Recenziidetop.com petrece multe ore cercetând și testând, astfel încât să îți ofere ție șansa de a găsi cele mai bune produse pe care să le achiziționezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de către echipa noastră. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Top 5 cele mai bune pompe de stropit în 2024

Când sticla obișnuită, cu un capăt care stropește pur și simplu nu-și mai face treaba, este timpul să treceți la o pompă de stropit pentru a vă rezolva acele proiecte mari în aer liber. O pompă de stropit este sistemul perfect pentru eliminarea insectelor și buruienilor urâte din grădina dvs., iar noi am găsit cele mai bune 5 pompe, pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă. Avem și un ghid de cumpărare la îndemână, astfel încât să puteți avea toate informațiile de care aveți nevoie despre pompele de stropit într-un singur loc.

Cel mai bun general
4.7 / 5

Această pompă de calitate tip rucsac dispune de un rezervor de 15 litri și este alimentată de baterii. Pompa automată face pulverizarea ușoară și are o scară ușor de citit și o deschidere mare pentru umplere ușoară.

Pro

 • Baterie reîncărcabilă, cu durată lungă de viață
 • Duză reglabilă, din alamă, pentru utilizări multiple
 • Declanșatorul are blocare pentru a evita oboseala degetelor
 • Ușor de mutat, având un furtun lung și căptușeală

Contra

 • Poate fi greu pentru unii utilizatori
 • Fără scurgere de curățare
 • Oarecum scump
Produsul de pe locul doi
4.3 / 5

Cu bara sa extensibilă și spray puternic, această pompă de stropit de 16 litri este perfectă pentru locurile și copacii greu accesibile. Dispune de 3 tipuri de duze și o baterie reîncărcabilă pentru a vă ușura treburile.

Pro

 • Ușor de folosit
 • Durată de viață lungă
 • 3 duze diferite incluse
 • Bara extensibila atinge aproape 3 metri

Contra

 • Trebuie să aveți grijă cu furtunul, pentru a evita crăpăturile și rupturile
 • Rezervorul plin este greu de transportat
Cea mai bună ieftină
3.7 / 5

Acest pulverizator cu pompă, de 12 litri este prevăzut cu roți care facilitează transportul dintr-un loc în altul. Are o pompă metalică de înaltă calitate cu o duză reglabilă pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră de grădinărit.

Pro

 • Raport calitate/preț bun
 • Duză de pulverizare reglabilă pentru diferite lucrări
 • Ușor de umplut si curățat
 • Pompa este din metal, nu din plastic

Contra

 • Stropirea manuală poate fi obositoare
 • Voluminoasă, atât la mutat, cât și la depozitat
Cea mai bună pe benzină
4.2 / 5

Pentru lucrări mari, Powermat vine cu pompa alimentată cu benzină și un rezervor de 60 de litri. Cu roți mari de cauciuc, acest pulverizator electric este ușor de transportat, făcând chiar și cele mai mari lucrări simple.

Pro

 • Capacitate mare și multă putere
 • Furtun de 28 de metri pentru o acoperire incredibilă
 • Raza de pulverizare de 10 metri
 • Puterea și bara sunt reglabile

Contra

 • Motorul este puțin zgomotos
 • Scump, comparativ cu alte pulverizatoare
Cea mai bună pentru utilizare ocazională
3.5 / 5

Pentru grădinăritul ocazional, acest pulverizator electric are un rezervor de 12 litri și este simplu de folosit și transportat. Este ușor și are un manometru ușor de citit și un rezervor transparent.

Pro

 • Ușor
 • Ușor de utilizat
 • Bară și duză din alamă de calitate
 • Deschidere mare pentru umplerea și amestecarea substanțelor chimice

Contra

 • Nu este la fel de puternică precum alte modele
 • Trebuie transportată cu mana

Actualizări de conținut:

Pentru noi este important ca produsele pe care le prezentăm să fie de cea mai bună calitate și la cele mai bune prețuri, așa că ne actualizăm în permanență listele și le verificăm în funcție de necesități pentru a-ți oferi cele mai bune alternative.

Ghid de cumpărare

Indiferent dacă sunteți un grădinar amator sau un peisagist profesionist, atunci când aveți nevoie de o pompă de stropit, doriți ca acesta să-și facă treaba corect. Aruncă o privire la ghidul nostru complet de cumpărare pentru a te ajuta să alegi pompa potrivită nevoilor tale.

pompe de stropit

De ce ar trebui să folosiți o pompă de stropit?

