30 octombrie 2023

ACORD CU TERMENII NOȘTRI LEGALI

Suntem Adaptive Media (“Compania“, “noi“, “ne” sau “al nostru“), o companie înregistrată în Letonia la adresa strada Cesu nr. 19, Valmiera, Valmieras novads LV-4201. Numărul nostru de TVA este LV44103107610.

Operăm site-ul web https://www.recenziidetop.ro/ (denumit în continuare “Site-ul“), precum și orice alte produse și servicii conexe care se referă sau au un link către acești termeni legali (denumiți în continuare “Termeni legali“) (denumite în mod colectiv “Serviciile“).

Recenziidetop.com este un site de comparare a produselor care vă oferă doar informații fiabile și obiective despre diferite tipuri de produse.

Ne puteți contacta prin telefon la +371 22324246, prin e-mail la info@adaptivemedia.lv, sau prin poștă la adresa strada Cesu nr. 19, Valmiera, Valmieras novads LV-4201, Letonia.

Acești Termeni legali constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dumneavoastră, fie personal, fie în numele unei entități (“dumneavoastră“), și Adaptive Media, cu privire la accesul și utilizarea serviciilor. Sunteți de acord că, prin accesarea Serviciilor, ați citit, ați înțeles și ați fost de acord să vă supuneți tuturor acestor Termeni legali. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACEȘTI TERMENI LEGALI, ATUNCI VĂ ESTE INTERZIS ÎN MOD EXPRES SĂ UTILIZAȚI SERVICIILE ȘI TREBUIE SĂ ÎNTRERUPEȚI IMEDIAT UTILIZAREA ACESTORA.

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe Servicii din când în când sunt încorporate în mod expres în prezentul document prin referință. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, de a face schimbări sau modificări la acești Termeni legali din când în când. Vă vom avertiza cu privire la orice modificări prin actualizarea datei “Ultima actualizare” a acestor Termeni legali, iar dumneavoastră renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică cu privire la fiecare astfel de modificare. Este responsabilitatea dumneavoastră să revizuiți periodic acești Termeni legali pentru a fi informat cu privire la actualizări. Veți fi supus și se va considera că ați luat la cunoștință și ați acceptat modificările din orice Termeni legali revizuiți prin utilizarea continuă a Serviciilor după data la care sunt postați Termenii legali revizuiți.

Serviciile sunt destinate utilizatorilor care au vârsta de cel puțin 13 ani. Toți utilizatorii care sunt minori în jurisdicția în care își au reședința (în general, sub 18 ani) trebuie să aibă permisiunea părintelui sau a tutorelui și să fie supravegheați direct de acesta pentru a utiliza Serviciile. Dacă sunteți minor, trebuie ca părintele sau tutorele dvs. să citească și să accepte acești Termeni legali înainte de a utiliza Serviciile.

Vă recomandăm să imprimați o copie a acestor Termeni legali pentru dosarele dvs.

1. SERVICIILE NOASTRE

Informațiile furnizate la utilizarea Serviciilor nu sunt destinate distribuirii către sau utilizării de către orice persoană sau entitate din orice jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuire sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în respectiva jurisdicție sau țară. În consecință, acele persoane care aleg să acceseze Serviciile din alte locații o fac din proprie inițiativă și sunt singurele responsabile pentru respectarea legilor locale, dacă și în măsura în care legile locale sunt aplicabile.

2. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Proprietatea noastră intelectuală

Suntem proprietarul sau licențiatul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra Serviciilor noastre, inclusiv a tuturor codurilor sursă, bazelor de date, funcționalității, software-ului, design-ului site-ului web, materialelor audio, video, textului, fotografiilor și graficii din Servicii (colectiv, “Conținutul”), precum și a mărcilor comerciale, mărcilor de servicii și logo-urilor conținute în acestea (“Mărcile”).

Conținutul și Mărcile noastre sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale (și de diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și de legile privind concurența neloială) și de tratatele din Statele Unite și din întreaga lume.

Conținutul și Mărcile sunt furnizate în sau prin intermediul Serviciilor “AS IS” numai pentru uzul dumneavoastră personal, necomercial sau în scopuri de afaceri interne.

Utilizarea dvs. a Serviciilor noastre

Sub rezerva respectării de către dvs. a acestor Termeni legali, inclusiv a secțiunii “ACTIVITĂȚI INTERZISE” de mai jos, vă acordăm o licență neexclusivă, netransferabilă și revocabilă pentru:
Accesarea Serviciilor; și
descărcarea sau imprimarea unei copii a oricărei porțiuni din Conținut la care ați obținut acces în mod corespunzător.
exclusiv pentru uzul dvs. personal, necomercial sau în scopuri de afaceri interne.

