45 Cele Mai Bune Bloguri Inspiraționale din România (2024)

Cauți top bloguri noi pe care să le citești? Avem o listă cu top bloggeri Romania doar pentru tine! Pe măsură ce anul 2021 se apropie încet de sfârșit, am adunat o listă cu 45 top bloguri România. În această listă veți găsi cele mai populare și unice bloguri, care vă vor inspira și care vă vor învăța sfaturi și trucuri de viață.

Am adunat bloguri interesante și inspiraționale, în 9 categorii diferite. Aceste site-uri web au fost selectate având la bază diverși factori, printre care vizitatorii lunari, designul site-ului și povestea din spatele site-ului. Aceste bloguri vă vor oferi informații valoroase despre tot ce vreți să știți: frumusețe, sănătate, tehnologie, cărți, viață etc.

Blogul tău se află pe această listă de top siteuri Romania? Dacă doriți să împărtășiți celor dragi și urmăritorilor dvs. faptul că v-am ales ca fiind unul dintre cele mai bune bloguri din 2021, nu ezitați să copiați codul HTML de sub insignă și să-l lipiți pe site-ul dvs.:

45 Cele Mai Populare Bloguri de Urmărit

Cele mai bune bloguri despre mașini

Autovit

1. Autovit.ro – Este cel mai mare site de anunțuri auto din România, unde poți găsi mii de anunțuri de vânzare la mașini noi și second hand. Cei care administrează site-ul au o experiență de aproape 20 de ani în industria auto, iar zi de zi se ocupă de găzduirea și gestionarea anunțurilor de vânzare la camioane, motociclete, autoturisme și chiar piese auto.
Trafic organic: blog 36.2K / domeniu 2.2M

 

Turatii

2. Turații.ro – Lansat în anul 2004, tematica site-ului este constituită în principal din teste realizate cu ultimele modele de autovehicule, modalități de îmbunătățire a performanțelor, precum și din știri auto de maximă audiență. Fie că-ți dorești să citești despre un anumit model de mașină, sau vrei să vizionezi un videoclip cu acesta, Turații.ro este un blog ideal pentru asta.
Trafic organic: 3.1K

 

Bestride3. Blog.bestride.ro– Un blog unde vei găsi multe informații utile și interesante, scrise într-un mod profesionist, despre orice are motor, roată, patină sau șenilă. Dacă ești interesat de evenimente 4×4, evenimente auto, moto, ATV, competiții, detalii tehnice, review-uri, aventuri prin lume, cei de la blog.bestride.ro îți satisfac această dorință de cunoaștere.
Trafic organic: blog 1.6K / domeniu 2.3K

 

eblog auto

4. Eblogauto.ro– Este un blog care a luat naștere în anul 2012, din pasiune pentru mașini. Ce vei descoperi aici? Teste auto la cele mai cunoscute mărci de mașini, prezentate într-un mod detaliat și obiectiv, teste moto, precum și cele mai noi știri din industria auto. Cu o interfață modernă și prietenoasă, nu are cum să nu-ți placă acest site.
Trafic organic: 1.3K

 

Turatii Scrise

5. Turațiiscrise.ro– Este blogul unui pasionat de automobile, care și-a construit un site din dorința arzătoare de a-și așterne cunoștințele, testele și orice părere despre ceea ce înseamnă automobilul. Este un jurnal al trăirilor bloggerului cu diferite automobile, unde vei descoperi recenzii ale celor mai noi lansate mașini, precum și a celor legendare, dar și știri de ultimă oră din industria auto.
Trafic organic: 646

 

Cele mai bune bloguri de fitness și sport

gymbeam

6. GymBeam – Este magazinul online cu cea mai rapidă creștere din regiunea CEE, dar și un brand cunoscut și apreciat de suplimente nutritive și alimente sănătoase. Oferă o gamă variată de suplimente nutritive, alimente sănătoase, accesorii și îmbrăcăminte sport. Pentru a-ți atinge obiectivele fitness ai nevoie de GymBeam.
Trafic organic: blog 9.4K / domeniu 71.5K

