Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Hoverboard-uri 2022

Alegerea unui hoverboard poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 hoverboard-uri disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Dezvoltarea tehnologiei a ├«nsemnat nu doar modernizarea unor aparate sau ma╚Öin─ârii, ci ╚Öi inventarea altora noi care au reu╚Öit s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â calitatea vie╚Ťii, ├«mbin├ónd utilul cu pl─âcutul. Acesta este ╚Öi cazul hoverboardului sau a scuterului electric, un mijloc de transport interesant, atractiv ╚Öi extrem de util ├«n ora╚Öele moderne ale ╚Ť─ârii.

Cei care sunt atra╚Öi de beneficiile evidente ale acestui mijloc modern ╚Öi distractiv mijloc de transport ╚Öi vor s─â-╚Öi achizi╚Ťioneze cel mai bun hoverboard din multiplele oferte de hoverboard-uri existente pe pia╚Ťa comercial─â se afl─â ├«n fa╚Ťa unei dileme. Care sunt cele mai importante caracteristici tehnice ale acestui mijloc de transport de care s─â ╚Ťin─â cont ├«n op╚Ťiunea lor de cump─ârare?

Caracteristicile importante ale celui mai bun hoverboard

Deoarece hoverboardul este un dispozitiv nou, foarte mul╚Ťi posibili cump─âr─âtori nu de╚Ťin suficiente informa╚Ťii tehnice pentru a face o alegere inteligent─â. Acesta este motivul pentru care ne-am g├óndit s─â v─â oferim un ghid util al criteriilor de identificare al unui aparat de calitate, conform p─ârerilor despre hoverboard exprimate de speciali╚Öti ╚Öi de consumatori deopotriv─â.

Viteza ╚Öi condi╚Ťiile de deplasare

Viteza de deplasare a unui hoverboard este indicat─â ╚Öi de viteza maxim─â pe care o poate atinge, precum ╚Öi de condi╚Ťiile ├«n care poate fi folosit. Modelele cele mai performante pot fi folosite pe diverse suprafe╚Ťe, umede sau chiar accidentate, ├«ns─â cu respectarea limitelor de vitez─â maxim─â impuse de legisla╚Ťie.

├Än cazul copiilor o vitez─â potrivit─â este de p├ón─â ├«n 12 km/h, iar ├«n cazul adul╚Ťilor ├«ntre 16 km/h ╚Öi 25 km/h. Peste aceast─â vitez─â hoverboardul este considerat vehicul, iar conduc─âtorul s─âu trebuie s─â de╚Ťin─â carnet de conducere ╚Öi s─â respecte alte reguli speciale. Calcul├ónd viteza medie pe care o poate atinge hoverboardul pute╚Ťi aproxima ╚Öi timpul necesar pentru a ajunge la destina╚Ťie, ╚Ťin├ónd cont ╚Öi de traficul traseului.

Bateria ╚Öi condi╚Ťiile de alimentare

Ca orice scutec electric, hoverboard-ul func╚Ťioneaz─â pe baza unui acumulator re├«nc─ârcabil, ce-i ofer─â rezisten╚Ť─â ╚Öi siguran╚Ť─â. De calitatea bateriei depind toate performan╚Ťele tehnice specifice unui vehicul de deplasare, precum viteza atins─â, distan╚Ťa maxim─â ce poate fi parcurs─â la o singur─â ├«nc─ârcare sau greutatea maxim─â suportat─â. Alege╚Ťi modele ce ofer─â o c├ót mai mare autonomie bateriei, chiar dac─â pre╚Ťul acesteia este mai mare. Astfel, o baterie de calitate trebuie s─â v─â ofere cel pu╚Ťin 20 de ore de autonomie, cu un consum mediu de 350W ╚Öi av├ónd nevoie de 3 ore de alimentare pentru a fi ├«nc─ârcat─â complet.

M─âsuri de siguran╚Ť─â

Fiind un mijloc de deplasare ├«n condi╚Ťii de trafic urban m─âsurile de siguran╚Ť─â sunt foarte importante atunci c├ónd v─â deplasa╚Ťi pe un hoverboard. Men╚Ťion─âm unele m─âsuri de precau╚Ťie:

 • alegerea unui produs comercializat de un brand consacrat care investe╚Öte ├«n m─âsuri de siguran╚Ť─â pentru consumatori; evita╚Ťi s─â cump─âra╚Ťi produse contraf─âcute pentru c─â riscurile la care v─â expune╚Ťi sunt mari;
 • supravegherea ├«nc─ârc─ârii hoverboardului, mai ales pe timp de noapte;
 • evita╚Ťi utilizarea hoverboardului c├ónd plou─â, deoarece func╚Ťioneaz─â pe baz─â de electricitate;
 • interzicerea folosirii acestuia de c─âtre copiii sub 12 ani pentru evitarea accident─ârii acestora;
 • utilizatorii neexperimenta╚Ťi de hoverboarduri trebuie s─â poarte obligatoriu casc─â, genunchiere ╚Öi cotiere.