Cu excepția celor prevăzute în această secțiune sau în altă parte în Termenii noștri legali, nicio parte a Serviciilor și niciun Conținut sau Marcă nu poate fi copiat, reprodus, agregat, republicat, încărcat, postat, afișat public, codificat, tradus, transmis, distribuit, vândut, licențiat sau exploatat în alt mod în orice scop comercial, fără permisiunea noastră expresă prealabilă în scris.

Dacă doriți să utilizați Serviciile, Conținutul sau Mărcile în alt mod decât cel stabilit în această secțiune sau în altă parte în Termenii noștri legali, vă rugăm să trimiteți o cerere la: info@adaptivemedia.lv. Dacă vă acordăm vreodată permisiunea de a posta, reproduce sau afișa public orice parte a Serviciilor sau Conținutului nostru, trebuie să ne identificați ca fiind proprietarii sau licențiatorii Serviciilor, Conținutului sau Mărcilor și să vă asigurați că orice notificare privind drepturile de autor sau de proprietate apare sau este vizibilă la postarea, reproducerea sau afișarea Conținutului nostru.

Ne rezervăm toate drepturile care nu vă sunt acordate în mod expres în și pentru Servicii, Conținut și Mărci.

Orice încălcare a acestor Drepturi de proprietate intelectuală va constitui o încălcare materială a Termenilor noștri legali, iar dreptul dvs. de a utiliza Serviciile noastre va înceta imediat.

Trimiterile dvs.

Vă rugăm să analizați cu atenție această secțiune și secțiunea “ACTIVITĂȚI INTERZISE” înainte de a utiliza Serviciile noastre pentru a înțelege (a) drepturile pe care ni le acordați și (b) obligațiile pe care le aveți atunci când publicați sau încărcați orice conținut prin intermediul Serviciilor.

Prezentări: Trimițându-ne direct orice întrebare, comentariu, sugestie, idee, feedback sau alte informații cu privire la Servicii (“Trimiteri”), sunteți de acord să ne cedați toate drepturile de proprietate intelectuală asupra acestor Trimiteri. Sunteți de acord ca noi să deținem această Trimitere și să avem dreptul de a o utiliza și disemina fără restricții în orice scop legal, comercial sau de altă natură, fără recunoaștere sau compensație pentru dumneavoastră.

Sunteți responsabil pentru ceea ce postați sau încărcați: Trimițându-ne Transmisiuni prin orice parte a Serviciilor, dvs:

 • confirmați că ați citit și sunteți de acord cu “ACTIVITĂȚILE INTERZISE” și că nu veți posta, trimite, publica, încărca sau transmite prin intermediul Serviciilor nicio Trimitere care este ilegală, hărțuitoare, plină de ură, dăunătoare, defăimătoare, obscenă, intimidantă, abuzivă, discriminatorie, amenințătoare pentru orice persoană sau grup, explicit sexuală, falsă, inexactă, înșelătoare sau înșelătoare;
 • în măsura în care este permisă de legislația aplicabilă, să renunțe la toate drepturile morale pentru orice astfel de Trimitere;
 • să garantați că orice astfel de Trimitere vă aparține în original sau că aveți drepturile și licențele necesare pentru a trimite astfel de Transmisiuni și că aveți autoritatea deplină de a ne acorda drepturile menționate mai sus în legătură cu Transmisiunile dumneavoastră; și
 • garantați și declarați că Transmisiunile dumneavoastră nu constituie informații confidențiale.

Sunteți singurul responsabil pentru Transmisiunile dumneavoastră și sunteți de acord în mod expres să ne rambursați orice pierderi pe care le putem suferi din cauza încălcării de către dumneavoastră a (a) acestei secțiuni, (b) drepturilor de proprietate intelectuală ale unei terțe părți sau (c) legii aplicabile.

3. DECLARAȚII ALE UTILIZATORULUI

Prin utilizarea Serviciilor, declarați și garantați că: (1) aveți capacitatea juridică și sunteți de acord să respectați acești Termeni legali; (2) nu aveți sub 13 ani; (3) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți sau, dacă sunteți minor, ați primit permisiunea părinților de a utiliza Serviciile; (4) nu veți accesa Serviciile prin mijloace automate sau non-umane, fie prin intermediul unui bot, script sau în alt mod; (5) nu veți utiliza Serviciile în scopuri ilegale sau neautorizate; și (6) utilizarea Serviciilor nu va încălca nicio lege sau reglementare aplicabilă.

În cazul în care furnizați informații false, inexacte, neactualizate sau incomplete, avem dreptul de a vă suspenda sau de a vă închide contul și de a refuza orice utilizare curentă sau viitoare a Serviciilor (sau a oricărei părți a acestora).

