Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Camere auto 2021

Alegerea unei camere auto poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 camere auto disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul
1 din 10
5.0
2 din 10
4.9
4 din 10
4.7
5 din 10
4.6
6 din 10
4.5
7 din 10
4.5
8 din 10
4.4
9 din 10
4.3
10 din 10
4.2

├Än vremurile moderne de azi prezen╚Ťa unei camere auto bune ├«n orice ma╚Öin─â este o necesitate. Cu ajutorul unei astfel de camere aoto ve╚Ťi putea avea imagini de pe sosea, iar ├«n cazul unui posibil accident ve╚Ťi putea demonstra derularea ac╚Ťiunilor. De asemenea, cea mai bun─â camer─â video auto poate ├«nregistra pentru dumneavoastr─â peisajele spectaculoase din c─âl─âtorii, f─âr─â s─â fi╚Ťi nevoi╚Ťi s─â jongla╚Ťi ╚Öi condusul ╚Öi privitul pe geamul ma╚Öinii. Dac─â vre╚Ťi s─â achizi╚Ťiona╚Ťi o camer─â auto ieftin─â ╚Öi bun─â ╚Öi nu ╚Öti╚Ťi prea multe despre aceste dispozitive, v─â prezent─âm cele mai importante caracteristici specifice ale acestora. Astfel, visul dumneavoastr─â de a de╚Ťine cea mai bun─â camer─â auto de pe pia╚Ťa comercial─â devine realitate.

Tipuri de camere auto. Avantaje și dezavantaje.

Când vorbim de camere auto ne referim la doua tipuri principale de camere video pentru mașină, fiecare model având atât avantaje cât și dezavantaje:

Camere video auto pentru interior

Acest model de camer─â este unul dintre cele mai utilizate modele de c─âtre ╚Öoferi datorit─â calit─â╚Ťii sale ╚Öi pentru spa╚Ťiul mic pe care ├«l ocup─â ├«n ma╚Öin─â.

Camere video auto pentru exterior

Aceste camere sunt destul de performante, iar design-ul lor special permite ata╚Öarea lor la oglinda retrovizoare. Avantajele sunt diverse. Fiind create pentru exterior, aceste modele sunt foarte rezistente la ╚Öocurile mecanice sau la condi╚Ťiile meteo dificile. Rezisten╚Ťa lor la ap─â, v├ónt, praf ori alti factori externi le fac utile ├«n orice mediu. Cel mai mare dezavantaj este pre╚Ťul destul de mare, comparativ cu primul model. C─âuta╚Ťi modele de calitate pentru a v─â bucura pe deplin de func╚Ťiile unei camere auto de calitate ├«n func╚Ťie de nevoile dumneavoastr─â.

Caracteristicile tehnice ale unei camere auto de calitate

Calitatea imaginii

Imaginea este unul dintre cei mai importanti factori de care trebui s─â ╚Ťine╚Ťi cont atunci c├ónd v─â propune╚Ťi s─â achizi╚Ťiona╚Ťi o camera video auto. Alege╚Ťi o camera auto cu o rezolu╚Ťie video de cel pu╚Ťin 720p HD pentru a fi sigur c─â vei avea imagini suficient de clare ├«nc├ót pl─âcu╚Ťele de ├«nmatriculare, m─ârcile ╚Öi modelele ma╚Öinilor s─â fie vizibile. Acest detaliu aparent minor poate face diferen╚Ťa c├ónd vine vorba de calitatea vizual─â a camerei, de aceea e primul aspect tehnic pe care vi-l recomand─âm s─â-l bifa╚Ťi.

Capacitate de stocare

├Än ceea ce prive╚Öte capacitatea de stocare opta╚Ťi pentru modele cu cel pu╚Ťin 64GB de memorie. Capacitatea de stocare se coreleaz─â cu rezolu╚Ťia camerei: camere auto cu rezolu╚Ťie mare au nevoie de mai mult spa╚Ťiu de stocare va fi nevoie pentru a salva ├«nregistr─ârile.

Tehnologia încorporată

Cele mai bune modele de camere auto de╚Ťin tehnologia ÔÇ× wide dynamic range ÔÇŁ (WDR). Acestea ofer─â o imagine extraordinar─â indiferent de condi╚Ťiile meteo ╚Öi de mi╚Öcarea ma╚Öinii. Aceasta tehnologie are trei func╚Ťii principale ce sus╚Ťin performan╚Ťele de mai sus:

  • Sursa frontal─â de lumin─â ÔÇô capacitatea camerei de a filma la fel de bine chiar ╚Öi cu soarele ├«n fa╚Ť─â;
  • Modul low light ÔÇô capacitatea camerei de a filma c├ónd lumina este redus─â ├«n orice moment al zilei;
  • Night camera ÔÇô este o func╚Ťie extrem de important─â dac─â dori╚Ťi un plus de siguran╚Ť─â pentru ma╚Öina pe timpul noptii.