 

Antrenorul Meu Personal

7. Antrenorulmeupersonal.ro – Este blogul lui Alexandru Popa, antrenor personal specializat în nutriție și antrenament de performanță. Acesta oferă cele mai moderne și eficiente soluții pentru slăbire, definire, dar și creștere în masă musculară. Fie că îți dorești un program personalizat, sau acces la o varietate de articole despre o alimentație sănătoasă, antrenorulmeupersonal.ro este locul în care să cauți.
Trafic organic: 6.9K

 

Top Fitness

8. Topfitness.ro – A început ca o revistă, în anul 1990, unde au scris nume mari din domeniu: Daniel Oprea, Cristian Neagu, etc. Acum este un blog de nutriție și fitness, în spatele căruia se află o echipă de specialiști. Aceștia îți pun la dispoziție toate resursele și informația de care ai nevoie pentru a ajunge la forma fizică dorită.
Trafic organic: 5.9K

 

Biciclistul

9. Biciclistul.ro– Este unul dintre cele mai populare bloguri din România despre ciclism, triatlon și alergare, deținut de Emilian Nedelcu. Este un site adresat pasionaților de ciclism, care-și doresc să fie informați cu privire la cursele care au loc, dar și a iubitorilor de alergare, care vor să știe ce maratonuri se mai desfășoară sau care a fost experiența lui Emilian la evenimentele de acest gen.
Trafic organic: 324

 

Cele mai bune bloguri de sănătate

Cristian Margarit

10. Cristianmargarit.ro– Cristi Margarit este un susținător al vieții sănătoase, care și-a început activitatea în 2001 ca fondator și realizator a primului site de fitness dedicat publicului larg. Blogul lui cuprinde informații despre menținerea sănătății, sport, sex, relaxare, suplimente, precum și diete, rețete rapide și experiențe personale ale sale. Iar dacă ai nevoie de consultanță, Cristian este acolo pentru tine.
Trafic organic: 2.2K

 

Dr Alin Popescu

11. Dralinpopescu.ro– Dr. Alin Popescu este medic primar medicină sportivă și deținătorul site-ului cu același nume. Blogul lui cuprinde informații din sfera sportivă, politici de sănătate publică, dar și multe articole de specialitate, de interes și de nutriție. Dacă îți dorești să accesezi informații de încredere, venite din partea unui profesionist, dralinpopescu.ro te așteaptă.
Trafic organic: 1.7K

 

Cele mai bune bloguri de marketing

Marius Sescu

12. Mariussescu.ro – Marius este deținătorul blogului. Are 38 de ani și este manager de marketing. Și-a început propriul blog în 2007, iar aici vei putea găsi articole legate de marketing, advertising, PR, social media, internet, tehnologie și evenimente- informații utile și relevante pentru orice persoană care-și dorește să-și aprofundeze cunoștințele privind promovarea unui brand.
Trafic organic: 4.1K

 

Manafu

13. Manafu.ro – Cristian Manafu este unul dintre cei mai activi bloggeri din România, cunoscut pentru activitatea lui de director editorial la Biz, Stuff și Campaign. De 15 ani scrie constant pentru manafu.ro, blogul lui personal, unde vei putea descoperi subiecte de interes personal (mașini, denim, gadgets), cât și profesional (internet, marketing, telecom, tehnologie).
Trafic organic: 1.8K

 

Calin Biris

14. Calinbiris.ro – Călin Biriș este fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 13 ani de experiență a susținut peste 220 de workshopuri și prezentări, la care au participat zeci de mii de de antreprenori, manageri și tineri profesioniști. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Ce vei găsi pe blogul lui? Interviuri despre marketing cu nume cunoscute în domeniu, recomandări, recenzii, sfaturi pentru marketeri, trenduri și multe alte informații care te vor ajuta în cariera de marketer.
Trafic organic: 1.9K