4. ACTIVITĂȚI INTERZISE

Nu aveți voie să accesați sau să utilizați Serviciile în alte scopuri decât cele pentru care punem la dispoziție Serviciile. Serviciile nu pot fi utilizate în legătură cu niciun demers comercial, cu excepția celor care sunt în mod specific susținute sau aprobate de noi.

În calitate de utilizator al Serviciilor, sunteți de acord să nu:

 • Recuperarea sistematică a datelor sau a altui conținut din Servicii pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilație, o bază de date sau un director fără permisiunea noastră scrisă.
 • Să ne păcăliți, să fraudați sau să ne înșelați pe noi și pe alți utilizatori, în special în orice încercare de a afla informații sensibile despre conturi, cum ar fi parolele utilizatorilor.
 • Ocoliți, dezactivați sau interferați în alt mod cu funcțiile legate de securitate ale Serviciilor, inclusiv funcțiile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui conținut sau care impun limitări privind utilizarea Serviciilor și/sau a conținutului conținuturilor conținute în acestea.
 • Să ne denigrați, să pătați sau să ne faceți rău, în opinia noastră, nouă și/sau Serviciilor.
 • Să folosiți orice informație obținută prin intermediul Serviciilor pentru a hărțui, abuza sau afecta o altă persoană.
 • Să folosiți în mod necorespunzător serviciile noastre de asistență sau să trimiteți rapoarte false de abuz sau comportament necorespunzător.
 • Să utilizați Serviciile într-un mod incompatibil cu orice lege sau regulament aplicabil.
 • Să vă implicați în încadrarea neautorizată a Serviciilor sau în crearea de link-uri către acestea.
 • Să încărcați sau să transmiteți (sau să încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesivă a literelor majuscule și spamming (postarea continuă de text repetitiv), care interferează cu utilizarea neîntreruptă a Serviciilor de către orice parte sau care modifică, deteriorează, întrerupe, alterează sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, operarea sau întreținerea Serviciilor.
 • Să vă implicați în orice utilizare automată a sistemului, cum ar fi utilizarea de scripturi pentru a trimite comentarii sau mesaje, sau utilizarea de instrumente de extragere a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și extragere a datelor.
 • Să ștergeți notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice conținut.
 • Să încercați să vă dați drept alt utilizator sau persoană sau să folosiți numele de utilizator al unui alt utilizator.
  Să încărcați sau să transmiteți (sau să încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau de transmitere a informațiilor, inclusiv, dar fără a se limita la, formate clare de schimb de imagini grafice (“gifs”), pixeli 1×1, microfoane web, cookie-uri sau alte dispozitive similare (denumite uneori “spyware” sau “mecanisme de colectare pasivă” sau “pcms”).
 • Interferați cu, întrerupeți sau creați o sarcină nejustificată asupra Serviciilor sau a rețelelor sau serviciilor conectate la Servicii.
 • Să hărțuiți, să enervați, să intimidați sau să amenințați oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați în furnizarea oricărei părți a Serviciilor către dumneavoastră.
 • Să încercați să ocoliți orice măsuri ale Serviciilor concepute pentru a preveni sau restricționa accesul la Servicii sau la orice parte a Serviciilor.
 • Să copiați sau să adaptați software-ul Serviciilor, inclusiv, dar fără a se limita la Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alte coduri.
 • Cu excepția cazurilor permise de legislația aplicabilă, să descifrați, să descompilați, să dezasamblați sau să efectuați inginerie inversă a oricărui software care cuprinde sau care face parte în vreun fel din Servicii.
 • Cu excepția cazului în care poate fi rezultatul utilizării unui motor de căutare standard sau a unui browser de internet, să utilizați, să lansați, să dezvoltați sau să distribuiți orice sistem automatizat, inclusiv, dar fără a se limita la, orice spider, robot, utilitar de înșelăciune, scraper sau cititor offline care accesează Serviciile, sau să utilizați sau să lansați orice script sau alt software neautorizat.
 • Să folosiți un agent de cumpărare sau un agent de cumpărare pentru a face achiziții pe Servicii.
 • Să faceți orice utilizare neautorizată a Serviciilor, inclusiv colectarea de nume de utilizator și/sau adrese de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretexte false.
 • Să folosiți Serviciile ca parte a oricărui efort de a concura cu noi sau să folosiți în alt mod Serviciile și/sau Conținutul pentru orice efort generator de venituri sau întreprindere comercială.
 • Să vă vindeți sau să vă transferați în alt mod profilul.
 • Să utilizați Serviciile pentru a face publicitate sau a vă oferi să vindeți bunuri și servicii.

