Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Usc─âtoare de P─âr 2022

Alegerea unui usc─âtor de p─âr poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 usc─âtoare de p─âr disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Usc─âtor de p─âr a devenit unul dintre cele mai obi┼čnuite istrumente de uscare ┼či aranjare a p─ârului, de care nimeni nu se poate dispensa. Cu ajutorul unui bun usc─âtor de p─âr pute┼úi usca pur ┼či simplu p─ârul ud sau putem crea diverse coafuri. De asemenea, ├«l putem folosi pentru a ├«ntinde p─ârul, pentru volum sau pentru bucle. Necesitatea folosirii sale ├«n via┼úa noastr─â zilnic─â este evident─â, ├«ns─â ├«ntrebarea carea apare este dac─â ┼čtim s─â alegem cel mai bun usc─âtorul de p─âr pentru nevoile individuale ale fiec─âruia?

Pe pia╚Ťa exist─â numeroase oferte de usc─âtoarele bune de p─âr ╚Öi de aceea alegerea nu este at├ót de u╚Öoar─â. De aceea, v─â oferim cele mai relevante informa╚Ťii tehnice care v─â pot ajuta s─â alege╚Ťi cel mai bun usc─âtor de p─âr profesional.

Tipuri de usc─âtoare de p─âr. Avantajele ┼či dezavantajele fiec─ârui model

În principal există două tipuri de uscătoare de păr, fiecare cu caracteristici specifice ce pot fi considerate avantaje sau dezavantaje pentru nevoile dumneavoastră individuale.

uscator de par

Usc─âtoarele de p─âr cu ioni

Modelul de usc─âtoare de p─âr cu ioni produce milioane de ioni ├«nc─ârca╚Ťi negativ ce sparg membrana celular─â a moleculelor de ap─â ╚Öi usuc─â p─ârului mult mai rapid. Deoarece ionii negativi nu deschid cuticulele p─ârului, acesta va r─âm├óne neted ╚Öi lucios. Avantajele acestui model de usc─âtoare sunt multiple:

  • protejeaz─â p─ârul p─âstrundu-i luciul natural, deoarece ionii negativi nu deschid cuticulele p─ârului;
  • timpul de uscare este mai mic;
  • aranjarea p─ârului este mult mai u╚Öoar─â deoarece p─ârul nu se mai electrizeaz─â ╚Öi buclele se men╚Ťin frumos definite.

Ca orice produs, usc─âtorul de p─âr cu ioni are ╚Öi dezavantaje, deloc de neglijat. De exemplu nu aranjeaz─â frizuri cu volum p─ârului cu fir sub╚Ťire ╚Öi are un pre╚Ťul mai mare dec├ót cel al variantei clasice.

Usc─âtoarele de p─âr ceramic

Acest tip de usc─âtor con╚Ťine elemente structurale ceramice ce distribuie c─âldura ├«n mod egal ceea ce aduce anumite avantaje utilizatorilor. Men╚Ťion─âm c├óteva dintre acestea:

  • Protejeaz─â p─ârul pentru ca temperatura jetului de aer scade pe m─âsura ce p─ârul se usuc─â;
  • Poate fi folosit cu succes la uscarea p─ârului fragil;
  • Are un pre╚Ť mai mic dec├ót primul model.

Cele mai importante caracteristici tehnici ale usc─âtoarelor de p─âr de calitate

Puterea

Cel mai important factor de luat in considerare atunci c├ónd vre╚Ťi s─â cump─âra╚Ťi un usc─âtor de p─âr este puterea acestuia, deoarece de aceasta depinde ╚Öi ceea ce putem face cu acesta. Aceasta poate varia considerabil, de la un minim de 700W la un maxim de 2400W, dar cu c├ót aceast─â putere este mai mare, cu at├ót mai repede aparatul va usca p─ârul. Pe pia╚Ťa comercial─â pute╚Ťi descoperi ╚Öi modele cu putere mai mic─â ╚Öi de dimensiuni mai mici, destinate ├«n special folosirii acestora ├«n c─âl─âtorii.

Accesoriile

Num─ârul ╚Öi calitatea accesoriilor cu care vine la pachet usc─âtorul de p─âr poate fi un criteriu important de alegere. Pe l├óng─â accesoriile de baza, precum duza de concentrator ╚Öi difuzorul, un usc─âtor de p─âr profesionist ar trebui s─â de╚Ťin─â o gam─â variat─â de set─âri pentru temperatur─â ╚Öi debit de aer, dar ╚Öi diverse elemente care s─â v─â ajute la aranjarea p─ârului, precum periile ondulatoare sau instrumentele pentru ├«ndreptarea acestuia.

