Recenziidetop.com petrece multe ore cercetând și testând, astfel încât să îți ofere ție șansa de a găsi cele mai bune produse pe care să le achiziționezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de către echipa noastră. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Top 5 cele mai bune ceasuri automatice 2024

Ceasurile automatice sunt disponibile în multe game de prețuri, deci nu trebuie să intrați în datorii pentru a achiziționa un ceas care să vă arate ora. În timp ce ceasurile mai puțin costisitoare vor fi mai puțin complexe, adevărul este că tot ce își dorește cineva de la un ceas este să arate frumos, să se potrivească bine și să arate corect ora.

Există multe ceasuri automatice pe piață, iar să descoperiți care dintre acestea este cel mai bun, ar putea fi dificil, mai ales dacă nu știi de unde să începi.

Așadar, în acest articol veți afla tot ce trebuie să știți despre ceasurile automatice, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie posibilă. Continuați să citiți pentru a afla mai multe!

Cel mai bun general
5.0 / 5

Ceasul automatic de la Orient are un design elegant, display analog și prezintă o rezistență la apă de 5 ATM. Produsul este livrat în ambalaj personalizat, are afișaj cu soare și lună și funcții utile.

Pro

 • Design foarte elegant
 • Rezistent la apă
 • Este livrat în ambalaj personalizat
 • Geamul este realizat din cristal safir
 • Este rezistent și robust
 • Cureaua este realizată din piele naturală

Contra

 • Cam scump
Cel mai bun design
4.7 / 5

Seiko ceas automatic este extrem de calitativ, rezistent la apă 10 ATM, cu cadran din cristal mineral, de culoare albastru. Carcasa este rotundă, din inox și are cureaua din piele naturală, tot albastră.

Pro

 • Curea din piele naturală
 • Rezistent la apă
 • Design plăcut, casual
 • Livrat în ambalaj personalizat

Contra

 • Se poate achiziționa doar pe culoarea albastru
Cel mai bun pentru femei
4.9 / 5

Orient RA-AG0017Y10A este un ceas minunat pentru femei, cu un mecanism automat, care este vizibil prin cadran. Este un ceas de lungă durată datorită finisajului robust roz-auriu PVD.

Pro

 • Are de o calitate și un design excepțional.
 • Are un design elegant și de lungă durată.
 • Are un ecran curat și clar.

Contra

 • Procesorul său poate fi uneori puțin lent.
Cea mai bună opțiune pentru buget redus
4.4 / 5

Fossil Grant FS4735 are o carcasă strălucitoare în tonuri roz-aurii, cu mecanism cronograf, făcându-l un favorit pe tot parcursul anului. Este elegant pentru evenimente formale datorită înfrumusețărilor sale.

Pro

 • Pielea de la cureaua sa este moale și confortabilă.
 • Ceas excelent pentru uz obișnuit, precum și pentru ocazii speciale și este un ceas automatic ieftin.
 • Are un design minunat și se potrivește bine la încheietura mâinii.
 • Este durabil și precis.

Contra

 • Este puțin cam greu.
Cel mai bun pentru scafandri
4.1 / 5

Atlantic 52759.41.51S este un ceas perfect pentru persoanele care fac business. Are un design extrem de elegant și plăcut, iar materialele sunt calitative, premium. Deși scump, ceasul își merită fiecare leu.

Pro

 • Aspect extrem de elegant, plăcut
 • Brand de calitate
 • Materiale foarte calitative
 • Rezistent la apă
 • Curea din piele naturală

Contra

 • Scump

Actualizări de conținut:

Pentru că te apreciem în calitate de client, ne actualizăm în permanență listele de produse, pentru a-ți oferi cele mai bune variante la cele mai bune prețuri. Poți avea încredere în faptul că am verificat recent produsele de top.

Ghid de cumpărare

ceasuri automatice Ghid de cumpărare

Există multe alternative de ceasuri automatice disponibile pe piață, ceea ce ar putea face dificilă alegerea celui mai bun ceas. Din fericire, acest articol vă va informa despre factorii importanți, pe care ar trebui să-i luați în considerare atunci când cumpărați un ceas. Să începem!

