Recenziidetop.com petrece multe ore cercetând și testând, astfel încât să îți ofere ție șansa de a găsi cele mai bune produse pe care să le achiziționezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de către echipa noastră. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Top 5 cele mai bune probiotice în 2022

Este destul de comun să experimentezi complicații intestinale, mai ales după ce ai luat o mulțime de antibiotice. Bacteriile intestinale bune pot fi distruse ușor, rezultând, astfel un dezechilibru. Am selectat 5 cele mai bune probiotice pentru a te ajuta să restabilești echilibrul intestinal.

Cel mai bun general
4.5 / 5

Cu miliarde de culturi vii, din diferite tulpini lactice valoroase, intestinele dvs. vor fi mai sănătoase chiar și la bătrânețe. Capsulele cu eliberare prelungită asigură transportul bacteriilor utile în intestine.

Pro

 • Sunt fără gluten
 • Vegetarienii și veganii pot să le folosească
 • Capsulele sunt mai mici decât media probioticelor, ceea ce le face ușor de înghițit.
 • Conțin aditivi artificiali

Contra

 • Unii spun că sunt destul de scumpe
 • Trebuie ținute în frigider după deschidere
Competitorul de pe locul 2
4.3 / 5

Probioticele Vitaviva sunt special formulate cu 30 de milioane de bacterii utile, găsite în stomac, pentru a vă ajuta la repararea problemelor cu digestia. Consumarea unei tablete pe zi va menține echilibrul stomacului.

Pro

 • Puteți consuma o tabletă pe zi.
 • Sunt certificate ca fiind vegane
 • Conțin bacterii naturale
 • Există și o variantă pentru copii
 • Ușor de depozitat

Contra

 • Conțin alergeni, precum soia
 • Capsulele pot fi puțin cam mari
Cele mai bune pentru vegetarieni
4.0 / 5

Enriched with products extracted from whole foods, the RAW Colon Care Probiotics provide all benefits given by real foods. Ingesting the probiotics will help maintain a proper functioning digestive system.

Pro

 • Îmbunătățește activitățile Colonului.
 • Creat cu 33 de probiotice diferite, care asigură diversitatea.
 • Fără aditivi sau conservanți.
 • Fără organisme modificate genetic.
 • Nu conțin soia
 • Nu au gluten

Contra

 • Necesită depozitarea lor în frigider pentru a menține calitatea crescută
 • Nu sunt bune pentru persoanele intolerante la lactoză deoarece conțin lapte
Cea mai bună ieftină
4.1 / 5

Acest probiotic este realizat cu Lactobacillus reuteri Protectis, care menține flora intestinală echilibrată. Probioticul testa clinic poate ajuta la tratarea complicațiilor tractului digestiv.

Pro

 • Tabletele sunt masticabile
 • Au o aromă de lămâie, pentru cei care nu suportă gustul pastilelor
 • O tabletă se poate consuma zilnic
 • Potrivite pentru persoanele de toate vârstele

Contra

 • Conțin gluten
Cea mai bună pentru copii
3.9 / 5

Cu fiecare capsulă Jarro-Dophilus EPS Jarrow Formulas, îți vei readuce sistemul digestiv pe drumul cel bun. Acest lucru asigură un proces digestiv fără probleme, ducând la mai multe beneficii pentru sănătate.

Pro

 • Sunt vegane și vegetariene
 • Capsulele sunt rezistente acidității gastrice.
 • Ușor de înghițit
 • Ușor de depozitat
 • Pot fi consumate de câte 4 ori

Contra

 • Nu sunt potrivite pentru persoanele intolerante la lactoză sau cele care au alergii la soia.

Ghid de cumpărare a probioticelor

probiotice

Există câțiva factori determinanți pe care ar trebui să îi luați în considerare înainte de a cumpăra probiotice. Alegerea probioticelor care corespund nevoilor dvs. este mai complicată decât alegerea oricărui produs și încercarea acestuia. Acest ghid de cumpărare vă ajută să alegeți cele mai bune probiotice pentru a vă satisface nevoile specifice.

Când ar trebui să utilizați un probiotic?

Probioticele sunt administrate pentru a menține stomacul sănătos și pentru a crește imunitatea unei persoane. Conține bacterii bune, care ajută la menținerea sănătății a intestinelor. Le puteți consuma ca suplimente alimentare sau le puteți lua direct din alimente, precum iaurtul. Digerarea alimentelor, lupta împotriva bacteriilor dăunătoare și reglarea sistemului imunitar sunt munca microbilor din tractul intestinal inferior. Cu toate acestea, există momente în care există un dezechilibru al microbilor, ceea ce duce la diaree și alte probleme legate de sănătate.

