Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Smart TV 2024

Alegerea unui smart TV poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 smart TV disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Actualiz─âri de con╚Ťinut:

Pentru a avea cea mai bun─â experien╚Ť─â de shopping online, ne asigur─âm c─â verific─âm ╚Öi reverific─âm produsele ╚Öi pre╚Ťul produselor incluse de noi, astfel ├«nc├ót s─â-╚Ťi recomand─âm doar op╚Ťiuni de cea mai bun─â calitate. Po╚Ťi avea ├«ncredere ├«n alegerile noastre.

Televizoarele Smart au devenit ├«n ultimii ani indispensabile ├«n orice cas─â, deoarece ├«mbin─â func╚Ťionalit─â╚Ťi ale computerului, tabletei, telefonul ╚Öi ale serviciilor de cablu TV. Aceste modele folosesc un sistem de operare ce v─â permite s─â accesa╚Ťi diferite aplicatii preinstalate prin conectare la internet prin Wi-Fi sau prin cablu. Astfel se explic─â popularitatea mare a SmartTV-urilor pe pia╚Ťa comercial─â, indiferent de v├órst─â, gen sau zon─â geografic─â.

Ofera de smart TV-uri de pe pia╚Ťa comercial─â este extrem de numeroas─â ╚Öi variat─â, ceea ce ├«ngreuneaz─â foarte mult alegerea celui mai bun Smart TV pentru orice utilizator. Un ghid cu informa╚Ťii tehnice relevante credem c─â v─â poate ajuta s─â face╚Ťi aceasta alegere mult mai inspirat.

Caracteristicile tehnice cele mai importante ale unui Smart TV

Dimensiunea

Aceast─â caracteristic─â este important─â din dou─â perspective: cea de privitor la ecranul TV, dar ╚Öi din perspectiva spa╚Ťiului din camera unde dori╚Ťi amplasarea acestuia. Cei mai mul╚Ťi utilizatori ├«╚Ťi doresc un ecran c├ót mai mare, de peste 100 de centimetri, pentru a avea o experien╚Ť─â vizual─â de calitate superioar─â. Nu trebuie s─â uita╚Ťi ├«ns─â c─â dimensiunea ecranului televizorului trebuie calibrat─â direct propor╚Ťional cu dimensiunea camerei unde va fi acesta instalat, altfel orice experien╚Ť─â de vizionare va fi un ghin.

Rezolu╚Ťia

├Än ceea ce prive╚Öte rezolu╚Ťia, to╚Ťi producatorii de Smart TV-uri au ├«nceput s─â adopte pentru produsele lor cea mai ├«nalt─â rezolu╚Ťie disponibil─â ├«n acest moment pe pia╚Ť─â ╚Öi anume 4K Ultra. Ce trebuie s─â ╚Öti╚Ťi este c─â un televizor cu ecran mare, cu o rezolutie ridicat─â, permite ╚Öi vizionarea de la distan╚Ťe mici, pe c├ónd invers, acest lucru nu este posibil. Recomandarea noastr─â este s─â v─â ├«ndrepta╚Ťi aten╚Ťia spre modele cu rezolu╚Ťie c├ót mai mare.

Display-ul

Modele de Smart TV cu pre╚Ťuri mai mici au display-uri LED standard, ├«ns─â Smart TV-urile mai scumpe vor utiliza tehnologii de ultim─â genera╚Ťie, care pot accentua nuan╚Ťele de negru, luminozitatea ╚Öi culorile, pentru a oferi cele mai bune imagini cu putin╚Ť─â. Cel mai avansate modele de display-uri sunt OLED si QLED. Ceea ce trebuie s─â ╚Öti╚Ťi ├«ns─â este faptul c─â tehnologia inclus─â ├«n display-ul este cea care influen╚Ťeaz─â cel mai mult pre╚Ťul final al Smart Tv-ului dorit.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare

Cu c├ót un Smart tv are mai multe op╚Ťiuni suplimentare, cu at├ót este mai dezirabil. Men╚Ťion─âm c├óteva dintre aceste func╚Ťiuni ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare care v─â pot face experien╚Ťa de utilizare mai pl─âcut─â:

  • Butoanele special dedicate pentru diverse canale media superaccesate, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele utilizatorului;
  • Comand─â vocal─â a televizorului este o op╚Ťiune realizabil─â cu ajutorul unui microfon implementat ├«n telecomand─â, ├«ns─â comenzile vor trebui enun╚Ťate ├«n limba englez─â ├«n cele mai multe cazuri;
  • HUB media, op╚Ťiune ce v─â permite puteti previzualizarea con╚Ťinutului ├«nainte de a intra pe site-ul propriu zis;
  • Aplica╚Ťii precum SmartThings, ce v─â permite utilizarea smartphone-urile ca telecomand─â.
  • Aplica╚Ťii de jocuri ori butoane ce pot fi personalizate cu scurtaturi pe desktop spre acestea;
  • Asisten╚Ťi virtual, de tipul Alexa sau Google Assistant, cu ajutorul c─ârora pute╚Ťi cere ╚Öi anumite selec╚Ťii inteligente de programe sau con╚Ťinuturi media.