Ce este un ceas automatic?

Ceasurile automatic utilizează mișcarea naturală a rotorului, această piesă semicirculară, pentru a se roti în jurul unui ax, care transferă apoi energia generată către un arc, eliminând necesitatea de a activa manual rotița. principal. Ceasul automatic diferă de ceasurile manuale prin faptul că mecanismele lor trebuie să fie întoarse periodic manual, deoarece nu există baterie internă.

Ceasuri automatice vs ceasuri mecanice

Diferența dintre o mișcare automată și una mecanică este că mișcarea automată nu trebuie să fie activată în fiecare zi. Acțiunea brațului dvs. menține rotorul ceasului activat atâta timp cât îl purtați la încheietura mâinii.

Ceasuri automatice

O mișcare automată continuă să funcționeze fără a fi nevoie să o rotiți în fiecare zi. Aceasta se realizează prin rotirea unui rotor descentrat, pe măsură ce vă deplasați în timpul zilei. Mișcarea declanșează un mecanism care menține rotorul ceasului activat.

Avantaje

 • Nu trebuie să îl setați din nou și din nou.
 • Acestea sunt destinate să se activeze singure și nu necesită baterie pentru a funcționa.
 • Când vine vorba de precizie, aceste ceasuri au performanțe admirabile.
 • Sunt printre cele mai atrăgătoare ceasuri disponibile.

Dezavantaje

 • Sunt mai scumpe decât competitorii lor cu baterie.
 • Uneori, ceasul poate fi deosebit de sensibil la mediul înconjurător.
 • În timp, pierd din precizie.

Ceasuri mecanice

Ceasurile mecanice sunt ceasuri care au nevoie de armare manuală din remontoar, având un mecanism complicat format din sute de piese minuscule care funcționează împreună pentru a menține ceasul activ.

Multe dintre ceasurile mecanice realizate de către companiile de ceasuri elvețiene se pot vinde cu sute de mii de dolari, dacă nu, chiar milioane la licitație.

Avantaje

 • Nu necesită utilizarea unui sistem care funcționează pe baterii.
 • Atâta timp cât vă rotiți regulat ceasurile mecanice, acestea nu vor rămâne niciodată fără energie.
 • Ceasurile mecanice au o mișcare mai spectaculoasă a acelor decât a celor cu cuarț, care arată superior.

Dezavantaje

 • Un ceas mecanic este scump.
 • Din cauza utilizării mișcărilor fizice, acestea se deteriorează în timp.
 • Pentru a funcționa, acestea necesită rotire permanentă.

Tipuri de ceasuri

Tipuri de ceasuri

Ar putea fi destul de dificil să faceți distincție dintre numeroasele tipuri de ceasuri de pe piață dacă nu sunteți familiarizat cu ele. Din fericire, am realizat o listă cuprinzătoare și am oferit o prezentare generală a principalelor grupuri mai jos.

Nautic

Un ceas nautic este un ceas de mână conceput pentru a fi folosit pe apă, indiferent de locul în care este purtat. Acest ceas este fantastic, ideal pentru oricine navighează pe mări. Majoritatea ceasurilor nautice au un design inspirat de o barcă sau navigație pentru a-l putea identifica ușor. Un ceas tipic nautic este construit din oțel inoxidabil, este rezistent la apă și are cadran negru.

Ceas de aviație

Ceasurile de aviație se disting prin dimensiunea lor mare și cadranele negre ușor de citit, marcajele strălucitoare, coroana supradimensionată și triunghiul de la ora 12.

Aceste elemente de design au ieșit din funcția de bază a ceasului aviator timpuriu, servind ca un instrument în timpul primelor zile de aviație. Sarcinile lor principale reprezintă cronometrarea exactă, robustețea și lizibilitatea marcajelor.