O pompă de stropit folosește aer comprimat pentru a produce un curent de lichid într-un loc precis. Lucrul grozav al folosirii unuia dintre aceste pompe este că vă elimină stresul și efortul lucrului manual în timp ce stropiți pesticide, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente. Cu un pulverizator cu declanșare obișnuit, mâna dumneavoastră se va strânge pe declanșator, iar spray-ul nu se deplasează departe și poate duce la o acoperire inegală. Cu o pompă de stropit, obțineți o acoperire excelentă fără efort și puteți realiza o varietate de lucrări!

Există multe tipuri de pompe de stropit, dar ideea principală este că atunci când trebuie să acoperiți o suprafață mare cu un amestec de substanțe chimice, nu există o modalitate mai bună de a face acest lucru.

Tipuri de pompe de stropit

De ce tip de pompa de stropire ai nevoie pentru casa ta? Aruncă o privire la diferitele tipuri și vezi care dintre ele se potrivește cel mai bine așteptărilor tale.

Pompă de stropit portabilă

Pompele de grădină manuale sunt dotate cu un mâner, la care este atașată o vergea și un bazin din plastic sau metal care reține lichidul. Pompezi un mâner pentru a presuriza aerul rămas în rezervor odată ce îl umpleți cu lichid și acest lucru propulsează spray-ul doar cu o apăsare ușoară a trăgaciului. Pe măsură ce pulverizatorul se golește, cantitatea de aer crește, ceea ce înseamnă că va trebui să te oprești pentru a pompa mai des.

Pompă de stropit tip rucsac

Acestea funcționează la fel ca o pompă de stropit portabilă, dar vin cu un rezervor mai mare pe care îl purtați pe spate. În acest fel, puteți pune mai mult lichid, iar acestea sunt mai bune pentru lucrări mari. De asemenea, aveți o mână liberă, deoarece nu mai este necesară pentru a ține sticla rezervorului. Va trebui totuși să pompați din când în când.

Pompă de stropit pe roți

Pentru lucrări mai mari, puteți opta pentru o pompă de stropit pe roți. Acesta dispune de un rezervor mare, care este atașat la un mic sașiu rulant și un mâner. Acum puteți transporta pompa fără să o țineți în brațe, ceea ce înseamnă că puteți stropi și mai mult, fără a fi nevoie să o umpleți atât de des. Acestea vor fi mai grele și mai scumpe decât modelele tip rucsac sau cele manuale.

Pompă de stropit alimentată

Dacă nu doriți să vă ocupați de pompare în timp ce stropiți, atunci puteți opta pentru cea mai buna pompa de stropit electrica sau pentru cea mai buna pompa de stropit cu acumulator. Acestea funcționează de obicei cu baterii și folosesc o încărcare electrică pentru a menține rezervorul sub presiune pentru a face și mai ușor acoperirea unor suprafețe mari. Puteți ocumpăra pompe și mai mari, care funcționează pe motoare pe benzină. Acestea sunt grozave pentru persoanele care pot fi mai slabe sau au o anumită condiție fizică care ar îngreuna pomparea.

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra o pompă de stropit?

Înainte de a lua decizia asupra ce pompă de stropit să cumpărați, există câteva caracteristici pe care trebuie să le luați în considerare. Citiți mai departe pentru a vedea care opțiuni corespund cel mai bine nevoilor dvs.

Presiune

La urma urmelor, toate pulverizatoarele cu pompă se bazează pe presiunea aerului pentru a împinge fluidele și pentru a vă oferi o acoperire uniformă. Sistemele cu pistoane vor include un mâner pe care îl puteți pompa manual în timp ce pulverizați. Pulverizatoarele cu baterii folosesc electricitate pentru a menține rezervorul sub presiune. Pentru lucrări cu adevărat mari, puteți obține pompe care sunt alimentate cu benzină.

