Recenziidetop.com petrece multe ore cercetând și testând, astfel încât să îți ofere ție șansa de a găsi cele mai bune produse pe care să le achiziționezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de către echipa noastră. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Top 5 cele mai bune GPS auto în 2022

Majoritatea mașinilor de ultimă generație au inclus un sistem global de navigație în bord, dar niciunul nu poate învinge eficiența unui GPS portabil. Am selectat primele 5 cele mai bune GPS auto pentru a vă ușura munca de cercetare și a vă asigura că achiziționați modelele convenabile.

Cel mai bun general
4.6 / 5

Dacă cauți un GPS, care să-ți permită să primești indicații clare chiar și în cele mai dificile situații de trafic, acesta este o alegere potrivită. De asemenea, are un design grozav, receptiv.

Pro

 • Direcții 3D clare și detaliate în mediul urban
 • Ecran mare, receptiv
 • Oferă opțiuni de personalizare a drumurilor
 • Suport robust cu ventuză
 • Uşor de utilizat

Contra

 • Comenzile vocale nu funcționează corect dacă aveți accent
Competitorul de pe locul 2
4.3 / 5

Beneficiază de rute personalizate pentru greutatea, încărcătura, dimensiunile și viteza maximă a camionetei, autobuzului sau camionului. Poți localiza benzinării, locuri de parcare, centre de service și restaurante.

Pro

 • Include un WIFI încorporat.
 • Nu necesită conexiune la computer.
 • Puteți citi cu ușurință traseul deoarece are un ecran mare.
 • Are o cameră de viteză.

Contra

 • Bateria trebuie încărcată des.
 • Nu există un strat antireflex pe ecran, ceea ce face dificil de utilizat atunci când soarele strălucește puternic.
Cea mai bună opțiune pentru buget redus
4.1 / 5

Acesta este un navigator GPS cu un ecran tactil mare și software preinstalat pentru o operare ușoară. Are o hartă preinstalată pentru Belarus, Ucraina și Rusia și poate fi folosit offline.

Pro

 • Poate fi montat pe bord sau pe geam
 • Potrivit pentru șoferii de camion
 • GPS-ul semnalează când identifică o ambuscadă a poliției.
 • Este echipat cu hărțile Europei de știri
 • Nu necesită conexiune la computer.

Contra

 • Ecranul ar fi putut fi mai mare și mai luminos pentru vremea însorită
Cel mai bun GPS 2 în 1
3.9 / 5

Acest model este și GPS, dar și o oglindă obișnuită. Deși nu ocupă mult spațiu, va reuși să vă ajute să găsiți cel mai bun drum, menținându-vă totodată în siguranță.

Pro

 • Ușor de utilizat şi instalat
 • Echipat cu 48 de hărți preinstalate și 9 limbi
 • Hărțile offroad funcționează bine.
 • Compact – nu ocupa spațiu suplimentar
 • Memoria poate fi extinsă prin intermediul cardului de memorie

Contra

 • Ecran mic
Cel mai bun dispozitiv entry-level
3.8 / 5

Tom-Tom Go Classic oferă o navigare excelentă de entry-level. Este ușor să-i instalați toate caracteristicile de bază, bune pentru majoritatea utilizatorilor. Va fi nevoie de muncă dacă vei dori funcții suplimentare.

Pro

 • Actualizări constante ale hărții și traficului
 • Instalare ușoară
 • Compatibil cu Wi-Fi
 • Ușor de utilizat

Contra

 • Nu are recunoaștere vocală
 • Ecran tactil destul de rezistiv la atingere

Ghid de cumpărare

Achiziționarea unui GPS este cea mai bună modalitate de a conduce pe drumuri noi, deoarece zilele în care obișnuiam să ne oprim pentru a întreba încolo și-n coace despre direcția drumului au trecut de mult. Acest ghid vă va informa despre factorii importanți pe care trebuie să-i luați în considerare.

Cum funcționează un GPS?

GPS-ul este un sistem de informații, care utilizează longitudinea, latitudinea și alte informații importante despre locație pentru a suprapune datele pe fișierele de hărți stocate în Navigator. Apoi identifică locația dvs. actuală, unde ați fost și spre unde vă îndreptați. Navigatorul GPS vă poate urmări locația în timp real, deoarece vă recalculează constant poziția în raport cu satelitul. În plus, calculează viteza curentă și indică direcția. Acesta este motivul pentru care este dificil pentru GPS să rețină un semnal atunci când călătorește printr-o pădure deasă sau un oraș cu clădiri înalte.