Deschidere și închidere automată

Anumite modele de camere auto se pot deschide automat odat─â cu pornirea ma╚Öinii ╚Öi ├«nchide atunci c├ónd motorul autovehiculului se opre╚Öte. Aceast─â caracteristic─â este foarte util─â, mai ales dac─â face╚Ťi drumuri dese ╚Öi sunte╚Ťi mereu gr─âbit. Sc─âpa╚Ťi de o grij─â ├«n plus!

Dimensiunea camerei auto

V─â recomand─âm s─â v─â orienta╚Ťi c─âtre o camer─â auto c├ót mai compact─â cu putin╚Ť─â. O astfel de camer─â o pute╚Ťi instala oriunde dori╚Ťi f─âr─â s─â v─â ├«ncurce vizibilitatea sau s─â o depozita╚Ťi f─âr─â s─â ocupe prea mult spa╚Ťiu c├ónd nu mai folosi╚Ťi.

Pre╚Ťul camerei

Acest criteriu de alegere a camerei auto este direct propor╚Ťional cu num─ârul de func╚Ťii ├«ncorporate ╚Öi de calitatea filmarii. Alege╚Ťi, ├«n primul r├ónd, plec├ónd de la nevoile dumneavoastr─â individuale. Dac─â achizi╚Ťiona╚Ťi o camer─â auto doar pentru siguran╚Ť─â ├«n trafic pute╚Ťi alege╚Ťi un model mai ieftin, dar dac─â v─â dori╚Ťi o camer─â cu func╚Ťii suplimentare v─â recomand─âm s─â face╚Ťi o investi╚Ťie financiar─â mai consistent─â.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare

Cu c├ót o camer─â auto de╚Ťine mai multe func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare cu at├ót performan╚Ťele sale vor fi mai importante, iar dumneavoastr─â mai satisf─âcu╚Ťi de investi╚Ťie. Enumer─âm c├óteva dintre aceste func╚Ťii:

  • Func╚Ťia Wi-Fi – o func╚Ťie important─â pentru orice camer─â auto, deoarece v─â ajut─â ├«n timp real s─â transmite╚Ťi live imaginile camerei direct pe telefon. Este o op╚Ťiune suplimentar─â extrem de util─â pentru efectuarea transferurilor de pe un dispozitiv pe altul sau pentru ini╚Ťierea de live stream-uri atunci c├ónd conduce╚Ťi ma╚Öina;
  • G senzor ╚Öi Night Mode – aceste func╚Ťii sunt de asemenea foarte utile pentru vedere pe timp de noapte; G senzor-ul detecteaza impactul, iar ├«n cazul unui accident intra ├«n func╚Ťiune ╚Öi protejeaza fi╚Öierele video pentru a putea folosi mai departe ca prob─â la poli╚Ťie sau ├«n instan╚Ť─â;
  • Unghiul de filmare ÔÇô este o op╚Ťiune serioas─â de luat ├«n calcul: cu c├ót unchiul de filmare este mai mare, cu at├ót imaginea este mai larg─â ╚Öi cuprinde mai mult con╚Ťinut, detaliu esen╚Ťial av├ónd ├«n vedere scopul folosirii sale ulterioare.

Alegerea celei mai bune camere auto

Dispun├ónd de informa╚Ťiile tehnice necesare, achizi╚Ťia celei mai bune camere auto pentru dumneavoastr─â nu mai pare a╚Öa o necunoscut─â intangibil─â. V─â recomand─âm s─â ├«ncepe╚Ťi compararea modelelor de camere existente pe pia╚Ťa comercial─â ├«n mediul on line. ├Än acest fel ve╚Ťi c├ó╚Ötiga timp pre╚Ťios ╚Öi ve╚Ťi avea o imagine de ansamblul asupra ofertelor disponibile. Deoarece este o investi╚Ťie pe termen lung, v─â sf─âtuim s─â nu alege╚Ťi cele mai ieftine modele pentru a nu fi dezamagi╚Ťi de performan╚Ťele lor. De asemenea, orientarea spre produsele realizate de branduri cunoscute ├«n domeniu poate fi un avantaj important, deoarece aceste firme sunt mai atente la calitatea materialelor de fabrica╚Ťie ╚Öi la ├«ncorporarea constant─â a tehnologiei ├«n produselor lor. Chiar ╚Öi garan╚Ťia lung─â de cel pu╚Ťin doi ani poate fi un motiv ├«ntemeiat de alegere a acestora. Mult succes ╚Öi inspira╚Ťie ├«n alegerea celei mai bune camere audio pentru dumneavoastr─â!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 64 In medie: 4.3
Back to top button