Sunetul

Smart TV-uri de pe pia╚Ťa comercial─â au o putere audio cuprins─â ├«ntre 10 ╚Öi 40 Wati ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele fiec─ârui utilizator. Calitatea sunetului ├«ns─â nu difer─â prea mult ├«ntre modele, iar ceea ce conteaz─â mai mult sunt decodoare Dolby ce ridic─â substan╚Ťial calitatea sunetului. Cu ajutorul acestora, diferen╚Ťa se va sim╚Ťi semnificativ, mai ales dac─â dori╚Ťi s─â conecta╚Ťi diverse alte sisteme audio externe.

Conectori

Num─ârul de mufe ╚Öi tipul lor variaz─â ├«n func╚Ťie de dorin╚Ťele utilizatorilor. A╚Öadar, ├«n func╚Ťie de ce dori╚Ťi s─â conecta╚Ťi la televizorul dumneavoastra Smart, evalua╚Ťi ╚Öi paleta de conectori de pe panoul de pe spate. Este de preferat s─â alege╚Ťi modele care dispun de cele pu╚Ťin:

  • Cu cel pu╚Ťin patru ie╚Öiri HDMI, dintre care m─âcar una cu compatibilitate HDCP, care permite monitorului s─â redea imaginile 4K din aplica╚Ťiile care au aceast─â rezolu╚Ťie mai ridicat─â;
  • Dou─â porturi USB ╚Öi unul pentru dispozitive audio;
  • O intrare pentru antena ╚Öi un slot CI+ pentru cartela TV, dac─â ave╚Ťi un abonament satelit.

Program de operare

Cele mai dorite de utilizatori sunt televizoarele smart ce ruleaz─â ├«n sistemului de operare Android TV, ├«ns─â pote╚Ťi g─âsi modele ╚Öi pe alte sisteme de operare. Acest detaliu este important pentru ca interfa╚Ťa s─â fie intuitiv─â ╚Öi fluid─â atunci c├ónd func╚Ťioneaz─â, lucru ce depinde mai degrab─â de procesor ╚Öi mai pu╚Ťin de programul de operare. Nu ar trebui s─â lipseasc─â ├«ns─â aplica╚Ťiile uzuale preinstalate pe televizor, precum un browser web, aplica╚Ťii de muzic─â sau jocuri pentru copii.

Branduri cunoscute

V─â recomand─âm s─â v─â ├«ndrepta╚Ťi aten╚Ťia spre branduri produc─âtoare cunoscute pentru c─â acestea acord─â o aten╚Ťie deosebit─â calit─â╚Ťii materialelor de fabrica╚Ťie, dar ╚Öi includerii inova╚Ťiilor tehnologice ├«n produsele lor. ├Än plus, aceste branduri de renume pun la dispozi╚Ťia publicului un num─âr mare de modele pentru toate gusturile, de dimensiunile ╚Öi cu pre╚Ťurile variate. Prin urmare ave╚Ťi de unde alege produsul cel mai potrivit pentru dumneavoastr─â.

Alegerea informat─â a celui mai bun Smart TV

Dup─â ce a╚Ťi trecut ├«n revist─â toate aceste informa╚Ťii nu mai r─âm├óne dec├ót s─â trece╚Ťi la ac╚Ťiune. Stabili╚Ťi-v─â un buget suficient de mare ├«nc├ót s─â ave╚Ťi acces la modele de Smat tv-uri ce ├«ncorporeaz─â tehnologie de ultim─â genera╚Ťie ╚Öi analiza╚Ťi cu aten╚Ťie ofertele existente pe pia╚Ťa comercial─â. Compara╚Ťi aceste oferte cu ceea ce ave╚Ťi dumneavoastr─â nevoie cu mult─â obiectivitate.

V─â recomand─âm o analiz─â on line a acestor oferte din mai multe motive: ve╚Ťi c├ó╚Ötiga timp pre╚Ťios ╚Öi ve╚Ťi avea acces la un num─âr mare de produse ├«ntr-un timp scurt. ├Än plus, ofertele din mediul on line sunt de multe ori mai atractive dec├ót cele din magazinele fizice de profil. Verifica╚Ťi ╚Öi garan╚Ťia oferit─â de produc─âtor, care trebuie s─â fie de cel pu╚Ťin doi ani, fiind o investi╚Ťie important─â ╚Öi financiar ╚Öi personal pentru dumneavoastr─â. De asemenea, serviciile de post garan╚Ťie sunt importante dac─â ave╚Ťi nevoie s─â schimba╚Ťi anumite componente ├«n viitorul apropiat. Nu mai r─âm├óne dec├ót s─â v─â dorim spor la cump─âr─âturi ╚Öi alegeri inspirate!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 29 In medie: 4.2
Back to top button