Func╚Ťii ╚Öi accesorii suplimentare

Fiind o inven╚Ťie tehnologic─â nou─â, ce combin─â at├ót de spectaculos utilul cu pl─âcutul, v─â recomand─âm s─â achizi╚Ťiona╚Ťi produsele ce ├«ncorporeaz─â c├ót mai multe op╚Ťiuni suplimentare:

 • sistem GPS ÔÇô ce poate s─â v─â ofere oric├ónd informa╚Ťii importante ├«n trafic;
 • ecran LED ÔÇô ce indic─â date privitoare la parametrii de deplasare ai hoverboard-ului;
 • faruri ╚Öi lumini ÔÇô deosebit de practice pe timp de noapte;
 • sistem de pornire automatizat ÔÇô exista modele clasice care pornesc fie la cheie fie la manet─â, dar v─â recomand─âm ╚Öi variantele automatizate care pornesc la buton;
 • boxe cu Bluetooth ÔÇô care v─â spore╚Öte confortul ├«n timpul deplas─ârii;
 • sistem de recunoa╚Ötere al de╚Ťin─âtorului scuterului, astfel ├«nc├ót nicio alt─â persoan─â s─â nu poat─â folosi vehiculul ├«n lipsa acestuia.
 • hus─â protec╚Ťie ÔÇô extrem de util─â pentru a depozita sau transporta scuterul electric ├«n siguran╚Ť─â:

Tipuri de scutere electrice

Scuterul electric ÔÇô Hoverboard

Hoverboard-ul este cel mai popular scuter electric. Principiul pe baza c─âruia este construit ├«i permite manevrarea intuitiv─â prin aplicarea de presiune pe anumite puncte. Placa este format─â din dou─â buc─â╚Ťi cu c├óte o roat─â la fiecare parte, unite ├«ntr-un punct pivotant central. Acest lucru permite ca cele dou─â p─âr╚Ťi s─â func╚Ťioneze independent una de cealalt─â. Datorit─â lipsei ghidonului, hoveboard-ul este deosebit de simplu de folosit, dar ╚Öi de depozitat.

Scuterul electric ÔÇô Airwheel

Principala diferen╚Ť─â dintre acesta ╚Öi modelul pe care l-am analizat mai sus este faptul c─â acesta are ├«n general o singur─â roat─â sau dou─â ro╚Ťi mai foarte apropiate dispuse pe centrul pl─âcii. Acestea au dimensiuni mai mari, dar faptul c─â ro╚Ťile nu sunt la margine face ca placa s─â fie mai mic─â, deci mai u╚Öor de folosit ├«n spa╚Ťii ├«nguste ╚Öi mai u╚Öor de depozitat. Comparativ cu primul model men╚Ťionat ├«n acest articol, scuterul electric Airwheel este ceva mai dificil de manevrat.

Scuterul electric pliabil

Scuterul pliabil este varianta cea mai potrivit─â pentru cei ce doresc s─â ├«l transporte ├«n ma╚Öin─â, mijloace de transport ├«n comun sau ├«n avion. Acest model este un scuter pe dou─â ro╚Ťi cu ghidon, care, odat─â pliat, va servi drept m├óner.

De ce s─â alege╚Ťi un hoverboard?

Cei care sunt dornici s─â conduc─â un hoverboard pe traseul lor spre serviciu sau doar de distrac╚Ťie prin parc nu mai trebuie convin╚Öi. Ei ╚Ötiu exact ce-╚Öi doresc ╚Öi se intereseaz─â de modelele comercializate ├«n Rom├ónia pentru a g─âsi modelul cel mai potrivit pentru el. Pentru ceilal╚Ťi nehot─âr├ó╚Ťi men╚Ťion─âm c├óteva din avantajele utiliz─ârii hoverboardului:

 • deplasare rapid─â ├«n spa╚Ťii aglomerate;
 • timp c├ó╚Ötigat;
 • evitarea aglomer─ârilor din autobuze sau metrou;
 • decongestionarea traficului, prin renun╚Ťarea mersului cu ma╚Öina personal─â;
 • economisirea banilor cheltui╚Ťi pe benzin─â sau motorin─â, pentru cei care p├ón─â atunci s-au deplasat cu ma╚Öina personal─â;
 • practicarea exerci╚Ťiului fizic prin efortul depus ├«n conducerea vehicolului;
 • protejarea mediului ├«nconjurator, deoarece este un vehicol electric;
 • relaxare ╚Öi divertisment.

Av├ónd aceste informa╚Ťii relevante ╚Öi ╚Ťin├ónd cont de p─ârerile speciali╚Ötilor, alegerea celui mai bun hoverboard pentru dumneavoastr─â devine doar o simpl─â formalitate. ├Ämbin├ónd utilul cu pl─âcutul, experien╚Ťa mersului cu hoverboard-ul devine o aventur─â pl─âcut─â ├«n via╚Ťa noastr─â de zi cu zi.

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 3 In medie: 5
Back to top button