5. CONTRIBUȚII GENERATE DE UTILIZATORI

Serviciile nu oferă utilizatorilor posibilitatea de a trimite sau posta conținut. Este posibil să vă oferim posibilitatea de a crea, trimite, posta, afișa, transmite, executa, publica, distribui sau difuza conținut și materiale către noi sau pe Servicii, inclusiv, dar fără a se limita la texte, scrieri, materiale video, audio, fotografii, grafice, comentarii, sugestii sau informații personale sau alte materiale (denumite în mod colectiv “Contribuții”). Contribuțiile pot fi vizualizate de către alți utilizatori ai Serviciilor și prin intermediul site-urilor web ale unor terțe părți. Ca atare, orice Contribuții pe care le transmiteți pot fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate a Serviciilor. Atunci când creați sau puneți la dispoziție orice Contribuții, declarați și garantați astfel că:

 • Crearea, distribuirea, transmiterea, afișarea publică sau performanța, precum și accesarea, descărcarea sau copierea Contribuțiilor dvs. nu încalcă și nu va încălca drepturile de proprietate, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de autor, brevete, mărci comerciale, secrete comerciale sau drepturi morale ale oricărei terțe părți.
 • Sunteți creatorul și proprietarul sau dețineți licențele, drepturile, consimțămintele, eliberările și permisiunile necesare pentru a utiliza și pentru a ne autoriza pe noi, Serviciile și alți utilizatori ai Serviciilor să utilizăm Contribuțiile dvs. în orice mod prevăzut de Servicii și de acești Termeni legali.
 • Aveți consimțământul, eliberarea și/sau permisiunea scrisă a fiecărei persoane individuale identificabile din Contribuțiile dvs. pentru a utiliza numele sau asemănarea fiecăreia dintre aceste persoane individuale identificabile pentru a permite includerea și utilizarea Contribuțiilor dvs. în orice mod prevăzut de Servicii și de acești Termeni legali.
 • Contribuțiile dumneavoastră nu sunt false, inexacte sau înșelătoare.
 • Contribuțiile dvs. nu reprezintă publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, scheme piramidale, scrisori în lanț, spam, trimiteri în masă sau alte forme de solicitare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt obscene, obscene, lascive, murdare, violente, hărțuitoare, calomnioase, defăimătoare sau în orice alt mod inacceptabile (după cum stabilim noi).
 • Contribuțiile dumneavoastră nu ridiculizează, nu batjocoresc, nu denigrează, nu intimidează și nu abuzează pe nimeni.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt folosite pentru a hărțui sau amenința (în sensul juridic al acestor termeni) orice altă persoană și pentru a promova violența împotriva unei anumite persoane sau categorii de persoane.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege, reglementare sau regulă aplicabilă.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă drepturile de confidențialitate sau de publicitate ale niciunei terțe părți.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege aplicabilă privind pornografia infantilă sau care are ca scop protejarea sănătății sau bunăstării minorilor.
 • Contribuțiile dvs. nu includ niciun comentariu ofensator legat de rasă, origine națională, sex, preferințe sexuale sau handicap fizic.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă în niciun alt mod sau nu au link către materiale care încalcă vreo prevedere a acestor Termeni legali sau vreo lege sau reglementare aplicabilă.

Orice utilizare a Serviciilor care încalcă cele de mai sus încalcă acești Termeni legali și poate avea ca rezultat, printre altele, rezilierea sau suspendarea drepturilor dvs. de a utiliza Serviciile.

6. LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE

Dumneavoastră și Serviciile sunteți de acord că putem accesa, stoca, procesa și utiliza orice informații și date cu caracter personal pe care le furnizați în conformitate cu termenii Politicii de confidențialitate și cu alegerile dumneavoastră (inclusiv setările).

Prin trimiterea de sugestii sau alte feedback-uri cu privire la Servicii, sunteți de acord că putem utiliza și împărtăși astfel de feedback-uri în orice scop, fără a vă oferi compensații.

Nu ne asumăm niciun fel de proprietate asupra contribuțiilor dumneavoastră. Păstrați proprietatea deplină asupra tuturor Contribuțiilor dvs. și asupra oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate asociate cu Contribuțiile dvs. Nu suntem răspunzători pentru nicio afirmație sau reprezentare din Contribuțiile dvs. furnizate de dvs. în nicio zonă a Serviciilor. Sunteți singurul responsabil pentru Contribuțiile dvs. la Servicii și sunteți de acord în mod expres să ne exonerați de orice responsabilitate și să vă abțineți de la orice acțiune legală împotriva noastră cu privire la Contribuțiile dvs.

