Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Combine frigorifice 2022

Pentru orice antreprenor care ├«╚Öi deschide o afacere ├«n domeniul serviciilor hoteliere sau alimentare, dar ╚Öi pentru un consumator casnic obi╚Önuit, alegerea combinei frigorifice este una dintre cele mai importante investi╚Ťii. Mul╚Ťi ├«╚Öi doresc cea mai bun─â combin─â frigorific─â de pe pia╚Ť─â, ├«ns─â pu╚Ťini ╚Ötiu ce ├«nseamna acest lucru din cauza diversit─â╚Ťii modelelor de pe pia╚Ť─â, a caracteristicilor lor tehnice specifice greu de descifrat, dar ╚Öi a pre╚Ťurilor ce variaz─â destul de mult.

De aceea ne-am g├óndit s─â v─â oferim c├óteva informa╚Ťii utile de care pute╚Ťi s─â ╚Ťine╚Ťi cont atunci c├ónd ve╚Ťi analiza╚Ťi ofertele de combine frigorifice, pentru a face cea mai bun─â alegere.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Criterii de alegere a unei combine frigorice bune

Tehnologie avansat─â de r─âcire

├Än acest moment pe pia╚Ťa comercial─â sunt disponibile, ├«n func╚Ťie de tehnologia de r─âcire ├«ncorporat─â, dou─â tipuri de combine frigorifice: cele cu r─âcire clasic─â ╚Öi cu dezghe╚Ťare manual─â ╚Öi cele denumite no frost cu dezghe╚Ťare automat─â a congelatorului.

Combinele frigorifice cu r─âcire clasic─â sunt mai ieftine, dar avantajele unei combine frigorifice no frost sunt mai multe ╚Öi mai importante: r─âcirea este mult mai rapid─â, temperatura dorit─â din congelator poate fi stabilizat─â ╚Öi nu implic─â munc─â de igienizare. Exist─â ╚Öi anumite dezavantaje, precum consumul mai mare de energie ╚Öi un pre╚Ť de achizi╚Ťie mai mare, ├«ns─â consider─âm c─â un produs de calitatea superioar─â va amortiza ├«n timp aceast─â investi╚Ťie.

Dimensiunile

Orice combin─â frigorific─â casnic─â au dou─â compartimente: frigiderul ╚Öi congelatorul, ├«mp─âr╚Ťit pe mai multe compartimente. Dimensiunile, precum ╚Öi plasarea sus sau jos a celor dou─â compartimente variaz─â foarte mult. De aceea, v─â recomand─âm s─â alege╚Ťi varianta de combin─â frigorific─â cea mai potrivit─â pentru nevoile dumneavoastre.

Dac─â ave╚Ťi nevoie de p─âstrat o cantitate mai mare de produse congelate pentru o perioad─â mai lung─â de timp, alege╚Ťi din ofertele de combine frigorice cu congelator mai mare, plasat ├«n partea de jos a acesteia. Aceste modele de combine frigorifice au un volum interior destul de generos, compartimentat cu sertare. Dac─â ├«ns─â prefera╚Ťi doar produse proaspete ╚Öi foarte rar apela╚Ťi la congelator pentru p─âstrarea alimentelor, alege╚Ťi combina frigorific─â cu friderul mai mare, situate ├«n partea de jos ╚Öi congelatorul de mici dimensiuni ├«n partea de sus.

Pre╚Ťul

Cu siguran╚Ťa exist─â combine frigorifice mai ieftine, clasice ╚Öi unele foarte scumpe, cu tehnologie modern─â ├«ncorporat─â pentru toate buzunarele. Fiind o investi╚Ťie important─â cu o durat─â de utilizare mai lung─â, merit─â s─â economisi╚Ťi ni╚Öte bani pentru a achizi╚Ťiona cea mai bun─â combin─â frigorific─â pentru afacerea sau casa dumneavoastr─â.

Calitatea materialelor de fabrica╚Ťie

Un aparat electrocasnic de calitate presupune ╚Öi componente din materiale rezistente: plastic de cea mai bun─â calitate, rafturi de sticl─â glisante, garnituri sau m├ónere fiabile. Dac─â vre╚Ťi componente de cea mai bun─â calitate ├«ndrepta╚Ťi-v─â aten╚Ťia spre brandurile de top, ce consider─â calitatea o condi╚Ťie esen╚Ťial─â a produselor lor.

Aspectul

├Än ceea ce prive╚Öte aspectul exterior al combinei frigorifice ve╚Ťi descoperi oferte variate pe pia╚Ťa, de la clasicele combine frigorifice de culoare alb─â, emailate p├ón─â la cele de inox, ro╚Öii, negre sau chiar av├ónd culoarea mobilierului din buc─ât─ârie. Dincolo de componenta estetic─â este bine de ╚Ötiut ╚Öi faptul c─â aparatele de inox sunt mai rezistente ├«n timp, dar mai greu de ├«ntre╚Ťinut ├«n ceea ce prive╚Öte aspectul.

