Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune scaune de gaming 2021

Petrecerea unui timp ├«ndelungat ├«n fa╚Ťa unui calculator, ├«n cazul unui juc─âtor pasionat de gaming, implic─â ╚Öi achizi╚Ťia celui mai bun scaun de gaming. ├Äntr-un astfel de scaun specializat coloana vertebral─â va sta ├«ntr-o pozi╚Ťie c├ót mai confortabil─â pe parcursul jocului, iar ╚Öansele de c├ó╚Ötig cresc. V─â propunem s─â analiza╚Ťi oferta de scaune de gaming de pe pia╚Ťa comercial─â, ╚Ťin├ónd cont de p─ârerile despre scaunele de gaming exprimate de speciali╚Ötii ├«n domeniu, dar ╚Öi de p─ârerile altor cump─âr─âtori. Cu siguran╚Ť─â, fiind mai bine informat, ve╚Ťi achizi╚Ťiona un scaun de gaming ieftin ╚Öi bun potrivit pentru dumneavoastr─â.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul
3 din 10
4.8
4 din 10
4.7
5 din 10
4.7
6 din 10
4.6
8 din 10
4.4
9 din 10
4.3
10 din 10
4.0

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/txtrgzls/recenziidetop.ro/wp-content/themes/theme/parts/amazon-table.php on line 29

Principalele tipuri de scaune de gaming

Scaun pentru gaming pentru PC

Designul scaunului de gaming se apropie de cea a scaunului clasic pentru birou ╚Öi este cel mai comun model pe care ├«l pute╚Ťi g─âsi pe pia╚Ť─â. Principalele diferen╚Ťe fa╚Ť─â de un scaun de birou, sunt date de materialele speciale din zona lombar─â sau cea cervical─â, care asigur─â o pozi╚Ťie mai confortabil─â utilizatorului.

Scaun pentru gaming de tip balansoar

Acest model poate fi o op╚Ťiune bun─â pentru cei care joac─â jocuri pe consol─â ╚Öi se uit─â la un ecran mare, posibil din sufragerie ├«n timp ce se joac─â. Sunt practice pentru c─â permit o pozi╚Ťie mai comod─â. Cu toate acestea s-ar putea s─â fie dificil de g─âsit o pozi╚Ťie confortabil─â, ╚Öi este destul de dificil s─â te repozi╚Ťionezi. De aceea, modelul este recomandat doar ├«n cazul ├«n care juca╚Ťi predominant jocuri pentru consol─â.

Scaun pentru gaming de tip piedestal

Acest model este combina╚Ťia ideal─â ├«ntre scaunul pentru PC ╚Öi cel tip balansoar ╚Öi v─â permite s─â juca╚Ťi at├ót jocuri pe consol─â, c├ót ╚Öi jocuri pentru PC. Acesta este sprijinit ├«ntr-o baz─â piedestal foarte joas─â, care permite reorientarea acestuia prin rotire. Cu toate acestea ╚Öi acest model este dificil de mutat. Avantajul este acela c─â v─â asigur─â o mai mare stabilitate dec├ót cel tip balansoar.

Scaun gaming simulator

Distan╚Ťa p├ón─â la pedale pot fi ajustat─â astfel ├«nc├ót orice juc─âtor s─â le poat─â accesa cu u╚Öurin╚Ť─â. La fel ca ├«n cazul ultimelor dou─â tipuri de scaun prezentate, scaunul gaming simulator este mai greu, deoarece este fix ╚Öi nu permite rota╚Ťia. Acesta este motivul pentru care ├«nainte de a-l achizi╚Ťiona trebuie s─â v─â ╚Öti╚Ťi unde ├«l vei amplasa, deoarece ocup─â foarte mult spa╚Ťiu ╚Öi nu este u╚Öor de mutat.

Scaunul de gamig tip sac

Nu este neap─ârat un scaun pentru gaming, nefiind nici confortabil ╚Öi nici ergonomic. Are avantajul unui pre╚Ť mai accesibil, dar nu este bine s─â petreci multe ore juc├ónd din el. Maxim o jum─âtate de or─â este recomandarea speciali╚Ötilor. Avantajul s─âu este c─â permite socializarea cu prietenii la un joc mai scurt pe consol─â ├«n orice camer─â din cas─â.

Ergonomie

Pentru a determina dac─â un scaun este sau nu ergonomic, trebuie s─â verifica╚Ťi patru elemente componente: sp─âtarul, bra╚Ťele, ╚Öezutul ╚Öi piciorul scaunului.

Sp─âtarul

Varianta cea mai avantajoas─â este scaunul cu sp─âtar ajustabil, care v─â permite o pozi╚Ťie relaxat─â pe spate, f─âr─â s─â fie necesar s─â v─â mi╚Öca╚Ťi din pozi╚Ťia ini╚Ťial─â a ╚Öezutului. Spatele trebuie sus╚Ťinut ├«ntr-o pozi╚Ťie c├ót mai s─ân─âtoas─â pentru coloana vertebral─â pentru a evita durerile ulterioare.