7. SITE-URILE ȘI CONȚINUTUL TERȚILOR

Serviciile pot conține (sau vi se pot trimite prin intermediul Site-ului) link-uri către alte site-uri web (“Site-uri web ale terților”), precum și articole, fotografii, texte, grafică, imagini, desene, muzică, sunet, video, informații, aplicații, software și alte conținuturi sau elemente care aparțin sau provin de la terți (“Conținut al terților”). Astfel de site-uri web ale terților și conținutul terților nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de noi pentru acuratețe, adecvare sau exhaustivitate și nu suntem responsabili pentru site-urile web ale terților accesate prin intermediul serviciilor sau pentru conținutul terților postat pe, disponibil prin sau instalat din servicii, inclusiv conținutul, acuratețea, caracterul ofensator, opiniile, fiabilitatea, practicile de confidențialitate sau alte politici ale site-urilor web ale terților sau ale conținutului terților sau ale conținutului terților. Includerea, stabilirea unui link către, sau permiterea utilizării sau instalării oricăror Site-uri web ale terților sau a oricărui Conținut al terților nu implică aprobarea sau susținerea acestora de către noi. Dacă decideți să părăsiți Serviciile și să accesați Site-urile web ale terților sau să utilizați sau să instalați orice Conținut al terților, o faceți pe propriul risc și trebuie să știți că acești Termeni legali nu mai guvernează. Ar trebui să consultați termenii și politicile aplicabile, inclusiv practicile de confidențialitate și de colectare a datelor, ale oricărui site web către care navigați de pe Servicii sau referitoare la orice aplicații pe care le utilizați sau instalați de pe Servicii. Orice achiziții pe care le faceți prin intermediul site-urilor web ale terților vor fi efectuate prin intermediul altor site-uri web și de la alte companii, iar noi nu ne asumăm nicio responsabilitate în legătură cu astfel de achiziții, care sunt exclusiv între dvs. și terța parte în cauză. Sunteți de acord și recunoașteți că nu aprobăm produsele sau serviciile oferite pe site-urile web ale terților și ne veți exonera de orice prejudiciu cauzat de achiziționarea de către dvs. a unor astfel de produse sau servicii. În plus, ne veți exonera de orice pierderi suferite de dvs. sau daune cauzate de dvs. în legătură cu sau care rezultă în orice mod din orice conținut al terților sau din orice contact cu site-urile web ale terților.

8. PUBLICITATI

Permitem agenților de publicitate să își afișeze reclamele și alte informații în anumite zone ale Serviciilor, cum ar fi reclamele din bara laterală sau bannerele publicitare. Noi pur și simplu oferim spațiul pentru a plasa astfel de reclame și nu avem nicio altă relație cu agenții de publicitate.

9. GESTIONAREA SERVICIILOR

Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a: (1) să monitorizăm Serviciile pentru a detecta încălcări ale acestor Termeni legali; (2) să luăm măsurile legale adecvate împotriva oricărei persoane care, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni legali, inclusiv, fără limitare, să raportăm un astfel de utilizator autorităților de aplicare a legii; (3) la discreția noastră și fără limitare, să refuzăm, să restricționăm accesul la, să limităm disponibilitatea sau să dezactivăm (în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnologic) oricare dintre Contribuțiile dvs. sau orice parte a acestora; (4) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, notificare sau răspundere, să eliminăm din Servicii sau să dezactivăm în alt mod toate fișierele și conținutul care au o dimensiune excesivă sau care sunt în vreun fel împovărătoare pentru sistemele noastre; și (5) să gestionăm în alt mod Serviciile într-o manieră menită să ne protejeze drepturile și proprietatea și să faciliteze buna funcționare a Serviciilor.

10. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ne pasă de confidențialitatea și securitatea datelor. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate: https://www.recenziidetop.ro/politica-de-confidentialitate/. Prin utilizarea Serviciilor, sunteți de acord să vă supuneți Politicii noastre de confidențialitate, care este încorporată în acești Termeni legali. Vă rugăm să rețineți că Serviciile sunt găzduite în România. Dacă accesați Serviciile din orice altă regiune a lumii cu legi sau alte cerințe care reglementează colectarea, utilizarea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal care diferă de legile aplicabile în România, atunci prin utilizarea continuă a Serviciilor, transferați datele dumneavoastră în România și vă dați acordul expres pentru ca datele dumneavoastră să fie transferate și prelucrate în România.

11. TERMEN ȘI REZILIERE

Acești Termeni juridici rămân în vigoare în timp ce utilizați Serviciile. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ PREVEDERE A ACESTOR TERMENI LEGALI, NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA, LA DISCREȚIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ ȘI FĂRĂ NOTIFICARE SAU RĂSPUNDERE, ACCESUL ȘI UTILIZAREA SERVICIILOR (INCLUSIV BLOCAREA ANUMITOR ADRESE IP), ORICĂREI PERSOANE DIN ORICE MOTIV SAU FĂRĂ NICIUN MOTIV, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A NE LIMITA LA ÎNCĂLCAREA ORICĂREI DECLARAȚII, GARANȚII SAU CONVENȚII CONȚINUTE ÎN ACEȘTI TERMENI LEGALI SAU A ORICĂREI LEGI SAU REGLEMENTĂRI APLICABILE. PUTEM ÎNCETA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA DVS. LA SERVICII SAU PUTEM ȘTERGE ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚII PE CARE LE-AȚI POSTAT ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ AVERTISMENT, LA DISCREȚIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ.