Cele mai bune bloguri de carte

Book Nation

15. Booknation.ro – Acest blog este comunitatea de cărți bune. Echipa este formată din peste 30 de redactori, dar dacă citești constant și dorești să-ți împărtășești ideile, chiar și tu poți deveni unul dintre aceștia. Dacă nu, pe blog vei descoperi sute de recenzii la cărți, interviuri, quiz-uri literare, citate celebre, curiozități despre autori, recomandări de cărți pentru toată lumea și chiar idei de cadouri.
Trafic organic: 55.8K

 

1cartepesaptamana

16. 1cartepesaptamana.ro – Laurențiu și Ovidiu sunt deținătorii site-ului 1cartepesaptamana.ro din 2017. Fiind pasionați de cărți, marketing și comunicare, aceștia îți oferă cele mai bune recomandări de cărți și vor să-i determine pe oameni să citească măcar o carte pe săptămână. Bloggul îți oferă peste 400 de articole despre cărți și dezvoltare personală și posibilitatea să intri în comunitatea pasionaților de cărți.
Trafic organic: 23.5K

 

Literatura pe tocuri

17. Literaturapetocuri.ro (Drăgan Milica și Coman Iasmina) – Acest blog este un spațiu care pune în prim plan pasiunea pentru cărți. Aici vei descoperi recenzii, noutăți editoriale, creații literare, promovări de carte sau de autor, precum și interviuri. Însă, dacă ești interesat de lifetyle, rețete, destinații turistice, statistici sau publicitate, atunci te poți relaxa cu un articol de acest gen.
Trafic organic: 14.3K

 

Ana are carti

18. Anaarecărți.ro – Este un blog unde o mână de oameni îndrăgostiți de citit scriu orice are legătură cu lumea cărților și a scriitorilor. Astfel, site-ul te așteaptă cu peste 200 de recenzii de carte, recomandări de cărți și peste 600 de articole diverse, cu informații interesante, scrise impecabil. Iar pentru cei care-și doresc să scrie și să vorbească corect, în secțiunea „CUM ESTE CORECT” sunt o mulțime de explicații.
Trafic organic: 7K

 

Serialreaders

19. Serialreaders.com – Este spațiul unde vei descoperi alți pasionați de lectură ca și tine, blogul având scopul de a crea o comunitate cât mai mare de cititori în serie și persoane interesate de cărți și evenimente literare. Pe blog ți se pun la dispoziție o mulțime de recenzii, liste întregi cu cărți, informații despre autori, precum și articole interesante de dezvoltare personală, interviuri și confesiuni.
Trafic organic: 1.6K

 

Blog Nemira

20. Blog.nemira.ro – Editura Nemira este una dintre cele mai cunoscute edituri din România, fiind printre primele edituri independente din țară. Pe blogul editurii vei putea citi cele mai noi știri în materie de cultură, lansări de carte, filme și interviuri exclusive cu autori celebri. De asemenea, poți urmări și Podcast-ul „Books are Magic”, unde vin invitați de seamă precum Maaza Mengiste, Florin Chirculescu sau Marian Coman.
Trafic organic: blog 209 / domeniu 15.6K

 

Book Blog

21. Bookblog.ro – Își are rădăcinile în 2006, iar echipa bookblog.ro împărtășește scopul măreț de a face din el cel mai important site despre cărți și lectură. Este un blog cu peste 3300 de recenzii de cărți și cu peste 90 de apariții în presă. Aceștia organizează și Schimb de cărți în 15 orașe din România, Thailanda, Paris și Londra, campanii sociale, precum și lecturi publice și dezbateri.
Trafic organic: 861

 

Laura Caltea

22. Lauracaltea.ro – Laura Câlțea a fost profesoară de română, editor, iar pasiunea pentru cărți, filme și fotografie a îndreptat-o spre crearea unui blog de carte cu recenzii și articole pe teme literare și culturale. Dumneaei vorbește în mod liber despre cărți bune și cărți proaste, noutăți și articole din lume editorială.
Trafic organic: 1.2K

