Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Baterii externe 2022

Alegerea unei baterii externe poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 baterii externe disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Cei ce c─âl─âtoresc ╚Ötiu c├ót de important este s─â de╚Ťin─â un telefonul mobil mereu ├«nc─ârcat. Dispozitivele moderne sunt indispensabile pentru o mai bun─â orientare ├«n spa┼úiul geografic nou descoperit sau pentru a p─âstra mereu leg─âtura cu cei dragi. De asemenea, au nevoie de internet pentru verificare emailurilor sau mesajelor primite, iar toate acestea consum─â mult din bateria telefonului mobil propriu.

├Än aceste condi┼úii, achizi┼úia celui mai bun power bank devine o necesitate. Nu putem risca s─â r─âm├ónem f─âr─â aplica┼úiile utile ale telefonului mobil c├ónd avem cea mai mare nevoie de ele. Dup─â ce criterii alegem ├«ns─â cea mai bun─â baterie extern─â dintre toate modelele comercializate pe pia┼ú─â pentru a fi siguri de achizi┼úia noastr─â? Iat─â c├óteva ├«ndrum─âri utile pentru dumneavoastr─â atunc─â c├ónd alege╚Ťi s─â cump─âra┼úi o baterie extern─â bun─â.

Caracteristicile cele mai importante ale unei baterii externe

baterii externe

Performan╚Ťa

Acesta este cel mai important criteriu de alegere a unei bune baterii externe. Dispozitivul achizi╚Ťioant trebuie s─â v─â permit─â ├«nc─ârcarea complet─â a telefonului mobil de cel pu┼úin dou─â ori. ├Än plus, o baterie extern─â de calitate trebuie s─â fie capabil─â s─â ├«ncarce ├«n afara telefonului ╚Öi alte dispozitive. V─â recomand─âm s─â determina┼úi performan┼úa bateriei pe baza a doi indicatori:

  • Capacitatea bateriei este exprimat─â ├«n miliamperi. V─â recomand─âm s─â alege┼úi o baterie extern─â cu o capacitate de cel pu┼úin 7.000 mAh pentru a ├«nc─ârca telefonul de 2-3 ori. Regula care trebuie s─â o respecta╚Ťi este urm─âtoarea: capacitatea bateriei extern─â trebuie s─â corespund─â capacit─ârii dispozitivului electronic pe care vrem s─â-l ├«nc─ârc─âm;
  • Intensitatea curentului de ie╚Öire, exprimat ├«n amperi, ne arat─â c├ót de repede se poate ├«nc─ârca bateria dispozitivului. Variantele disponibile sunt de 1A, 2A sau 5A pentru telefon, tableta ╚Öi laptop.

Modalitatea de încărcare

Utilizarea repetat─â a bateriei externe implic─â re├«nc─ârcarea acesteia periodic. Pute╚Ťi alege dintre cele patru modalit─â╚Ťi de ├«nc─ârcare pe cea care v─â este mai potrivit─â:

├Änc─ârcarea de tip USB ÔÇô cea mai u╚Öoar─â modalitate de ├«nc─ârcare a bateriei externe prin introducerea cablului USB ├«n calculator, cu dezavantajul unui ritm mai lent de ├«nc─ârcare a acesteia;

├Änc─ârcarea la priz─â ÔÇô este una din cele mai rapide modalit─â╚Ťi de ├«nc─ârcare a dispozitivelor electronice;

├Änc─ârcarea cu ajutorul ╚Ötecherului ÔÇô are avantajul de a nu avea nevoie de alte piese precum un cablu USB ╚Öi de a permite o ├«nc─ârcare foarte rapid─â;

├Änc─ârcarea cu ajutorul energie solar─â ÔÇô varianta este foarte practic─â atunci c├ónd v─â afla╚Ťi ├«ntr-un loc f─âr─â electricitate. Dezavantajele vor fi c─â bateria se va ├«nc─ârca ├«ntr-un ritm foarte lent ╚Öi niciodat─â ├«n totalitate.

Conectivitatea

Orice baterie extern─â trebuie s─â se poat─â conecta cu diversele noastre dispozitive electronice. Aceasta se face cel mai adesea printr-un cablu. ├Än cazul dispozitivelor de tip android lucrurile sunt mai simple, exist├ónd un cablu universal. ├Än cazul dispozitivelor Apple este necesar s─â folosi╚Ťi cablul original al telefonului, altfel nu ve╚Ťi putea folosi bateria extern─â. Mai ave╚Ťi la dispozi╚Ťie ╚Öi varianta bateriilor externe ce pot furniza energie ╚Öi wireless pentru telefoane care suport─â ├«nc─ârcare de tip inductiv. Acest model este util mai ales c├ónd nu ave╚Ťi la dispozi╚Ťie vreun cablu de ├«nc─ârcare, ├«ns─â viteza de ├«nc─ârcare va fi mai lent─â.

baterie extern─â Conectivitatea

Compatibilitatea

C├ónd alegi o baterie extern─â, trebuie s─â te asiguri c─â aceast─â investi╚Ťie este compatibil─â cu dispozitivul t─âu preferat. De la acest aspect foarte important ar trebui s─â ├«ncepe╚Ťi c─âutarea celei mai bune baterii externe de care ave╚Ťi cu adev─ârat nevoie. Cea mai economic─â ╚Öi mai practic─â variant─â de utilizare a mai multor dispozitive ├«n acela╚Öi timp este acumulatorul extern universal.