Capacitate rezervor

Veți dori o capacitate a rezervorului care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., așa că gândiți-vă la cât pământ va trebui să acoperiți cu pompa de stropit. Dacă aveți o grădină mică, atunci un pulverizator de capacitate mai mică, de 10-20 de litri de lichid. Dar dacă vă gândiți la un proiect mai mare sau la acoperirea unui gazon mare, atunci s-ar putea să doriți o pompă tip rucsac mai mare sau un pulverizator pe roți, cu o capacitate de 20-60 de litri.

Ghid al nivelului de volum

Rezervoarele din plastic au, de obicei, o zonă translucidă, care vine cu un ghidaj gradat al nivelului de volum. Funcția ajută la amestecarea pesticidelor, erbicidelor, fungicidelor și altor substanțe chimice de grădină cu apă.

Ajustabilitate

Duzele și presiunea de la unele pompe pot fi reglabile, ușurând astfel munca acoperirii uniforme.

Tip duză

În funcție de tipul de duză și de ajustările care pot fi făcute, veți avea un model de pulverizare diferit. Ar trebui să știți care model de pulverizare și ce duză se vor potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră specifice înainte de a o cumpăra. Preferăm duzele din alamă cu capete de șuruburi reglabile, care pot schimba modelul de pulverizare în funcție de utilizarea specifică.

Ușurință în utilizare

Ușurința în utilizare depinde într-adevăr de nevoile dvs. O persoană poate crede că cea mai simplă pompă de stropit este cea portabilă, dar dacă încercați să acoperiți o grădină sau un gazon mai mare, atunci această simplitate nu mai este ușoară, deoarece vă treziți că pompați și că umpleți rezervorul în mod constant.

Siguranță atunci când lucrați cu substanțe chimice

siguranta de pompe de stropire

Deoarece pompele de stropire sunt utilizate în mod obișnuit pentru a aplica erbicide, pesticide și alte produse chimice pentru plante (și uneori și pe alte suprafețe), este recomandabil să vă asigurați siguranța și să vă gândiți cum să faceți acest lucru cel mai convenabil. Cel mai important este să citiți instrucțiunile de pe etichetă și să vă protejați corespunzător.

Iată câteva sfaturi de siguranță:

 • Purtați echipament de protecție acoperind în special nasul, gura și ochii.
 • Nu mâncați și nu beți în timp ce aplicați substanțe chimice.
 • Minimizați-vă expunerea. Evitați pulverizarea pe piele sau pe îmbrăcăminte și faceți treaba cât mai repede posibil.
 • Aveți grijă când amestecați substanțele chimice. Dacă vărsați, urmați instrucțiunile de curățare pentru a preveni contaminarea.
 • Evitați contactul cu animalele și animalele de companie. Păstrați animalele de companie departe de zonele tratate, conform instrucțiunilor de pe etichetă.
 • Aruncați produsele în siguranță conform instrucțiunilor de pe etichetă.
 • Pulverizați în aval de vânt pentru a evita ca ceața să vă sufle înapoi substanțele.
 • Depresurizați și curățați rezervorul când ați terminat.

Cele mai bune mărci de pompe de stropit

Am realizat multiple cercetări pentru a găsi unele dintre cele mai bune mărci disponibile pe piața de pompe de stropit. Când alegeți unul dintre aceste produse, veți avea un model de calitate, care își va face treaba corect.

Einhell

Einhell este o companie germană, specializată în produse de grădinărit pentru pasionați. Ei se mândresc pentru găsirea unor modalități care vă ajută să finalizați proiecte mari, fără a apela la servicii profesionale.

Heinner

Această companie de electrocasnice lucrează de 9 ani pentru a dezvolta produse care să facă viața mai ușoară consumatorilor. Se mândresc cu pasiunea și inovația lor.

Ruris

Ruris muncesc pentru a inspira oamenii să lucreze mai ușor și mai eficient. Ei creează produse pentru a ajuta oamenii să lucreze mai bine, nu mai greu și este una dintre cele mai mari mărci din România.

Concluzie

Cu toate informațiile de care aveți nevoie despre pompele de stropit, sunteți gata să o cumpărați pe cea potrivită pentru munca dvs., astfel încât să vă ușureze îndepărtarea oricărei insecte sau buruieni urâte, care vă fac viața un chin. Nu uitați să urmați instrucțiunile de pe etichetă pentru orice substanțe chimice pe care le utilizați și să lucrați în mod responsabil pentru a nu vă răni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
Total: 1 In medie: 1
Back to top button