 

Jurnalul unei cititoare

23. Jurnalul-unei-cititoare.ro – Georgiana este cea care, din dragoste pentru cuvinte, și-a început propriul ei blog. Cel mai mult îi place să citească SF&F, însă pe blog vei descoperi recenzii la o mulțime de genuri de cărți, articole, povești de la lansări, târguri de carte sau evenimente literare. Acest blog este, așa cum spune și ea, „jurnalul de călătorie prin lumile imaginare din cărți, dar și jurnalul întâlnirilor cu oamenii dincolo de ele”.
Trafic organic: 592

 

Editura Trei

24. Blog.edituratrei.ro – Editura TREI a apărut la jumătatea deceniului 90, iar de la an la an și-a extins portofoliul teoretic. Pe blogul editurii ți se pun la dispoziție articole despre literatură, psihologie, educație, recomandări de cărți pentru copii, noutăți privind evenimente și lansări, bestsellere, informații despre autorii editurii TREI, precum și sfaturi despre cum să ai un stil de viață sănătos.
Trafic organic: blog 215 / domeniu 9.2K

 

Blog Libris

25. Blog.libris.ro – Blogul Libris este locul în care echipa Libris își aștern gândurile privind cărțile pe care le citesc. Este o librărie online, plină de recenzii și articole special scrise pentru cei care doresc să afle care sunt cele mai inspirate lecturi. De asemenea, poți citi și interviuri savuroase cu oameni importanți din lumea literară autohtonă.
Trafic organic: blog 140 / domeniu 258K

 

Filme carti

26. Filme-carti.ro – Echipa filme-carti.ro este formată din 15 persoane: 13 editori, 1 project manager și 1 specialist în IT. Ei sunt spectatori de filme și teatru și cititori avizi de cărți, iar blogul lor înglobează armonios cele două pasiuni. Aici vei descoperi în special recenzii la cărți și filme, dar vei putea citi și articole despre călătorii, interviuri cu nume sonore din lumea filmelor, dar și știri literare și culturale.
Trafic organic: 2.4K

 

Cele mai bune bloguri de filme

Blogu lu otrava

27. Bloguluotrava.ro – Otravă este un blogger Romania de succes, ce are o imaginație bogată, este pasionat de scris și caută mereu să vină cu ceva revigorant, fresh. El scrie despre teatru, muzică, film și călătorii. Pe blogul lui vei putea citi interviuri cu oameni celebri din lumea filmului, a teatrului și a muzicii, iar experiențele sale din țările pe care le-a vizitat te vor convinge că merită să-ți faci bagajul chiar acum.
Trafic organic: 22.2K

 

Cinefan

28. Cinefan.ro – Un blog care îți aduce constant cele mai noi informații din lumea cinematografiei. Îți plac filmele sau serialele și vrei să fii mereu la curent cu ce mai e nou? Vrei să știi ce premiere vor avea loc în România sau în SUA? Sau să vezi ultimele trailere lansate? Atunci cinefan.ro te asteaptă cu informații proaspete.
Trafic organic: 1.9K

 

Cele mai bune bloguri de muzică

Infomusic

29. Infomusic.ro – Este un blog unde vei descoperi știri despre muzica nouă, artiști, trupe românești, dar și străine, lansări de albume și anunțuri de concerte. Dacă ești pasionat de muzică și îți place să fii la curent cu tot ce se întâmplă în industria muzicală, atunci infomusic.ro este blogul pe care trebuie să-l vizitezi zilnic.
Trafic organic: 37.5K

 

Metalhead

30. Metalhead.ro – Iubitorii de rock și metal să ridice mâinile, avem pentru voi un blog care promovează și organizează concerte de metal de 16 ani în România. Pe lângă asta, pasionații muzicii rock pot citi știri de ultimă oră în legătură cu artiștii lor preferați, pot cumpăra bilete la concerte și pot accesa sute de mii de versuri, de la zeci de mii de formații, trupe și artiști.
Trafic organic: 9.2K