Performanța unui GPS depinde în mare măsură de poziția antenei. Unele vehicule au antena încorporată în tabloul de bord. Majoritatea antenelor portabile sunt proiectate pentru a sta direct pe parbriz, printr-un dispozitiv de montare cu ventuză, oferind antenei o vedere largă a cerului. În plus, antenele suplimentare vă permit să aveți GPS-ul aproape de scaunul din față pentru o vizualizare ușoară și fără a afecta calitatea semnalului.

Tipuri de GPS-uri

Deoarece GPS-urile sunt folosite pe diferite mașini și în diferite locații, este necesar să cunoașteți toate opțiunile disponibile. Mai jos este o listă cu cele mai comune tipuri de GPS-uri auto (GPS auto pret);

Aplicații GPS pentru smartphone

aplcati cu smartphone

Un avantaj al utilizării aplicațiilor GPS de pe smartphone este că acestea sunt în mod normal gratuite și sunt utilizate pe hardware-ul cu care sunteți familiarizat. Unele dintre cele mai comune aplicații GPS pentru smartphone sunt Apple Maps și Google Maps care pot fi preîncărcate. Ele vă oferă opțiuni pentru rute alternative mai scurte, avertismente de depășire a vitezei și distanța estimată până la destinație.

Sistem in-car

Acestea sunt sisteme încorporate de producătorii de mașini și funcționează fără un smartphone conectat. Ecranele sunt controlate prin atingere, comenzi vocale sau comenzi de pe volan. Mașinile mai vechi pot fi instalate cu sisteme de navigație în mașină, dar cu ajutorul unui profesionist.

Sistem de infotainment cu GPS

Acestea sunt aproape similare cu sistemele din mașină, doar că au nevoie de un smartphone Android sau iPhone conectat pentru a funcționa. Majoritatea mașinilor noi vin cu un sistem de infotainment, o combinație de software și hardware care oferă informații și divertisment.

Sistemul telematic

Sistemul telematic este un butoan de apel, introdus la mijlocul anilor 1990. Sistemul oferă un meniu de servicii precum găsirea vehiculelor furate, navigație, accident de urgență și asistență rutieră. Unele sisteme telematice vă pot debloca chiar și portierele de la distanță.

GPS hibrid și cameră Dash

Sistemele hibrid combină toate dispozitivele din sistemul dvs. in-car într-o cameră hibridă de bord cu funcție GPS, pentru mai mult confort. Sunt potrivite pentru persoanele care nu au suficient spațiu pentru a pune atât camere de bord, cât și un tracker GPS. Sistemele hibrid reușesc rareori să înregistreze atât activitățile din fața, cât și din spatele mașinii din cauza camerelor lor de bord cu un singur obiectiv.

 

GPS portabil

După cum este indicat în numele lor, sistemele GPS portabile pot fi mutate din mașină într-un alt vehicul și așa mai departe. Ele sunt special concepute pentru a oferi direcție, astfel încât să nu înghețe vreodată sau să vă lase blocat într-o locație necunoscută. Sistemele GPS portabile sunt ca cele analizate în acest ghid.

Cum să alegi cel mai bun GPS?

Atunci când alegeți un GPS, cel mai bine ar fi să luați în considerare următoarele caracteristici:

Alimentare electrică

Majoritatea GPS-urilor sunt echipate cu o baterie proprie. Pentru navigatoarele portabile, este furnizat un cablu USB pentru a îmbunătăți procesul de încărcare. Unele navigatoare GPS pot stoca energie până la 3 ore, în timp ce altele pot ține doar o oră. Asigurați-vă că încărcați întotdeauna navigatorul GPS înainte de a părăsi casa sau păstrați-l conectat la un cablu USB în timp ce vă aflați în mașină.

Ecrane

Dimensiunea și rezoluția ecranului sunt factori cruciali în alegerea unui GPS porivit deoarece determină cât de bine vedeți drumul. Momentan, display-urile sunt disponibile pe 5 și 7 inci, dar trebuie să știți că cu cât ecranul este mai mare, cu atât costă mai mult.

Imagini diferite

Camerele de navigație GPS oferă, în principal, trei peisaje; realitatea drumului, peisaj frontal și prin satelit. Vizualizarea realității vă permite să surprindeți activitățile rutiere din punctul șoferului, în timp ce vizualizarea prin satelit captează imagini dintr-un punct aerian.

Hărți

GPS auto

Din punct de vedere tehnic, astăzi fiecare GPS cumpărat are o hartă preîncărcată pentru anumite țări. De exemplu, cele oferite în acest ghid au în mare parte hărți pentru Europa și Bulgaria. Acestea sunt hărțile oferite de sistem gratuit și, în majoritatea cazurilor, sunt pe viață. Dacă aveți nevoie de hărți pentru locuri care nu sunt incluse în lista gratuită, le puteți achiziționa de la producătorul GPS.

