Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune premergatoare 2022

Cei mai mul╚Ťi copii, ├«n aceste timpuri moderne, ├«nva╚Ť─â s─â mearg─â folosind mai ├«nt├ói premerg─âtorul. Astfel, acesta a devenind indispensabil ├«n perioad─â de evolu╚Ťie timpurie a copilului dumneavoastr─â. Dar achizi╚Ťia unui premerg─âtor ieftin ╚Öi bun nu este ├«ntotdeauna u╚Öor, mai ales din cauza variatei oferte de premerg─âtoare de pe pia╚Ťa comercial─â. Evident c─â to╚Ťi p─ârin╚Ťii ├«╚Öi doresc cele mai bune premerg─âtoare pentru copiii lor. Pentru o alegere ├«n╚Ťeleapt─â care s─â fie pe m─âsura a╚Ötept─ârilor dumneavoastr─â, v─â recomand─âm s─â ╚Ťin─â cont at├ót de p─ârerile despre premerg─âtoare exprimate de speciali╚Öti, c├ót ╚Öi de p─ârerile p─ârin╚Ťilor care au testat deja acel produs.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Tipuri de premerg─âtoare

Clasificarea premerg─âtoarelor se face ├«n func╚Ťie de pozi┼úia copilului, dar ┼či de complexitatea modelului. Pe pia╚Ťa comercial─â exist─â mai multe tipuri de premerg─âtoare:

Premerg─âtorul tip scaun

Acesta este modelul cu cea mai mare popularitate dintre toate variantele disponibile pe pia╚Ť─â. Varianta aceasta sprijin─â corpul copilului, mai ales ├«n zona ┼čezutului ┼či de aceea este indicat ├«n special pentru copiii cu v├órste mici, care au nevoie de sus╚Ťinere total─â. ├Äntr-un astfel de premerg─âtor de tip scaun copilul se poate plimba f─âr─â ajutorul adultului ╚Öi asta ├«i va da un sentiment de m├óndrie.

Premerg─âtorul vertical

Mai este cunoscut ┼či sub numele de antemerg─âtor ├«ntruc├ót sus┼úine o bun─â dezvoltare a aparatului locomotor ┼či p─âstreaz─â corpul copilului ├«ntr-o postur─â c├ót mai natural─â. Modelul ofer─â sus┼úinere doar ├«n partea de sus, copilul ┼úin├óndu-┼či singur echilibrul. Cel mic se va prinde de m├óner ┼či antemerg─âtorul va prelua greutatea acestuia atunci c├ónd copilul ├«ncearc─â s─â mearg─â.

Premergătorul 2 în 1

Acest model este o combina┼úie ├«ntre primele dou─â variante. La acest model po┼úi pune c├ónd vrei scaunul de sus┼úinere sau ├«l pute┼úi folosi f─âr─â acesta atunci c├ónd copilul a mai crescut ┼či ├«┼či poate p─âstra singur echilibrul.

Principalele criterii de selec╚Ťie a celor mai bune premerg─âtoare

Vârsta copilului

Majoritatea premerg─âtoarelor sunt adev─ârate centre de activit─â┼úi ╚Öi jocuri distractive. Dar, ├«nainte de a cump─âra orice model verifica╚Ťi pentru ce v├órst─â sunt recomandate juc─âriile ata┼čate, astfel ├«nc├ót s─â evita┼úi suprastimularea, ├«n cazul unui bebelu┼č prea mic sau substimularea, care poate duce la plictisirea copilului.

Greutatea

Premergătorul pentru copii este un produs ce se bazează pe avantajele mobilitatii și de aceea trebuie să fie ușor ca greutate, pentru a fi deplasat rapid și fără probleme. De asemenea, este important ca produsul să fie ușor de transportat de-a lingul zilei sau în diferite locuri.

Înălţimea ajustabilă

Av├ónd ├«n vedere c─â ├«n primii ani de via╚Ť─â copiii sunt ├«ntr-o cre┼čtere continu─â, alege╚Ťi ├«ntotdeauna un model cu ├«n─âl┼úime reglabil─â, care s─â se adapteze cre╚Öterii copilului. Premerg─âtorul cu ├«n─âl╚Ťime variabil─â poate fi utilizat de copii o perioad─â mai mare de timp. Mai mult dec├ót at├ót, acest model va oferi copilului o pozi┼úie corect─â, chiar dac─â acesta a mai crescut ├«n ├«n─âl┼úime.