Bra╚Ťele

Dac─â folosi╚Ťi un gamepad, tastatur─â sau mous-ul ├«n timpul jocului, vei aprecia calitatea unor bra╚Ťe comode ale scaunului. De aceea este bine s─â alege╚Ťi un scaun cu bra╚Ťe tapi╚Ťate ╚Öi ajustabile, at├ót pe l─â╚Ťime, c├ót ╚Öi pe ├«n─âl╚Ťime.

╚śezutul

Un alt element ajustabil trebuie s─â fie ╚Öezutul scaunului, care nu trebuie s─â fie nici prea mare nici prea mic. ├Än situa╚Ťia ├«n care ╚Öezutul este prea mare, sunte╚Ťi obliga╚Ťi s─â v─â pozi╚Ťiona╚Ťi mai ├«n fa╚Ť─â deoarece nu vrei ca genunchii s─â se sprijine ├«n marginea scaunului. Rezultatul va fi unul de nedorit: sp─âtarul nu va mai face contact cu spatele.

Piciorul scaunului

Acesta trebuie s─â poat─â fi ajustat astfel ├«nc├ót utilizatorul s─â se simt─â confortabil─â. Trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont de toate aceste detalii tehnice pentru a nu for╚Ťa coloan─â vertebral─â ├«ntr-o pozi╚Ťie inconfortabil─â.

Scheletul scaunului

Un scaun de gaming de calitate trebuie s─â dispun─â de o structur─â robust─â ╚Öi asta depinde de calitatea materialor de fabrica╚Ťie, dar ╚Öi de calitatea ├«mbin─ârilor. Verifica╚Ťi ├«mbinarea bra╚Ťelor, deoarece acestea cedeaz─â primele ├«n general, dar ╚Öi sistemul de prindere al zonei de ╚Öezut cu cea a sp─âtarului. ├Än plus, piciorul scaunului trebuie s─â fie c├ót mai gros pentru a/i cre╚Öte rezisten╚Ťa. Picioarele din metal au o durabilitate mai mare. Dac─â alege╚Ťi un scaun pe ro╚Ťi, verifica╚Ťi ca ro╚Ťile s─â fie ├«mbr─âcate ├«n cauciuc pentru nu a zg├ória parchetul.

Materialul pentru tapi╚Ťerie

Tapi╚Ťeria din piele la scaunele de gaming este cea mai costisitoare. Pielea este un material rezistent, elegant ╚Öi care ofer─â un plus de elegan╚Ť─â oric─ârui spa╚Ťiu, dar nu este recomandat─â pentru un scaun de gaming. Motivul: nu permite pielii s─â respire corespunz─âtor, poate s─â provoace transpira╚Ťie, ╚Öi se poate p─âta destul de ur├ót cu transpira╚Ťie, pete care nu pot fi scoase dec├ót printr-o cur─â╚Ťare chimic─â special─â.

Pentru un scaun pentru gaming recomandabil─â este tapi╚Ťeria din materiale textile ce permit pielii s─â respire ╚Öi care s─â nu re╚Ťin─â transpira╚Ťia ╚Öi mirosurile nepl─âcute. Spuma poliuretanic─â se folose╚Öte cel mai frecvent de produc─âtori.

Func╚Ťii ╚Öi accesorii suplimentare

  • Suprafa╚Ť─â special─â pentru mouse ╚Öi tastatur─â ÔÇô unele modele sunt dotate cu astfel de zone speciale pentru mouse ╚Öi tastatur─â. Aceasta trebuie s─â fie suficient de rezistent─â pentru a sus╚Ťine o tastatur─â de gaming ╚Öi pentru a permite mi╚Öcarea u╚Öoar─â a mouse-ului.
  • Difuzoare ÔÇô unele modele de scaune permit integrarea unor difuzoare ├«ncorpoarte ce permite o surs─â apropiat─â de sunet, de o calitate superioar─â.
  • Conectivitate ÔÇô fie la un dispozitiv de ├«nc─ârcare ├«n timp ce progarmul ruleaz─â, fie pentru redarea muzicii de pe un card printr-un sistem de citire sau posibilitatea conect─ârii audio prin wireless sau prin Bluetooth.

Produc─âtori

├Än achizi╚Ťia scaunul de gaming potrivit pentru dumneavoastr─â ├«ndrepta╚Ťi-v─â aten╚Ťia spre modele ale unor produc─âtori cunoscu╚Ťi, deoarece ace╚Ötia pun calitatea produselor lor pe primul plan. Consulta╚Ťi ╚Öi p─ârerea altor cump─âr─âtori despre produsul dorit pentru a putea anticipa mai u╚Öor dac─â respectivul scaun este ceea ce ave╚Ťi nevoie. Ve╚Ťi g─âsi cu u╚Öurin╚Ťa astfel de recenzii atunci c├ónd cump─âra╚Ťi online produsul dorit.

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 8 In medie: 2.3
Back to top button