Deoarece au loc frecvent construcții pe drumuri, iar acestea se schimbă constant, este important să vă păstrați hărțile actualizate. Majoritatea companiilor de GPS oferă hărți în mod gratuit sau actualizări de plată unice, așa că este vital să alegeți opțiunea care vi se potrivește cel mai mult.

Limbi disponibile

Majoritatea navigatoarelor GPS oferă limbi diferite, deoarece oferă servicii și în diferite țări. Dacă un GPS nu are în meniul său limba pe care o înțelegeți, alegeți altul. Nu vreți să vă pierdeți într-un loc nou pentru că ați ales limba greșită.

Caracteristici avansate

Sistemele GPS moderne vin cu funcții avansate pentru a vă ușura procesul de navigare. De exemplu, oferă o notificare când radarul este aproape, pentru a preveni accidentele. Acest lucru facilitează și parcarea, deoarece senzorii vă anunță când sunteți prea aproape de un perete. Notificările privind viteza mașinii vă informează când conduceți prea repede sau prea încet pe o autostradă. Funcția vă va ajuta să evitați amenzile. În plus, notificarea va oferi sugestii cu privire la cea mai bună viteză de utilizat pe anumite rute.

Nimic nu vă face să vă pierdeți timpul asemenea traficului. Însă, din fericire, acești navigatori vă anunță când o anumită rută are aglomerație în trafic, astfel încât să puteți merge pe un drum alternativ. În acest caz, solicitați ocolirea drumului prin apăsarea unui buton, iar dispozitivul alege o rută alternativă, care vi se va potrivi cel mai bine. În plus, dispozitivele sunt echipate cu funcții care vă permit să găsiți mai rapid spitale, secții de poliție și atracții turistice. Activarea Bluetooth vă permite să alegeți sau să efectuați apeluri hands-free. În cele din urmă, unele au transfer de date wireless pentru a facilita realizarea anumitor activități precum redarea muzicii.

De ce accesorii am nevoie?

Companiile GPS (GPS tracker auto pret) vă vor furniza accesoriile necesare în majoritatea cazurilor. Antenele auxiliare ajută la captarea semnalelor de la sateliți pentru a permite funcționarea hărții. Carcasele ajută la protejarea GPS-ului împotriva deteriorărilor cauzate de drumurile accidentate, în timp ce suporturile îi mențin stabil într-o singură poziție. Unele suporturi sunt magnetice, în timp ce altele sunt fixate manual. La fel ca majoritatea dispozitivelor, navigatoarele GPS au nevoie de curățare regulată, în special pe ecran, pentru o vizibilitate mai bună. Puteți folosi un prosop sau o cârpă moale pentru a șterge ecranele. Țineți GPS-ul departe de substanțele lichide pentru a preveni deteriorarea.

acsesorii GPS

Cele mai bune mărci de GPS

Știm cât de greu poate fi să alegeți un Navigator GPS dintre numeroasele mărci de pe piață. Majoritatea acestor mărci au aceleași caracteristici, iar acest lucru ar putea cauza mai multă confuzie. Cu ghidul nostru de cumpărare, puteți evalua mărcile și vă puteți limita la ceea ce vă place. Brandurile menționate în această secțiune au fost selectate pentru că au cele mai bune produse și sunt îndrăgite de consumatori.

Garmin

Garmin este o companie americană specializată în tehnologia GPS și wearable specializate. Se ocupă în principal de producția de ceasuri de fitness pentru sportivi și persoane pasionate de sport. Garmin este a doua cea mai bună companie care se ocupă de wearable și printre cele mai renumite din industria tracker-urilor.

TomTom

Compania a fost fondată în 1991 și, de atunci, a câștigat popularitate și încredere. TomTom este principala companie independentă de tehnologie de tracking, îmbunătățind mobilitatea datorită hărților actualizate și a informațiilor în timp real. Puteți avea încredere în TomTom pentru că vă ofere cele mai bune dispozitive de localizare pe care le puteți cumpăra.

Concluzie

Toată lumea are nevoie de un GPS bun care să-i ghideze atunci când conduc sau merg cu bicicleta în locații noi. Să vă pierdeți nu va fi niciodată o posibilitate dacă vă luați un dispozitiv convenabil. Sperăm că aceste cele mai bune GPS auto analizate în acest ghid vă vor ajuta să alegeți cel mai bun GPS pentru utilizarea zilnică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
Total: 0 In medie: 0
Back to top button