Ceas de curse

Ceasurile de curse vin într-o gamă variată de stiluri. Ceasurile de curse oferă două funcții diferite pentru a-i ajuta pe competitori să urmărească timpul și distanța cursei. Un cronograf este o caracteristică clasică, care permite șoferului să îl folosească drept cronometru, de obicei cu două sau trei sub-cadrane de gestionat. Aceste ceasuri au o ramă tahimetrică pentru calcularea vitezei și a distanței.

Ceas de teren

Un ceas de teren este un ceas militar de bază, destinat inițial trupelor militare și a fost cunoscut drept „un ceas de tranșee”. Din toate punctele de vedere, un ceas de teren este un ceas simplu. Ceasul de teren prezintă adesea un afișaj contrastat – o față întunecată cu ace deschise la culoare – și doar câteva trăsături pentru a-l ajuta pe utilizator la diferite sarcini de teren.

Ceas pentru rochii

Un ceas pentru rochii este asemănător bijuteriilor și este, de obicei, modest. Ceasul pentru rochii perfect, care are de cele mai multe ori o curea din piele, este ultra subțire, astfel încât să poată fi ascuns sub mânecă, până când utilizatorul are nevoie de el. Ceasurile de seară sunt cele mai susceptibile de a fi construite din metal prețios, deoarece nu au altă întrebuințare decât să arate ora.

Cum se alege un ceas automatic?

Este esențial să găsiți un ceas care să vă placă. Este vorba despre elementele fundamentale. Ar trebui să îl alegeți pe baza propriilor gusturi, mai degrabă decât pe dorințele altora. Culoarea cadranului, cureaua și chiar mișcarea ar trebui să se bazeze exclusiv pe propriile preferințe.

Iată câteva lucruri la care să vă gândiți atunci când cumpărați un ceas automatic.

Mărimea

Dimensiunea ceasului dvs. este un element important, pe care ar trebui să-l luați în considerare. Ideea de bază este simplă. Dimensiunea corectă a ceasului este mai confortabilă de purtat, decât fie prea mare, fie prea mică pentru încheietura mâinii.

Durabilitate

Ceasurile automatice sunt făcute să dureze. Aceste ceasuri frumoase au fost concepute pentru a rezista la majoritatea activităților de zi cu zi, inclusiv magnetism, fluctuații mari de temperatură, umiditate și șocuri.

Design

Ceasurile automatice moderne vin într-o varietate de modele. Unele modele permit greutății ceasului să se balanseze într-o singură direcție, în timp ce altele modele mai complicate, au două clichete care înfășoară sursa principală, atât în ​​sensul acelor de ceasornic, cât și în sens invers acelor de ceasornic.

Calitate

Un ceas este un obiect foarte personal. Toată lumea are propriile preferințe de design și stil. Prin urmare, nu vom discuta despre ceea ce constituie un ceas bun sau slab, ci mai degrabă semnele ale unui ceas de înaltă calitate, în general.

Acestea sunt indiciile unui ceas de înaltă calitate.

Sigiliul de la Geneva

Sigiliul de la Geneva

Sigiliul de la Geneva se referă la un statut adoptat la Geneva în 1886, care a stabilit sigiliul pentru păstrarea reputației ceasurilor de la Geneva de la produsele de slabă calitate vândute în străinătate. Mai mult, pentru a descuraja maeștrii ceasornicari să părăsească Geneva și să își ia cunoștințele cu ei, condiția majoră a fost ca candidații să fie rezidenți din Geneva.

Fundația Laboratorul de Horologie și Microinginerie de la Geneva, cunoscută adesea sub numele de Timelab, administrează în prezent certificarea.

chronometer rating

Clasificarea cronometrului

Cronometrele sunt dispozitive care măsoară timpul cu precizie. COSC, care este Institutul Oficial Elvețian de Testare a Cronometrului, certifică acuratețea ceasurilor pe o perioadă de 15 zile și le oferă un certificat oficial de clasificare.

Precizia ceasului este evaluată prin aceste teste. Această certificare cere ca ceasul să rămână în intervalul de +6 și -4 secunde în fiecare zi. Ceasurile care obțin acest certificat afișează, în general, cuvântul „Cronometru” pe cadrane.