Consumul de energie

Achizi╚Ťionarea unei combine frigorifice care s─â economiseasc─â c├ót mai mult energia este o preocupare constant─â a oric─ârui poten╚Ťial consumator. Exist─â mai multe clase energetice, dar diferen╚Ťele dintre ele sunt destul de mici. Recomandarea noastr─â este s─â alege╚Ťi o combin─â frigorific─â din clasa A, iar dac─â bugetul v─â permite chiar din clasa energetic─â A+++, care sunt cele mai bune combine frigorifice ├«n acest moment.

Silen╚Ťiozitatea

Dac─â dori╚Ťi s─â amplasa╚Ťi combina frigorific─â ├«ntr-un spa╚Ťiu deschis spre o camera de zi, silen╚Ťiozitatea combinei frigorifice devine un criteriu important ├«n alegerea acesteia. Citi╚Ťi etigheta energetic─â a combinei frigorifice ╚Öi alege╚Ťi modelele cu un nivel de zgomont sub 40 decibeli pentru a avea confortul dorit.

Controlul

Cele mai simple combine frigorifice dispun doar de controlul temperaturii frigiderului ╚Öi al congelatorului. Modelele ├«mbun─ât─â╚Ťite din punct de vedere tehnologic sunt dotate cu sisteme de control sofisticate ╚Öi cu op╚Ťiuni suplimentare precum:

  • Controlul separat al compartimentelor combinei frigorifice cu ajutorul unui display digital montat pe exteriorul aparatului electrocasnic;
  • Op╚Ťiunea congel─ârii rapide a produselor prin accelarea procesului de r─âcire doar ├«n congelator;
  • Modul vacan╚Ť─â ce poate fi activat pe perioada vacan╚Ťelor ╚Öi care ├«nseamn─â r─âcirea doar a unui compartiment pentru economisirea energiei electrice;
  • Op╚Ťiunea de conversie a congelatorului ├«n frigider atunci c├ónd este nevoie, av├ónd astfel mai mult spa╚Ťiu la dispozi╚Ťie;
  • Op╚Ťiunea eco ce implic─â un consum minim de energie prin ap─âsarea unui simplu buton.

Func╚Ťii ╚Öi tehnologii ├«ncorporate

Evolu╚Ťia tehnologiei a dus ╚Öi la modernizarea continu─â a combinelor frigorifice de-a lungul timpului. Astfel, acestea sunt dotate cu diferite tehnologii ╚Öi func╚Ťii utile pentru consumatori, de economisire a energiei sau de p─âstrare pe termen lung a produselor alimentare. Men╚Ťion─âm c├óteva dintre acestea pentru a alege variata cea mai potrivit─â pentru dumneavoastr─â:

  • Tratamentul antibacterian al pere╚Ťilor interior;
  • Filtru de aer ├«n interior cu rol de eliminare a mirosurilor nepl─âcute ╚Öi men╚Ťinerea unui flux continuu de aer proasp─ât ├«n interior;
  • Sensor de control al umidit─â╚Ťii pentru o asigura o p─âstrare mai ├«ndelungat─â a fructelor ╚Öi legumelor ├«n frigider;
  • Sertar interior cu temperatur─â zero ce nu mai necesit─â congelarea produselor;
  • Senzori de reglare automat─â a temperaturii ╚Öi umidit─â╚Ťii din interiorul combinei frigorifice.

Fiind informa╚Ťi orice alegere devine mai u╚Öoar─â!

Analiz├ónd multiplele informa╚Ťii existente pe pia╚Ť─â despre combinele frigorifice, descrierile tehnice ale acestora, dar ╚Öi sintetiz├ónd p─ârerile clien╚Ťilor care le utilizeaz─â am elaborat pentru dumneavoastr─â ghid ca v─â poate ajuta ├«n alegerea combinei frigorifice celei mai bune.

Citi╚Ťi cu aten╚Ťie fiecare criteriu de alegere a unei combine frigorifice, stabili╚Ťi-v─â un buget de achizi╚Ťie, evalua╚Ťi c├ót mai adecvat nevoile propriei familii sau ale afacerii pe care vre╚Ťi s─â o deschide╚Ťi ╚Öi v─â asigur─âm c─â sunte╚Ťi pe drumul cel bun. Cea mai bun─â combin─â frigorific─â va intra c├ót de cur├ónd ├«n via╚Ťa dumneavoastr─â!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 151 In medie: 4.3
Back to top button