Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Frigidere 2021

Alegerea unui frigider poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 frigidere disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Frigiderul este unul dintre cele mai populare electrocasnice din via╚Ťa noastr─â. Nu cred c─â exist─â vreo locuin╚Ť─â, oric├ót de mic─â, f─âr─â s─â fie dotat─â cu un frigider pentru p─âstrarea alimentelor. Dezvoltarea tehnologic─â a revolu╚Ťionat ╚Öi comunul frigider, iar noile modele de pe pia╚Ťa comercial─â ├«mbin─â elemente inedite de design, func╚Ťionalit─â╚Ťi, op╚Ťiuni suplimentare moderne ╚Öi cele mai noi tehnologii de r─âcire.

Pentru cei care doresc s─â-╚Öi achizi╚Ťioneze un frigider bun sau doar s─â-l schimbe pe cel vechi cu altul modern, multiplele oferte de frigidere de pe pia╚Ťa comercial─â ar putea s─â-i debusoleze. Prea multe informa╚Ťii ╚Öi prea pu╚Ťin timp pentru a analiza toate ofertele de frigidere. De aceea, v─â prezent─âm un ghid al celor mai importante aspecte de care s─â ╚Ťine╚Ťi cont atunci c├ónd v-a╚Ťi decis s─â achizi╚Ťiona╚Ťi cel mai bun frigider pentru dumneavoastr─â:

Caracteristicile importante ale unui frigider bun

Capacitate și dimensiuni

Cele dou─â caracteristici ale unui frigider sunt esen╚Ťiale ├«n alegerea unui bun frigider de la care trebuie s─â pleca╚Ťi. Analiza╚Ťi-v─â mai ├«nt├ói obiceiurile alimentare ╚Öi cantitatea de alimente proaspete pe care ave╚Ťi nevoie s─â le p─âstra╚Ťi ├«n frigider. Evident c─â o necesitate mare de depozitare implic─â alegerea unui frigider cu un spa╚Ťiu mare de depozitare. Frigiderele au etichete plasate ├«n interior ce arat─â capacitatea lor de depozitare.

Mai apoi, m─âsura╚Ťi spa╚Ťiu disponibil din buc─ât─ârie unde va fi plasat frigider ca s─â v─â asigura╚Ťi c─â frigiderul pe care l-ai ales poate intra pe u╚Öa de intrare ╚Öi se potrive╚Öte la locul ales. Atunci c├ónd alege╚Ťi loca╚Ťia, nu uita╚Ťi ╚Öi de spa╚Ťiul atribuit zonei de ventila╚Ťie sau de cur─â╚Ťare a frigiderului. ├Än lipsa acestui spa╚Ťiu destinat ventila╚Ťiei, exist─â riscul ca aparatul s─â duc─â la defec╚Ťiuni premature de func╚Ťionare.

Deschiderea u╚Öii frigiderului este un alt aspect important de care trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont. De obicei, l─â╚Ťimea frigiderului este egal─â cu m─ârimea u╚Öii. Asigura╚Ťi-v─â c─â spa╚Ťiul dintre frigider ╚Öi alte obiecte este mai mare dec├ót l─â╚Ťimea frigiderului, deoarece anumite rafturi sau compartimente nu pot fi scoase dec├ót prin deschiderea complet─â a u╚Öii.

Compartimentare

Cele mai moderne frigidere dispun de un adev─ârat sistem inteligent de compartimentare ╚Öi mijloacele auxiliare de organizare ceea ce men╚Ťin alimentele ├«n stare proasp─ât─â. Astfel, fructele ╚Öi legumele se men╚Ťin ├«n stare proaspat─â datorit─â sertarelor speciale ce de╚Ťin unele caracteristici specifice de umiditate. Rafturile sunt reglabile ╚Öi se gliseaz─â ├«n interiorul frigiderului, cre├óndu-se un spa╚Ťiu personalizat dup─â nevoile consumatorilor.

Sisteme și tehnologii încorporate

Frigiderele moderne sunt dotate cu diverse sisteme ╚Öi tehnologii avansate ce cresc eficien╚Ťa acestui aparat electrocasnic. Astfel de inova╚Ťii sunt:

  • sistemul dublu de r─âcire ÔÇô ce permite ca aerul rece s─â circule ├«n frigider, ajut├ónd ca pe pere╚Ťii acestuia s─â nu se formeze ghea╚Ťa.
  • sistemul de filtrare a aerului – ce p─âstreaz─â aerul proasp─ât din frigider;
  • sistemul programabil Pad Control ÔÇô ce poate programa temperatura, blocarea dozatorului de ap─â ╚Öi se poate verifica starea filtrului de carbon.
  • tehnologia Multiflow – asigura circula╚Ťia aerului ├«n interiorul frigiderului, la o temperatur─â constant─â ╚Öi uniforma ├«n toate zonele acestuia; acest sistem ofer─â cea mai eficient─â r─âcire a alimentelor, totodat─â p─âstr├ónd prospe╚Ťimea alimentelor.
  • sertarul Zero Zone – de╚Ťine un senzor ce controleaz─â temperatura, men╚Ťin├ónd-o ├«n jurul valorii de zero grade Celsius, mediu ideal pentru depozitarea alimentelor.
  • tehnologia Moist Control ÔÇô ce permite reglarea nivelul de umiditate ├«n compartimentul dedicat legumelor.
  • programul Eco Mode poate asigura o temperatura optima ├«n frigider, economisind energia electric─â c├ónd sunte╚Ťi plecat ├«n vacan╚Ť─â; temperatura Eco ├«n frigider va fi de 5 grade Celsius.
  • tehnologia Inverter aduc un plus de economisire a energiei electrice. Tehnologia Inverter este cea mai eficient─â tehnologie de refrigerare disponibil─â ├«n ziua de ast─âzi, put├ónd economisi p├ón─â la 30-50% energie electric─â.

Clasa de eficien╚Ť─â energetic─â

Cele mai moderne frigidere de╚Ťin clase energetice din categori A+++ av├ónd scopul declarat de reducere a consumului de energie electric─â ├«n func╚Ťionarea acestuia. Ele sunt eficiente, elegante, cu un design modern, u╚Öor de utilizat, ar─ât├ónd c─â este posibil s─â economise╚Öti energie f─âr─â a compromite confortul. Deoarece consumul de energie a frigiderului reprezint─â aproximatiz 15 % din factura de energie electrica pe apartament, aten╚Ťia acordat─â clasei de eficien╚Ť─â energetic─â a aparatului este justificat─â.

Etichetele energetice furnizeaz─â informa╚Ťii cu privire la nivelul de consum de energie electric─â astfel ├«nc├ót ave╚Ťi posibilitatea s─â compara╚Ťi u╚Öor ofertele de pe pia╚Ť─â. Clasa de eficien╚Ť─â energetic─â A+++ determin─â economii reprezentative la costul energiei electrice comparativ cu alte modele.

Conectivitate

C├ónd face╚Ťi o investi╚Ťie at├ót de important─â, la un pre╚Ť considerabil, alege╚Ťi modele ce integreaz─â tehnologie smart pentru un confort mai mare ├«n via╚Ťa dumneavoastr─â. Unele frigidere sunt dotate cu conectivitate Wi-Fi ╚Öi cu un display prin care pute╚Ťi monitoriza ╚Öi accesa aplica╚Ťiile disponibile. De asemenea, pute╚Ťi s─â l─âsa╚Ťi ├«nregistr─âri vocale, mesaje sau s─â accesa╚Ťi orice alt─â func╚Ťie care ╚Ťi-ar putea fi adus─â de un smartphone.

Calitatatea materialelor de fabrica╚Ťie ╚Öi garan╚Ťia acordat─â

Atunci c├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi un frigider de calitate ╚Öti╚Ťi c─â este o investi╚Ťie pe termen lung. De aceea, alege╚Ťi modelele comecializate de branduri cunoscute pentru a avea garan╚Ťia unor componente de cea mai bun─â calitate. De asemenea, brandurile cunoscute acord─â a aten╚Ťie deosebit─â serviciilor de garan╚Ťie care sunt extinse la 3-5 ani ╚Öi v─â ofer─â siguran╚Ť─â ├«n cazul apari╚Ťiilor unor defec╚Ťiuni de fabrica╚Ťie.

Alegerea celui mai bun frigider, covoad─â sau pl─âcere?

Atunci c├ónd nu cuno╚Öti informa╚Ťiile ce te pot ajuta s─â iei deciziile corecte, alegerea celui mai bun frigider poate p─ârea o corvoad─â pe capul oricui. Ofertele diverse de pe pia╚Ť─â, timpul pu╚Ťin avut la dispozi╚Ťie, nevoia stringent─â de a p─âstra alimentele proaspete, toate acestea v─â pot duce la alegeri care se vor dovedi cel pu╚Ťin neinspirate.

Acest ghid al principalelor caracteristici de care trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont ├«n alegerea unui bun frigider v─â poate face aceast─â experien╚Ť─â mai pl─âcut─â. Analiza╚Ťi mai ├«nt├ói propriile nevoi legate de noul frigider, ce a╚Ötept─âri realiste ave╚Ťi, stabili╚Ťi-v─â un buget adecvat, iar apoi pute╚Ťi trece la treab─â. Fiecare caracteristic─â specific─â a unui frigider performant trebuie s─â se reg─âseasc─â ╚Öi la modelul ales de dumneavoastr─â. Nu ezita╚Ťi s─â alege╚Ťi frigidere ce ├«ncorporeaz─â tehnologie modern─â, deoarece va cre╚Öte performan╚Ťa acestora ╚Öi confortul dorit ├«n via╚Ťa dumneavoastr─â.

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 82 In medie: 3.9
Back to top button