 

1music

31. 1music.ro – Cauți un loc în care să citești știri despre artiștii tăi preferați, noutăți privind lumea cinematografiei și a filmului, unde să poți participa la concursuri, dar și să afli informații despre evenimentele ce urmează să aibă loc? 1music.ro este site-ul ce-ți poate satisface aceste dorințe, venind mereu cu cele mai proaspete informații.
Trafic organic: 1.5K

 

Feeder

32. Feeder.ro – Este un site care, din 2004, publică știri și articole despre lumea urbană, evenimente alternative, artă contemporană, muzică, dans și artă stradală. În eforturile sale continue de promovare a evenimentelor și știrilor de calitate, feeder a reunit o rețea online de creatori de tendințe și influenceri, DJ-uri și promotori, alături de artiști vizuali și figuri cheie, care și-au pus amprenta și continuă să îmbunătățească imaginea Bucureștiului.
Trafic organic: 4.7K

 

Lets rock

33. Letsrock.ro – Echipa Let’s Rock este formată din oameni competenți, specialiști în domeniul lor de activitate. Site-ul îți oferă ultimele noutăți din lumea rock-ului, informații cu privire la evenimentele ce urmează să aibă loc, cronici, interviuri cu nume sonore din industrie, precum și o mulțime de poze. Iar dacă vrei să-ți achiziționezi tricouri rock, CD-uri, patchuri, viniluri, cărți sau reviste, poți plasa o comandă direct pe site.
Trafic organic: 743

 

Hip hop live

34. Hiphoplive.ro – A venit și rândui iubitorilor muzicii hip hop. Site-ul hiphoplive.ro este spațiul unde vei putea citi știri din mediul intern, dar și din mediul extern, astfel încât să știi mereu ce se întâmplă cu artiștii și trupele tale preferate de hip hop. De asemenea, vei putea vedea și ce evenimente urmează să aibă loc, recenzii la concerte și evenimente, și o mulțime de poze, care te vor transporta direct în energia locului.
Trafic organic: 466

 

Cele mai bune bloguri de fotografie

Blog f64

35. Blog.f64.ro – În fiecare zi, pe blogf64.ro se publică noutăți din domeniul foto și video, site-ul fiind actualizat în permanență cu informații utile și practice. De asemenea, dacă vrei să îți achiziționezi un gadget nou, pe site vei putea citi și ghiduri de cumpărare, care să te ajute să iei decizii mai raționale.
Trafic organic: 2.8K / domeniu 136K

 

Fotostefan

36. Fotostefan.ro – Ștefan Cincă este cel care detine site-ul fotostefan.ro. Aici veti putea vedea o multime de fotografii de la diverse evenimente (conferinte de presa, sport, fotografii de nunta, concerte, vernisaje), fotografii turistice, informatii despre concursuri foto, recenzii despre aparatura, accesorii foto-video si alte gadget-uri. Daca vrei sa folosesti imaginile de pe site sau sa colaborezi cu fotostefan.ro ia legatura cu Ștefan.
Trafic organic: 797

 

photosetup

37. Blog.photosetup.ro – În spatele acestui blog se află o echipă de profesioniști, iar articolele publicate pe site sunt cercetate și de încedere. Aici poți citi review-uri și sfaturi utile privind cele mai noi echipamente foto-video, știri cu lansări de astfel de echipamente, precum și îndrumări practice pentru toți cei care doresc să învețe cum să le folosească.
Trafic organic: blog 158 / domeniu 7.3K

 