Materiale

Prețul ceasului este determinat de materialele utilizate la construcția sa. Utilizarea metalelor prețioase și a pietrelor adaugă eleganță, dar duce și la creșterea prețului și aspectului ceasului. Oțelul nu este cel mai frecvent material utilizat la crearea ceasurilor de lux pe care le puteți găsi la prețuri accesibile, contrar credinței populare.

Materialele utilizate la crearea de ceasuri la diferite niveluri de preț sunt prezentate mai jos.

 • Ceasuri de buget – Ceasurile de buget sunt disponibile la costuri rezonabile. Țara în care a fost realizat ceasul este adesea un element decisiv în stabilirea prețului lui. Ceasurile cu mișcări chinezești sunt adesea mai puțin costisitoare decât cele cu mișcări japoneze, germane sau elvețiene. Bineînțeles, calitatea materialelor și a arta utilizate au un impact semnificativ asupra prețului.
 • Ceasuri din gama medie – Dacă doriți un ceas de gamă medie, ar trebui să căutați ceva între 500 și 1.000 de dolari. Mișcarea cuarțului nu este la fel de populară în această categorie, iar calitatea și potrivirea s-au îmbunătățit. În plus, modificările automatice au devenit puțin mai dificile. Unele dintre caracteristicile gamei, cum ar fi rezistența la apă, au fost, de asemenea, îmbunătățite. Mulți producători de ceasuri din această gamă de prețuri, în special cei orientați spre sport, vin cu o rezistență la apă de minimum 100 de metri.
 • Ceasuri de lux – Un ceas de lux ar trebui să fie mai mult decât un simplu ceas; ar trebui să completeze aspectul cuiva care trăiește un stil de viață aparte. Doar cele mai bune materiale sunt folosite pentru a crea ceasuri de lux adevărate. Metalele prețioase de înaltă calitate ar trebui să vă protejeze ceasul, păstrându-și strălucirea și frumusețea timp de mulți ani. Bijuteriile care împodobesc ceasul sunt un alt element de verificat. La urma urmei, nimic nu strigă luxul la fel ca bijuteriile care împodobesc carcasa sau fața unui ceas de lux. Toate aceste materiale contribuie la valoarea bijuteriilor.

Materialul curelei ceasului

Cureaua ceasului are un impact semnificativ asupra aspectului general al ceasului. Este esențial să selectați cu atenție atât ceasul, cât și cureaua, astfel încât ceasul să își păstreze atracția în timp. Când vine vorba de selectarea unui ceas de înaltă calitate, materialul este cel mai important aspect.

Următoarele sunt câteva dintre cele mai populare materiale utilizate la curelele de ceas.

Curele metalice

În general, metalul este unul dintre cele mai robuste materiale pentru o curea de ceas și poate rezista unei utilizări îndelungate. Metalul, spre deosebire de piele, este, în general, rezistent la transpirație și murdărie, este rapid și ușor de curățat și este mai puțin probabil să se murdărească considerabil în timp.

Oțelul inoxidabil este cel mai frecvent metal utilizat în producerea curelelor de ceas. Tipurile de legătură pliabilă, știft și înșurubare sunt cele mai răspândite stiluri de curele de ceas din metal.

Curele din piele

Pentru mulți oameni, curelele de ceas din piele sunt reprezintă un preferat tradițional și bine cunoscut. Este un material plăcut, flexibil și de lungă durată, datorită aspectului său ușor și natural. Pielea este o alegere elegantă pentru adunările formale.

Curele de cauciuc

Sunt extrem de durabile și versatile. Sunt la fel de confortabile la purtat exact ca cele din piele. Este flexibil și se îndoaie ușor la încheietura mâinii. Este mai durabil decât pielea. Și, poate cel mai important aspect, este mult mai trainic.

Funcțiile unui ceas

Ceasurile conțin o gamă largă de funcții și componente, care ar putea părea confuze la început. Dacă doriți să alegeți cel mai bun ceas, trebuie să aflați despre caracteristicile de bază ale ceasurilor, care sunt discutate aici.