În cazul în care reziliem sau suspendăm contul dvs. din orice motiv, vă este interzis să vă înregistrați și să creați un nou cont sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat, sau sub numele unei terțe părți, chiar dacă acționați în numele terței părți. În plus față de rezilierea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, fără a ne limita la urmărirea unor acțiuni civile, penale și de reparație prin somație.

12. MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI

Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau elimina conținutul Serviciilor în orice moment sau din orice motiv, la discreția noastră exclusivă, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, nu avem nicio obligație de a actualiza informațiile din Serviciile noastre. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciilor.

Nu putem garanta că Serviciile vor fi disponibile în orice moment. Este posibil să ne confruntăm cu probleme hardware, software sau de altă natură sau să avem nevoie să efectuăm lucrări de întreținere legate de Servicii, ceea ce poate duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Serviciile în orice moment sau din orice motiv, fără a vă anunța. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru nicio pierdere, pagubă sau inconvenient cauzată de imposibilitatea dvs. de a accesa sau utiliza Serviciile în timpul oricărei perioade de întrerupere sau întrerupere a Serviciilor. Nimic din acești Termeni legali nu va fi interpretat ca obligându-ne să menținem și să oferim asistență pentru Servicii sau să furnizăm corecții, actualizări sau versiuni în legătură cu acestea.

13. LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni juridici sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din Letonia, iar utilizarea Convenției Națiunilor Unite privind contractele de vânzare internațională de bunuri este exclusă în mod expres. În cazul în care reședința dvs. obișnuită se află în UE și sunteți consumator, beneficiați în plus de protecția oferită de dispozițiile obligatorii ale legii din țara dvs. de reședință. Atât Adaptive Media, cât și dvs. sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor din Valmiera, ceea ce înseamnă că puteți face o cerere pentru a vă apăra drepturile de protecție a consumatorului în ceea ce privește acești Termeni legali în Letonia sau în țara UE în care vă aveți reședința.

14. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Negocieri informale

Pentru a accelera soluționarea și a controla costurile oricărei dispute, controverse sau reclamații legate de acești Termeni legali (fiecare “Dispută” și, în mod colectiv, “Disputele”) aduse fie de dumneavoastră, fie de noi (individual, o “Parte” și, în mod colectiv, “Părțile”), Părțile convin să încerce mai întâi să negocieze orice Dispută (cu excepția Disputelor prevăzute în mod expres mai jos) în mod informal timp de cel puțin treizeci (30) de zile înainte de a iniția arbitrajul. Astfel de negocieri informale încep în urma unei notificări scrise a unei părți către cealaltă parte.

Arbitrajul obligatoriu

Orice litigiu care decurge din relațiile dintre părțile la prezentele condiții juridice va fi soluționat de un arbitru care va fi ales în conformitate cu Regulamentul de arbitraj și cu Regulamentul intern al Curții Europene de Arbitraj care face parte din Centrul European de Arbitraj cu sediul la Strasbourg și care este în vigoare la momentul depunerii cererii de arbitraj și a cărui adoptare a prezentei clauze constituie o acceptare. Sediul arbitrajului este Valmiera, Letonia, Letonia. Limba de procedură este engleza. Normele de drept material aplicabile sunt cele ale legislației letone.

Restricții

Părțile convin ca orice arbitraj să se limiteze la litigiul dintre părți în mod individual. În măsura în care legea permite acest lucru, (a) niciun arbitraj nu va fi asociat cu nicio altă procedură; (b) nu există niciun drept sau autoritate pentru ca vreun litigiu să fie arbitrat pe baza unei acțiuni colective sau să se utilizeze proceduri de acțiune colectivă; și (c) nu există niciun drept sau autoritate pentru ca vreun litigiu să fie adus în calitate de pretins reprezentant în numele publicului larg sau al altor persoane.