Probioticele ajută la restabilirea echilibrului unui intestin dezechilibrat din cauza nivelurilor nesănătoase ale anumitor bacterii din sistemul digestiv. Probioticele emit substanțe protectoare, care întăresc funcția imunitară și împiedică agenții patogeni să provoace mai multe daune. Studiile arată că administrarea de probiotice după administrarea de antibiotice poate preveni diareea și poate reduce numărul de răceli pe care le aveți într-un an. Probioticele sunt, în general, consumate pentru a preveni anumite boli și, uneori, bolile cronice, care afectează sistemul digestiv, cum ar fi gazele, sindromul colonului iritabil, balonarea și constipația.

Ce sunt probioticele?

Acestea sunt suplimente făcute din bacterii vii și utile, dar și drojdii care trăiesc în mod natural în intestin. Bacteriile bune vă ajută să vă mențineți corpul sănătos și în stare corespunzătoare de funcționare prin menținerea unui echilibru natural. Bacteriile bune din probiotice ajută în multe feluri, cum ar fi combaterea bacteriilor rele, atunci când acestea sunt în exces, ajutându-te să te simți mult mai bine. Suplimentele probiotice sunt făcute din diferite tulpini de bacterii, iar fiecare tulpină oferă diferite beneficii organismului dumneavoastră.

Se spune că probioticele cu mai multe tulpini sunt cele mai eficiente. Cele mai multe probiotice conțin cinci până la șase tulpini diferite, în timp ce altele pot conține până la cincisprezece tulpini pentru a menține echilibrul intestinal. Cel mai important factor de luat în considerare este dacă tulpinile au fost testate clinic, ceea ce vă va oferi o idee generală despre cum și unde au fost fabricate. Cercetările sugerează utilizarea mai multor tulpini, cum ar fi Lactobacillus acidophilus (LA), Lactobacillus Plantarum sau un amestec de LA și Bifidobacterium lactis. Aceste tulpini vă ajută să mențineți echilibrul adecvat al bacteriilor din tractul digestiv.

De ce aveți nevoie de probiotice?

Funcția principală a probioticelor este de a menține un echilibru sănătos în tractul digestiv. De exemplu, atunci când nu vă simțiți bine, bacteriile periculoase pot intra în corp și se pot multiplica rapid, declanșând un dezechilibru. Bacteriile bune găsite în probiotice ajută la combaterea bacteriilor rele, restabilind echilibrul și făcându-vă să vă simțiți mai bine. Probioticele ajută la menținerea unui sistem imunitar bun și sănătos și la controlul inflamației.

Echilibrarea bacteriilor din organism are loc în mod natural, fără ajutorul probioticelor. Cu toate acestea, probioticele ajută la stimularea funcțiilor corpului. Probioticele ajută la:

 • Digestia alimentelor
 • Echilibrarea cantității de bacterii rele din organism care te îmbolnăvesc.
 • Împiedică pătrunderea bacteriilor rele în fluxul sanguin prin sprijinirea celulelor care căptuşesc intestinul.
 • Ajută la absorbția și descompunerea medicamentelor.

La ce să fiți atenți atunci când cumpărați probiotice?

Probioticele sunt bacterii benefice, asemănătoare cu cele găsite în organism. Există multe produse pe piață care conțin o gamă mai largă de tulpini diferite. Este esențial să știi la ce să fii atentt atunci când cumperi probiotice.

Numărați unitățile formatoare de colonii (CFU)

CFU înseamnă „Unități formatoare de colonii”. CFU-urile sunt utilizate în mod normal pentru a cuantifica câte bacterii din probiotice pot forma și diviza colonii. Corpurile noastre conțin în mod obișnuit aproximativ 100 de milioane de bacterii, așa că ar trebui folosite probioticele în CFU care variază de la 2 la 10 miliarde. Cu toate acestea, doza poate varia în funcție de motivele pentru care luați suplimentele probiotice. Este recomandabil să căutați probiotice care garantează CFU la expirare pentru a vă asigura că numărul de bacterii din probiotice este cel promis pe etichetă.

Milioane sau miliarde – Care sunt mai bune?

Mai mult nu înseamnă cu adevărat mai bine, adică miliardele nu sunt neapărat mai bune. Probioticele ar trebui măsurate în termeni de CFU în loc de greutate. Motivul pentru care sunt utilizate CFU este pentru a ține cont de câte bacterii vii sunt în probiotice.