Portabilitatea

C├ónd alegem o baterie extern─â bun─â trebuie s─â verific─âm portabilitatea acesteia, ├«ntruc├ót folosirea bateriei se va face de cele mai multe ori c├ónd sunte╚Ťi departe de cas─â. Problema este o baterie bun─â ├«nseamn─â un compromis ├«ntre portabilitate ╚Öi performan╚Ťa bateriei. Nu le pute╚Ťi avea pe am├óndou─â la fel de bune. Cele dou─â variante extreme sunt:

  • Modelele care ajung chiar la sub 100 de grame: vor avea dimensiuni mai reduse ╚Öi vor fi mai u╚Öor de ├«nc─ârcat. ├Än cazul ├«n care inten╚Ťiona╚Ťi s─â alege╚Ťi o baterie extern─â doar pentru telefonul dumneavoastr─â, acesta este cel mai potrivit model;
  • Modelele care dep─â╚Öesc 200 de grame: vor fi mai greu de transportat sau de ├«nc─ârcat ├«ns─â vor fi capabile s─â ├«ncarce o tableta sau chiar laptop-ul atunci c├ónd c─âl─âtori╚Ťi. Cel mai probabil trebuie transportate ├«n bagaj. Avantajul lor este c─â sunt genul acela de dispozitive electronice care-╚Öi fac cel mai bine treaba pentru care au fost create.

Func┼úii ┼či op┼úiuni suplimentare

Orice func╚Ťie sau op╚Ťiune suplimentar─â ad─âugat─â bateriei externe de c─âtre produc─âri reprezint─â un bonul de care trebuie s─â profit─âm. Men╚Ťionez c├óteva dintre aceste avantaje:

Mai multe mufe de conectare ÔÇô avantajul acestor baterii externe dotate cu mai mul╚Ťi conectori este c─â ├«╚Ťi permit s─â ├«ncarci mai multe dispozitive ├«n acela╚Öi timp;

Indicator LED – util pentru a indica nivelul de ├«nc─ârcare al bateriei atunci c├ónd este ea pus─â la ├«nc─ârcat ╚Öi care ├«╚Ťi permit s─â verifica╚Ťi c├ót de desc─ârcat─â este bateria, pentru a nu r─âm├óne f─âr─â baterie c├ónd ╚Ťi-e lumea mai drag─â;

Indice cu privire la durata procesului de ├«nc─ârcare ÔÇô relevant doar ├«n anumite situa╚Ťii;

lantern─â ÔÇô ce se poate dovedi foarte practic─â ├«n diverse situa╚Ťii nea╚Ötepate din via╚Ť─â;

Func╚Ťia de reglare a tensiunii de intrare ╚Öi la ie╚Öire pentru o utilizare sigur─â a bateriei externe.

Produc─âtori

Un nume de produc─âtor recunoscut pe pia╚Ť─â comercial─â va ╚Ťine cont de satisfac╚Ťia clien╚Ťilor s─âi ╚Öi, ├«n plus, va oferi ╚Öi servicii de garan╚Ťie extins─â produselor sale.

Alegerea bateriei externe poate fi o experien╚Ť─â on line relaxant─â

Av├ónd la dispozi╚Ťie toate informa╚Ťiile pentru a face cea mai bun─â alegere, alegerea celei mai bune baterii externe devine o pl─âcere. V─â recomand─âm s─â face╚Ťi aceast─â alegere chiar din mediul online deoarece avantajele achizi╚Ťiei virtuale sunt multiple:

  • Timpul mai scurt de achizi╚Ťie;
  • Accesibilitatea comp─âr─ârii modelelor;
  • Pre╚Ťuri ╚Öi oferte mai avantajoase;
  • Verificare p─ârerilor exprimate de al╚Ťi clien╚Ťi.

Dac─â ve╚Ťi urm─âri toate caracteristicele tehnice enum─ârate mai sus ╚Öi ve╚Ťi ╚Ťine cont de recomand─ârile noastre, cel mai probabil ve╚Ťi alege cea mai bun─â baterie extern─â pentru dumneavoastr─â. Succes ╚Öi inspira╚Ťie la cump─âr─âturi!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 40 In medie: 4.3
Back to top button