Debitul

Acesta reprezint─â cantitatea de aer pe care un usc─âtor de par este capabil s─â o distribuie ├«ntr-o anumit─â perioad─â de timp, aflate ├«n raport direct propor╚Ťional. Cu c├ót este mai puternic un usc─âtor de p─âr, cu at├ót mai rapid va produce un jet de aer energic ╚Öi abundent. Usc─âtoarele de c─âl─âtorie au un debit mai sc─âzut, realiz├ónd o uscare mai lent─â, dar mai delicat─â cu firul de p─âr, iar cele profesioniste au un debit mai ridicat.

Pre╚Ťul

Daca nu v─â propune╚Ťi s─â realiza╚Ťi coafuri cu ajutorul usc─âtorului de p─âr, ci doar s─â-l usca╚Ťi rapid, atunci un uscator de p─âr ieftin, de baz─â ar putea fi suficient pentru nevoile dumneavoastr─â. Dac─â ├«ns─â v─â dori╚Ťi o investi╚Ťie de calitate ╚Öi pe termen lung, v─â recomand─âm s─â alege╚Ťi un uscator de p─âr profesionist cu ajutorul c─âruia s─â reliza╚Ťi coafuri speciale.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare

Aceste func╚Ťii suplimentare pot face diferen╚Ťa de calitate dintre diferitele modele existente pe pia╚Ť─â. Enumer─âm c├óteva dintre acestea:

  • ThermoBalance – aceasta func╚Ťie este util─â pentru adaptarea temperaturii la calitatea ╚Öi lungimea p─ârului ╚Öi la tipul de coafur─â dorit─â. Pentru un p─âr deteriorat nu trebuie sa folosi╚Ťi temperaturi prea ridicate, iar pentru un p─âr gros ╚Öi s─ân─âtos pute╚Ťi folosi temperaturi mai mari;
  • Selectarea vitezei – implic─â reglarea personalizat─â a vitezei cu care jetul de aer cald este livrat av├ónd ca obiectiv protejarea p─ârului. De aceast─â func╚Ťie depinde ╚Öi timpul necesar pentru aranjarea p─ârului;
  • Aerul rece – este foarte util la coafat deoarece fixeaz─â coafura ╚Öi r─âce╚Öte p─ârul pentru a putea lucra cu degetele la forma dorit─â;
  • Func╚Ťia de ionizare – este o func╚Ťie util─â deoarece usuca eficient p─ârul gener├ónd o temperatur─â a aerului uniform─â; ionii negativi au propriet─â╚Ťi excelente asupra p─ârului, actionand delicat pentru a ├«ndep─ârta electricitatea static─â ╚Öi a accentua luminozitatea ╚Öi luciul firelor de p─âr.

Materialele de fabrica╚Ťie

care un usc─âtor de par

Calitatea materialelor de fabrica╚Ťie este foarte important─â ├«n alegerea celui mai bun usc─âtor de p─âr. Un material apreciat este ceramic─â, deoarece acestea folosesc raze infraro╚Öii pentru o ├«nc├ólzire a firelor de p─âr din interior spre exterior. De asemenea, turmalina este un material perfect pentru un usc─âtor de p─âr de calitate, deoarece este un excelent conductor de c─âldura ╚Öi asigur─â o distribu╚Ťie uniforma a aerului cald pe suprafa╚Ťa firelor de par. Un alt avantaj al turmalinei este emiterea ionilor negativi importan╚Ťi pentru reducerea efectului electrostatic ╚Öi pentru aranjarea delicata a p─ârului.

Alegerea celui mai bun usc─âtor de p─âr

Dispun├ónd de toate aceste informa╚Ťii tehnice, alegerea celui mai bun usc─âtor de p─âr pentru dumneavoastr─â nu mai este o problem─â. ├Äncepe╚Ťi demersul prin analiza on line a ofertelor existente pe pia╚Ťa comercial─â, pentru a c├ó╚Ötiga timp ╚Öi a beneficia de diferite oferte sau reduceri. Nu ├«n ultimul r├ónd, v─â recomand─âm s─â v─â ├«ndrepta╚Ťi aten╚Ťia spre braduri cunoscute, deoarece acestea sunt mai atente la calitatea materialelor de fabrica╚Ťie ╚Öi ofer─â ╚Öi garan╚Ťii de cel pu╚Ťin un an al produselor lor. Mult succes ╚Öi inspira╚Ťie la cump─âr─âturi!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 6 In medie: 4.8
Back to top button