Recenziidetop.com petrece multe ore cercetând și testând, astfel încât să îți ofere ție șansa de a găsi cele mai bune produse pe care să le achiziționezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de către echipa noastră. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune trambuline pentru copii 2021

Dintre toate jocurile copilăriei, săritul pe trambulină este unul dintre cele mai distractive pentru toți copiii din lume, datorită senzației de zbor și libertate pe care le oferă. De aceea, cred că mulți părinți s-au gândit să achiziționeze o trambulină pentru copii ieftină și bună, din bogata ofertă de trambuline pentru copii existentă pe piața comercială. Lipsă unor cunoștințe tehnice despre trambuline poate face achiziția celei mai bune trambuline pentru copii extrem de dificilă. De aceea, vă recomandăm să țineți cont atât de opinia specialiștilor, cât și de părerile despre trambulinele pentru copii exprimate de alți utilizatori care au testat deja acest produs.

Imagine
Nume
Evaluare
VerificațI prețul
1 din 10
5.0
3 din 10
4.8
4 din 10
4.7
5 din 10
4.6
6 din 10
4.5
7 din 10
4.5
8 din 10
4.4
9 din 10
4.1
10 din 10
4.0

Principalele criterii de alegere a celei mai bune trambuline pentru copii

Spațiul unde va fi amplasată

Amplasarea unei trambuline pentur copii nu este atât de simplu precum pare. Spațiul destinat acesteia trebuie să îndeplinească simultan mai multe condiții. În primul rand trebuie să dispuneți de o suprafață perfect plană, departe de orice tip de mobilier, de copaci sau de zone betonate, dale sau borduri, unde aceasta trambulină să fie instalată.

Orice trambulina ați alege, ea trebuie plasată în centrul unei spațiu cât mai larg. Acesta poate fi acoperit cu un strat generos de rumeguș sau pe nisip, care să depășească cu minim 2 metri marginile trambulinei. În partea de sus ar trebui să aveți la dispoziție cel puțin 3 metri la dispoziție, pentru a evita absolut orice fel de accidente nedorite.

Forma

Pe piață există trambuline rotunde, ovale sau rectangulare. Desigur că forma pe care o veți alege depinde în mare măsura de spațiul pe care îl aveți la dispozitie.

  • Modelul rotund de trambulină pentru copii este cel mai sigur dintre toate modelele, în sensul că săriturile sunt mai ușor predictibile, dispozitivul tinzând să dirijeze copilul către zona centrală.
  • Trambulina ovală are avantajul de a oferi mai mult spațiu pentru săritură, la același diametru maxim ca modelul anterior.
  • Dacă vreți însă un produs semiprofesional, alegeți varianta rectangulară: arcurile funcționează mai bine și răspund mai repede în săritură.

O trambulină rectangulară nu poate fi utilizată de mai mulți utilizatori în același timp. Trambulinele cu forme rotunjite pot fi folosite și pentru 2, 3 și chiar până la 6 copii simultan, în funcție de dimensiunile acesteia.

Dimensiunea

Aceasta variază între limite extrem de mici, pana la produse cu dimensiuni de peste 4 metri sau mai mult. Cu cât dimensiunile sunt mai mari, cu atât forța, respectiv înălțimea săriturii vor fi mai mari. De asemenea, dimensiunile trambulinei pentru copii depind de locul unde va fi amplasata aceasta: în interior alegeți modele mai mici, iar pentru exterior modele mai mari pentru siguranța copiilor.

Material

În ceea ce privește materialul există două variante care se folosesc în prezent: nylonul si polipropilena, fiecare având atât avantaje, cât și dezavantaje.

  • în cazul straturilor de nylon, acestea permit aerului să circule, se usucă repede după ploaie și ajută ca săritură să fie cât mai înaltă; dezavantajul lor este că suprafața sa este ceva mai rugoasă și poate produce iritații superficiale ale pielii în zona coatelor sau a genunchilor.
  • dacă alegeți varianta din polipropilena, nu veți avea atâta elasticitate în sărituri și nici circulația aerului, dar suprafața sa va fi mult mai netedă și mai sigură pentru orice tip de piele, chiar și pentru cea sensibilă.

Limita de vârstă și de greutate

Când achiziționați o trambulină pentru copii citiți specificațiile privind greutatea maxima pe care o suportă, dar și alte detalii de care trebuie să țineți cont. Chiar dacă o persoană poate cântări sub limita maximă admisă, greutatea sa excedentară poate suprasolicita în mod real arcurile trambulinei pentru copii. Respectați aceste limite impuse de producător în utilizarea trambulinei pentru copii pentru a evita accidentele nedorite și a utiliza cât mai mult timp trambulina.

Arcurile și protecția arcurilor

Regula spune că trebuie să existe o corespondență directă între numărul de arcuri, rezistența acestora și dimensiunile trambulinei pentru copii. Protecția de deasupra arcurilor trebuie să fie în primul rând solidă, cu o umplutură mai grea pentru a fi eficientă. Exteriorul din vinilin rezistent se comportă cel mai bine fiind expus prelungit la razele soarelui.

Plasa de protecție

Părerile experților despre cele mai bune trambuline pentru copii afirmă că modelele care sunt livrate ca un pachet complet în care este inclusă și plasa de siguranță laterala sunt cele mai bune; Pentru alte modele efortul de montare este suplimentar și de multe ori dificil de realizat singur de către cumpărător.

Dacă vorbim de trambulinele cu un diametru mai mare de 1 metru destinate copiilor, plasa de siguranță sau de protecție este esențială pentru a se evita accidentele nedorite. Ea trebuie prinsă prin intermediul unor suporți speciali pentru acest lucru. Când măsurați și montați plasa de protecție, asigurați-vă că este fixată la marginea interioară a căptușelii care acoperă arcurile. Astfel, riscul de accidentare a copiilor atunci când sar pe trambulină este redus considerabil.

Scara

Trebuie să țineți cont de utilitatea unei scări, mai ales, dacă copilul are vârsta adecvată pentru a o folosi în siguranță. Însă, sub supravegherea unui adult, scara poate fi utilizată cu succes și poate ușura urcarea și coborârea de pe trambulină a copiilor. Vă recomandăm însă să o îndepărtați atunci când trambulina pentru copii nu mai este folosită. Așa veți proteja copilul de accidente nedorite, dar și trambulina de uzură fizică.

Alegerea inspirată a celei mai bune trambuline pentru copii

Având la dispoziție toate aceste informații tehnice puteți trece la pasul cel mai important al achiziției, luand în calcul toți parametrii importanți menționați mai sus. Evaluarea trambulinelor pentru copii existente pe piață se poate face cel mai bine în magazinele on line, ceea ce implică și economisirea unui timp important și acces ușor la o mare varietate de produse. Studierea acestei oferte vă costă doar câteva click-uri, transportul fiind asigurat de firma de curierat direct la dumneavoastră acasă, iar garanția și posibilitățile de ramburs sunt similare celor oferite de magazinele fizice pe care le cunoașteți deja. În plus, puteți găsi oferte de preț mai avantajoase, dar și părerile despre produse exprimate de alți cumpărători care vă pot face alegerea mai ușoară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
Total: 1 In medie: 1
Back to top button