Alarma

O alarmă este utilizată pentru a anunța o persoană sau un grup de persoane de o anumită oră. Scopul principal al unei alarme este de a trezi oamenii din somnul de noapte sau din episoadele de somn scurte; cu toate acestea, alarma poate fi folosită ocazional și în alte scopuri.

Cronometru

Un ceas cronograf arată ca un ceas obișnuit, dar are o caracteristică suplimentară – un cronometru. Acest lucru vă permite să urmăriți timpul petrecut în timpul joggingului sau timpul pe care îl face un anumit grup de sportivi.

Cronometru cu numărătoare inversă

Un temporizator de numărătoare inversă vă permite să numărați înapoi, permițându-vă să stabiliți obiective și să finalizați o sarcină la timp. Ceasul va ști cât de mult a trecut o anumită perioadă. Cu câteva secunde înainte de introducerea timpului prestabilit, anumite versiuni Quartz emit un avertisment.

Rezistență la apă

Un ceas semnat ca fiind „Rezistent la apă” este rezistent la umiditate. Poate rezista stropilor de apă urmate din spălarea mâinilor sau din cauza ploii. Pe de altă parte, rezistența la apă nu implică faptul că ar trebui să înotați sau să faceți duș cu ceasul pus la mână. Cel mai periculos dușman al unui ceas este apa.

Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de rezistența la apă a unui ceas.

 • Fără rezistență la apă: nu rezistă la apă, nu îl folosiți în preajma apei.
 • Rezistent la apă până la 30 de metri: rezistent la stropire – puteți merge la plimbare sub ploaie.
 • 50m rezistență la apă: îl puteți pune în apă, dar nu înotați cu el.
 • Rezistență la apă de 100 m: puteți înota puțin la suprafață cu ceasul la mână
 • Rezistență la apă de 200 m: Rezistența la apă de 200 de metri este cea mai apropiată caracteristică de aceea de a fi impermeabilă, dar fără a cheltui mulți bani pe un ceas pentru scufundări de ultimă generație.

Rezistență la apă de ceasuri automatice

Cele mai bune mărci de ceasuri automatice

Ceasurile automatice sunt adesea scumpe datorită reputației lor ca fiind de ultimă generație. Acest lucru se datorează perioadei necesare pentru a produce o singură componentă. Un sistem sofisticat de funcționare interioară menține aceste produse delicate în timp.

Deoarece există atât de multe mărci de ceasuri automatice pe piață, este vital să știm care sunt cele mai bune.

Orient

Liniile de ceasuri automatice ale mărcii Orient, precum Orient Bambino și Orient Tay, se numără printre cele mai fiabile și mai ieftine ceasuri mecanice cu rotire manuală disponibile astăzi.

Seiko

Seiko a fost prima companie care a folosit tehnologia cuarțului în ceasurile de mână. Aceasta a fost o descoperire care a amenințat cu dispariția vechile ceasuri mecanice automatice. Din fericire pentru fanii din întreaga lume, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

Seiko produce chiar acum propria linie de ceasuri automatice frumoase. Ceasurile automatice Seiko sunt considerate pe scară largă ca fiind printre cele mai bune alegeri non-elvețiene disponibile.

Fossil

Vă putem garanta că Fossil este un brand excelent de ceasuri bazat pe variabilele care influențează calitatea. Este, în realitate, cel mai mare brand din domeniul ceasurilor elegante. Astfel de ceasuri de mână se străduiesc să ofere un stil actualizat, menținând în același timp un nivel ridicat de calitate timp de mulți ani.

Luminox

Luminox este un brand de ceasuri de ultimă generație situat în San Rafael, California. Ceasurile lor sunt fabricate în Elveția și includ incrustări de tritiu, care oferă o strălucire de lungă durată. Chiar și în plin întuneric, ceasurile Luminox pot rezista până la 25 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
Total: 22 In medie: 3.9
Back to top button