Excepții de la negocierile informale și de la arbitraj

Părțile convin că următoarele Litigii nu fac obiectul dispozițiilor de mai sus privind negocierile informale și arbitrajul obligatoriu: (a) orice Litigii care urmăresc să aplice sau să protejeze, sau care privesc validitatea oricărui drept de proprietate intelectuală al unei părți; (b) orice Litigiu legat de, sau care rezultă din, acuzații de furt, piraterie, încălcare a vieții private sau utilizare neautorizată; și (c) orice cerere de măsuri asigurătorii. În cazul în care această dispoziție este considerată ilegală sau inaplicabilă, atunci niciuna dintre părți nu va alege să arbitreze orice Dispută care se încadrează în acea parte a acestei dispoziții considerată ilegală sau inaplicabilă și o astfel de Dispută va fi soluționată de o instanță competentă din cadrul instanțelor enumerate mai sus pentru jurisdicție, iar părțile sunt de acord să se supună jurisdicției personale a instanței respective.

15. CORECȚII

Este posibil ca informațiile de pe Servicii să conțină erori tipografice, inexactități sau omisiuni, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și diverse alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe Servicii în orice moment, fără notificare prealabilă.

16. DECLINAȚIE DE RESPONSABILITATE

SERVICIILE SUNT FURNIZATE ÎN FUNCȚIE DE STAREA ACTUALĂ ȘI DE DISPONIBILITATE. SUNTEȚI DE ACORD CĂ UTILIZAREA SERVICIILOR SE VA FACE PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ EXCLUSIV. ÎN CEA MAI MARE MĂSURĂ PERMISĂ DE LEGE, NE DECLINĂM TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIILE ȘI CU UTILIZAREA ACESTORA, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, GARANȚIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE. NU OFERIM NICIO GARANȚIE SAU DECLARAȚIE CU PRIVIRE LA ACURATEȚEA SAU CARACTERUL COMPLET AL CONȚINUTULUI SERVICIILOR SAU AL CONȚINUTULUI ORICĂROR SITE-URI WEB SAU APLICAȚII MOBILE LEGATE DE SERVICII ȘI NU NE VOM ASUMA NICIO RĂSPUNDERE SAU RESPONSABILITATE PENTRU (1) ERORI, GREȘELI SAU INEXACTITĂȚI ALE CONȚINUTULUI ȘI MATERIALELOR, (2) VĂTĂMĂRI CORPORALE SAU DAUNE MATERIALE, DE ORICE NATURĂ, CARE REZULTĂ DIN ACCESUL DVS. LA ȘI UTILIZAREA SERVICIILOR, (3) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU UTILIZARE A SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE ȘI/SAU A ORICĂROR ȘI TUTUROR INFORMAȚIILOR PERSONALE ȘI/SAU FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTEA, (4) ORICE ÎNTRERUPERE SAU ÎNCETARE A TRANSMITERII CĂTRE SAU DE LA SERVICII, (5) ORICE BUG-URI, VIRUȘI, CAI TROIENI SAU ALTELE ASEMENEA CARE POT FI TRANSMISE CĂTRE SAU PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR DE CĂTRE O TERȚĂ PARTE, ȘI/SAU, (6) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONȚINUT ȘI MATERIALE SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNĂ DE ORICE FEL SURVENITĂ CA URMARE A UTILIZĂRII ORICĂRUI CONȚINUT POSTAT, TRANSMIS SAU PUS LA DISPOZIȚIE ÎN ALT MOD PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR. NU GARANTĂM, NU APROBĂM, NU GARANTĂM ȘI NU NE ASUMĂM RESPONSABILITATEA PENTRU NICIUN PRODUS SAU SERVICIU PROMOVAT SAU OFERIT DE O TERȚĂ PARTE PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR, AL ORICĂRUI SITE WEB CU HYPERLINK SAU AL ORICĂRUI SITE WEB SAU APLICAȚIE MOBILĂ PREZENTATĂ ÎN ORICE BANNER SAU ALTĂ PUBLICITATE, ȘI NU VOM FI PARTE SAU NU VOM FI ÎN NICIUN FEL RESPONSABILI PENTRU MONITORIZAREA ORICĂREI TRANZACȚII ÎNTRE DVS. ȘI ORICE FURNIZOR TERȚ DE PRODUSE SAU SERVICII. CA ȘI ÎN CAZUL ACHIZIȚIONĂRII UNUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MIJLOC SAU ÎN ORICE MEDIU, TREBUIE SĂ VĂ FOLOSIȚI JUDECATA ȘI SĂ FIȚI PRUDENT ACOLO UNDE ESTE CAZUL.

17. LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE

ÎN NICIUN CAZ NOI SAU DIRECTORII, ANGAJAȚII SAU AGENȚII NOȘTRI NU VOM FI RĂSPUNZĂTORI FAȚĂ DE DVS. SAU FAȚĂ DE O TERȚĂ PARTE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INDIRECTE, CONSECVENTE, EXEMPLARE, ACCIDENTALE, SPECIALE SAU PUNITIVE, INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT, PIERDERI DE VENITURI, PIERDERI DE DATE SAU ALTE DAUNE CARE REZULTĂ DIN UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SERVICIILOR, CHIAR DACĂ AM FOST INFORMAȚI DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. ÎN POFIDA ORICĂRUI LUCRU CONTRAR CONȚINUT ÎN PREZENTUL DOCUMENT, RĂSPUNDEREA NOASTRĂ FAȚĂ DE DVS. PENTRU ORICE CAUZĂ ȘI INDIFERENT DE FORMA ACȚIUNII, VA FI LIMITATĂ ÎN ORICE MOMENT LA 0. ANUMITE LEGI ALE STATELOR AMERICANE ȘI LEGI INTERNAȚIONALE NU PERMIT LIMITĂRI ALE GARANȚIILOR IMPLICITE SAU EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITOR DAUNE. ÎN CAZUL ÎN CARE ACESTE LEGI SE APLICĂ ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ, ESTE POSIBIL CA UNELE SAU TOATE EXONERĂRILE DE RĂSPUNDERE SAU LIMITĂRILE DE MAI SUS SĂ NU VI SE APLICE, IAR DUMNEAVOASTRĂ SĂ AVEȚI DREPTURI SUPLIMENTARE.

18. DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să ne apărați, să ne despăgubiți și să ne exonerați de răspundere, inclusiv pe noi, inclusiv pe filialele și afiliații noștri, precum și pe toți funcționarii, agenții, partenerii și angajații noștri, de orice pierdere, daună, răspundere, reclamație sau cerere, inclusiv onorariile și cheltuielile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau ca urmare a: (1) utilizării Serviciilor; (2) încălcării acestor Termeni legali; (3) oricărei încălcări a declarațiilor și garanțiilor dvs. prevăzute în acești Termeni legali; (4) încălcării de către dvs. a drepturilor unei terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de proprietate intelectuală; sau (5) oricărui act dăunător deschis față de orice alt utilizator al Serviciilor cu care v-ați conectat prin intermediul Serviciilor. Fără a aduce atingere celor de mai sus, ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala dvs., de a ne asuma apărarea și controlul exclusiv al oricărei probleme pentru care trebuie să ne despăgubiți, iar dvs. sunteți de acord să cooperați, pe cheltuiala dvs., cu apărarea noastră în cazul unor astfel de reclamații. Vom depune eforturi rezonabile pentru a vă notifica cu privire la orice astfel de reclamație, acțiune sau procedură care face obiectul acestei despăgubiri, imediat ce luăm cunoștință de aceasta.

19. DATE UTILIZATOR

Vom păstra anumite date pe care le transmiteți către Servicii în scopul gestionării performanței Serviciilor, precum și date referitoare la utilizarea de către dvs. a Serviciilor. Deși efectuăm în mod regulat copii de rezervă de rutină ale datelor, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmiteți sau care se referă la orice activitate pe care ați întreprins-o folosind Serviciile. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierdere sau deteriorare a unor astfel de date, iar dvs. renunțați prin prezenta la orice drept de acțiune împotriva noastră care decurge din orice pierdere sau deteriorare a unor astfel de date.

20. DIVERSE

Acești Termeni legali și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe Servicii sau în legătură cu Serviciile constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi. Neexercitarea sau neaplicarea de către noi a oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni legali nu va funcționa ca o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Acești Termeni legali funcționează în cea mai mare măsură permisă de lege. Putem ceda oricând unul sau toate drepturile și obligațiile noastre altora. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru nicio pierdere, daună, întârziere sau incapacitate de a acționa cauzată de orice cauză care nu se află sub controlul nostru rezonabil. În cazul în care orice prevedere sau parte a unei prevederi din acești Termeni legali este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea prevedere sau parte a prevederii este considerată separabilă din acești Termeni legali și nu afectează validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi. Nu există nicio relație de asociere în participație, parteneriat, angajare sau agenție creată între dumneavoastră și noi ca urmare a acestor Termeni legali sau a utilizării Serviciilor. Sunteți de acord că acești Termeni legali nu vor fi interpretați împotriva noastră în virtutea faptului că i-am redactat. Prin prezenta, renunțați la toate apărările pe care le puteți avea pe baza formei electronice a acestor Termeni legali și a lipsei de semnare de către părțile contractante pentru a executa acești Termeni legali.

21. CONTACT

Pentru a rezolva o plângere referitoare la Servicii sau pentru a primi informații suplimentare privind utilizarea Serviciilor, vă rugăm să ne contactați la:

Adaptive Media
Strada Cesu 19
Valmiera, Valmieras novads LV-4201
Letonia
Tel: +371 22324246
info@adaptivemedia.lv

Faceți clic pentru a evalua această postare!
Total: 0 In medie: 0
Back to top button