Cele mai bune bloguri de tehnologie

Gadget

38. Gadget.ro – În spatele acestui blog se află o echipă tânără și informată, la curent cu ultimele noutăți și trenduri. Aici vei putea citi review-uri la laptop-uri, telefoane, sisteme mesh, imprimante, căști și multe altele, scrise într-o manieră ușor de înțeles de toată lumea. Mai mult decât atât, au și o serie de articole scrise pe diverse subiecte, de la idei de cadouri, la ultimele oferte și știri internaționale.
Trafic organic: 43.2K

 

Buhnici

39. Buhnici.ro – George Buhnici este un jurnalist român, pasionat de tehnologie. Poate unii dintre voi îl știți de la canalul de televiziune ProTv, însă trebuie să aflați că blogul lui este printre cele mai apreciate bloguri de tech. Găsești recenzii la cele mai noi gadgeturi, laptopuri și telefoane, podcas-uri cu oameni de la care ai ce să înveți și multe alte informații utile.
Trafic organic: 25.4K

 

Computer Blog

40. Computerblog.ro – Dan Dragomir este ex-jurnalist și actualmente pro-blogger, consultant și antreprenor online. În 2006 a deschis acest blog, după o idee a lui Vali Petcu. Dacă vrei să vezi testele lui la diferite dispozitive, recenziile sale, știri din domeniul tehnologiei sau să citești articole despre mașini, nu ezita să intri pe site.
Trafic organic: 3.2K

 

Revoblog

41. Revoblog.ro – Marius Vasilescu este cel care scrie zilnic pe acest blog, încă din 2012, subiecte care îl pasionează: despre gadgeturi, business, ceasuri, mașini, mâncăruri sau locuri frumoase. Este asemenea unui jurnal propriu, însă, pe care oricine îl poate accesa atunci când își dorește să se relaxeze, dar să mai afle lucruri noi.
Trafic organic: 2.9K

 

Gabriel Ursan

42. Gabrielursan.ro – Gabriel Ursan este soț, tată, pasionat de tehnologie, de bere, marketing, dar și deținătorul site-ului cu același nume. Pe lângă articole despre tehnologie, crypto și aplicații, blogul său cuprinde și articole privind dezvoltarea personală, marketing, mașini sau moto. Este spațiul lui personal, accesibil oricărei persoane dornice să afle lucruri noi.
Trafic organic: 2K

 

Androidu

43. Androidu.ro – Un blog despre tehnologie, cu review-uei la gadgeturi, aplicații și opinii. Aici vei putea citi știri cu privire la ultimele aplicații lansate, păreri despre jocuri, xbox-uri și platforme de gaming, știri din domeniul tehnologiei, informații despre telefoane și tablete. Blogul s-a născut din pasiune pentru tehnologie și acest sistem de operare- Android.
Trafic organic: 523

 

Digipedia

44. Digipedia.ro – Este unul dintre cele mai influente bloguri de tehnologie din România. Acest site te întâmpină cu cele mai noi știri din industrie, cu o mulțime de review-uri de produse detaliate, dar și tutoriale utile adresate atât pasionaților de tehnologie, cât și începătorilor. Este spațiul unde vei găsi tot ce se interesează în materie de tehnologie, aplicații și dispozitive.
Trafic organic: 418

 

Victor Kapra

45. Victorkapra.ro – Din 2006, Victor Kapra este un blogger specializat în noile tehnologii și website, având o pregătire vastă în acest domeniu. Pe blogul acestuia vei putea găsi ultimele știri din industria tech, povești scrise impecabil, precum și o mulțime de articole despre viață. Dacă vrei să știi ce se mai întâmplă pe internet, ce trenduri sunt și ce tehnologii s-au lansat, acest site îți poate satisface curiozitatea.
Trafic organic: 482

Simțiți că am ratat ceva sau știți pe cineva care ar trebui să fie pe această listă? Suntem întotdeauna deschiși la noi sugestii, așa că nu ezitați să ne contactați – elena@recenziidetop.ro.

Toate statisticile au fost preluate din instrumentul de analiză SEO – Ahrefs.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
Total: 41 In medie: 3.6
Back to top button