Calitatea materialelor de fabrica╚Ťie

Pe pia╚Ťa comercial─â pute╚Ťi g─âsi premerg─âtoare din plastic, lemn sau metal. Cele mai populare fiind cele din plastic, fiind mai u┼čoare ╚Öi mai ieftine. Alege╚Ťi un model de premerg─âtor care s─â fie suficient de rezistent pentru o utilizare intens─â, indiferent de materialul din care este fabricat acesta

Siguranţă

Elementul cel mai important atunci c├ónd alege╚Ťi un premerg─âtor de calitate pentru copilul dumneavoastr─â este siguran┼úa. Aceasta este dat─â de mai multe elemente: calitatea materialelor, fine╚Ťea finisajelor pentru a evita zg├órieturile ┼či fr├ón─â de la ro┼úi. La fel de importante sunt ┼či centurile de siguran┼ú─â ce trebuie montate ori de c├óte ori pune╚Ťi copilul ├«n premerg─âtor, indiferent c├ót de sigur ╚Ťi s-ar p─ârea c─â este ┼či f─âr─â acestea. Mai trebuie men╚Ťionat faptul c─â, un num─âr mare de ro╚Ťi pentru premerg─âtor cre╚Öte siguran╚Ťa ┼či stabilitatea acestuia, iar accidentele nedorite sunt evitate ├«n totalitate.

Întreţinere

Alege╚Ťi ├«ntotdeauna modele de premerg─âtoare u┼čor de cur─â┼úat ┼či de ├«ntre┼úinut, ca s─â nu petreci prea mult timp cu aceast─â opera╚Ťiune nepl─âcut─â. ├Än plus, pentru a-l putea lua cu dumneavoastr─â oriunde vre╚Ťi, opta╚Ťi pentru un model u┼čor de pliat, cu o greutate mic─â ce faciliteaz─â transportul u╚Öor al acestuia.

Accesorii suplimentare

Pentru o stimulare vizual─â ╚Öi auditiv─â optim─â ce sprijin─â dezvoltarea copilului dumneavoastr─â alege╚Ťi un premerg─âtor cu accesorii interactive ┼či un design colorat. Acestea vor atrage imediat aten╚Ťia ╚Öi curiozitatea copiilor. Juc─âriile ata╚Öate au sunete vesele,lumini, de diverse culori ┼či forme, muzic─â ╚Öi creaz─â o adev─ârat─â atmosfer─â relaxant─â. Oricare ar fi preferin┼úele tale, pute╚Ťi g─âsi modele de premerg─âtoare extrem de variate, de la cele mai simple p├ón─â la cele mai complexe modele.

Rolul acestor elemente atrag aten╚Ťia copilului, ├«l bine dispun ╚Öi ├«i creeaz─â o stare de confort ╚Öi relaxare. Majoritatea produselor sunt intens colorate, au diverse forme atractive ╚Öi juc─ârii sau accesorii ce produc zgomot sau lumini. Mai sunt ╚Öi modele ce reproduc pu╚Ťin lumea celor mari, precum cele ├«n forma de ma╚Öina.

Unele modele dispun de un panou sau o suprafa╚Ť─â special─â de divertisment foarte bine g├óndit─â, cu litere, cuvinte, cifre, zgomote, melodii ╚Öi c├óntece ce ├«ncurajeaz─â dezvoltarea mai func╚Ťiilor cerebrale ╚Öi a vorbirii.

Forma

Alege╚Ťi un model premergator cu o form─â general─â rotunjit─â. O astfel de form─â ├«l ajut─â pe copil s─â se deplaseze cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n orice spa╚Ťiu. La fel ca ╚Öi ├«n cazul accesoriilor, nu trebuie s─â existe nimic ├«n structura produsului care s─â creeze posibilitatea unui accident nedorit sau s─â sufere de vreun disconfort.

Frâna

Fr├óna este foarte important─â ├«n alegerea celui mai bun premergator pentru copii. Asigura╚Ťi-v─â c─â produsul pe care vre╚Ťi s─â-l cump─âra╚Ťi este dotat cu fr├óne pe toate ro╚Ťile implicate. Exist─â ╚Öi modele cu ro╚Ťi pivotante, adic─â se pot roti 360 de grade ╚Öi sunt mult mai eficiente ╚Öi mai sigure ├«n deplasarea premerg─âtorului.

Alegerea on line a premerg─âtorului pentru copii este mai avantajoas─â

Alegerea unui premerg─âtor de calitate se poate realiza cel mai bine ├«n mediul on line, deoarece aici ve╚Ťi avea parte de numeroase avantaje. Oferta din mediul on line este mult mai numeroas─â, pre╚Ťurile mai avantajoase, transportul gratuit ╚Öi timp mult mai pu╚Ťin pierdut pentru aceste c─âut─âri. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie ╚Öi diverse comentarii ale altor utilizatori care v─â pot face alegerea mult mai inspirat─â ╚Öi mai potrivit─â cu nevoile dumneavoastr─â. Inspira╚Ťie la cump─âr─âturi!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 2 In medie: 5
Back to top button