Data fabricației

Bacteriile din suplimentele probiotice trebuie să fie vii pentru a fi benefice și eficiente. Acest lucru face necesară verificarea datei de fabricație, deoarece s-ar putea să vă dea o idee despre când expiră. Majoritatea producătorilor indică data de fabricație pe ambalaj. Data de fabricație ar trebui să fie apropiată de data la care le-ați cumpărat.

Cantitatea de capsule dintr-un ambalaj

Majoritatea mărcilor includ 30-60 de tablete sau capsule într-o sticlă. Numărul de capsule din ambalaj va fi indicat și pe ambalaj.

Alte ingrediente

Multe tulpini diferite de probiotice pot fi incluse în suplimentele de probiotice pentru a vă satisface nevoile astfel încât acestea să fie benefice organismului dumneavoastră. Mai multe tulpini, cum ar fi Lactobacillus acidophilus (LA), Lactobacillus Plantarum sau o combinație de LA și Bifidobacterium lactis, au fost sugerate de cercetări. Aceste tulpini vă ajută să obțineți echilibrul bacterian adecvat în intestin.

Vegetarian sau Vegan

Probioticele cu adevărat bune pentru sănătatea intestinală nu conțin OMG-uri și alergeni precum grâul, lactatele, soia, glutenul, nucile, alunele, susanul, ouăle, peștele, sulfiții, porumbul, muștarul și crustaceele.

Cum se depozitează probioticele

Unele probiotice necesită refrigerare, în timp ce altele nu. Puteți ști dacă refrigerarea este importantă sau nu doar verificând specificațiile de pe ambalaj. Producătorii indică de obicei aceste informații pe sticle. De asemenea, verificați condițiile în care au fost transportate. Dacă a fost într-o cutie frigorifică, înseamnă că ar trebui să fie refrigerată după deschiderea sticlei.

Dacă probioticele pe care le-ați cumpărat nu necesită refrigerare, asigurați-vă că le păstrați într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina soarelui. În cea mai mare parte, producătorii indică modalitatea corectă de depozitare a probioticelor care nu necesită depozitarea lor în frigider. Depozitarea adecvată este esențială, deoarece ajută la menținerea calității și prelungește durata de valabilitate.

Cele mai bune mărci de probiotice

Înțelegem cât de greu este să alegeți probioticul potrivit având în vedere numeroasele mărci de pe piață. Majoritatea acestor mărci au aceleași caracteristici, ceea ce ar putea crea confuzii suplimentare. Cu ghidul nostru de cumpărare puteți evalua mărcile și le puteți restrânge la ceea ce vă place. Brandurile menționate în această secțiune au fost selectate pentru că au cele mai bune produse și sunt îndrăgite de consumatori.

Trace

Trace Minerals Research este printre cei mai buni distribuitori de produse pe bază de minerale, cum ar fi suplimentele și probioticele. Compania este dealer de mai bine de 35 de ani și încă oferă consumatorilor cele mai bune produse. Toate probioticele de la Trace Minerals sunt acoperite cu enteric pentru a preveni deteriorarea acizilor din stomac.

Vitaviva

Vitaviva este cunoscut pentru producerea unora dintre cele mai benefice probiotice pentru oamenii de toate vârstele. Brandul se află pe piață de o perioadă lungă de timp, iar diferiți consumatori din întreaga lume le-au acordat probioticelor Vitaviva votul de încredere. În plus, Vitaviva s-a angajat să satisfacă nevoile diferitelor persoane prin producerea de probiotice de cea mai înaltă calitate.

Jarro-Dophilus

Jarro-Dophilus este un brand lider de probiotice, cu mai multe tulpini, care este specializat în producerea de probiotice testate și aprobate clinic. Compania își propune să îmbunătățească starea de sănătate a deferiți oameni, venind cu formule care conțin bacterii intestinale sănătoase. Cu probioticele Jarro-Dophilus, tractul tău digestiv ar putea fi de zece ori mai sănătos decât înainte.

Protectis

De la picături pentru copii până la tablete pentru adulți, probioticele Protectis oferă, cu siguranță, multiple beneficii sănătății oamenilor de toate vârstele. Marca globală de probiotice se ocupă de producerea a unei mari varietăți de produse, pentru a oferi utilizatorilor mai multe beneficii pentru sănătate de la microorganisme, precum drojdia și bacteriile intestinale utile.

Concluzie

Acum că știți mai multe despre probiotice, utilizarea și depozitarea lor, puteți alege cele mai bune probiotice pentru nevoile dvs. Dacă urmați toate sfaturile menționate în ghidul nostru realizat de către experți, cu siguranță veți cumpăra cele mai bune produse. Vă recomandăm cu căldură să încercați cel puțin unul dintre probioticele analizate aici.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
Total: 1 In medie: 1
Back to top button