Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Multicookere 2022

Alegerea unui multicooker poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 multicookere disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Multicookerul a devenit un obiect comun ├«n orice buc─ât─ârie, deoarece ne permite g─âtirea unor preparate delicioase ╚Öi s─ân─âtoase cu efort mic ╚Öi ├«ntr-un timp mai scurt. Acest aparat extrem de util ├«n buc─ât─ârie are ╚Öi avantajul unui pre╚Ť accesibil, dar ╚Öi de economisire e energiei. Gospodinele ╚Ötiu acest lucru ╚Öi-╚Öi doresc achizi╚Ťia unui multicooker pentru g─âtirea unor preparate delicioase pentru familiile lor. Dar cum pute╚Ťi alege cel mai bun multicooker dintre multiplele oferte existente pe pia╚Ť─â?

Pentru a realiza o investi╚Ťie ├«n╚Ťeleapt─â, v─â propunem s─â analiz─âm ├«mpreun─â cele mai importante caracteristici tehnice ale acestui aparat de g─âtit, dar ╚Öi p─ârerile despre multicooker exprimate de cei ce deja ├«l folosesc.

Caracteristicile tehnice ale unui multicooker bun

Puterea aparatului

Valorile de putere oferite de un multicooker sunt cuprinse ├«ntre 450 ╚Öi 1400 Wati. O valoare mare a puterii determin─â o preparare mai rapid─â a preparatelor culinare, chiar de 5 ori fa╚Ť─â de modul tradi╚Ťional. Evident c─â alegerea dumneavoastr─â trebuie s─â plece de la nevoile personale, ├«n func╚Ťie de c├ót de des decide╚Ťi c─â ave╚Ťi nevoie s─â folosi╚Ťi multicookerul. Dac─â dori╚Ťi s─â utiliza╚Ťi zilnic aparatul, ar trebui s─â alege╚Ťi un model cu o putere de cel pu╚Ťin 900 W, iar dac─â g─âti╚Ťi doar ocazional, un model cu putere minim─â este suficient.

Designul multicookerului

Aceste aparate electrocasnice au un design compact, u╚Öoare ╚Öi cu o portabilitate mare. Fiind modele ce se ├«nchid etan╚Ö aceasta ├«nseamn─â c─â pot fi folosite ├«n orice ├«nc─âpere ╚Öi chiar luate ├«n vacan╚Ť─â cu dumneavoastr─â.

 

Capacitatea

Capacitatea de ├«nc─ârcare reprezint─â indica cantiatea de preparat culinar ce poate fi g─âtit─â ├«ntr-un singur ciclu. Dac─â aveti o familie numeroas─â sau dac─â vre╚Ťi s─â g─âti╚Ťi cantitati mai mari de m├óncare, atunci veti alege un model de aparat c├ót mai mare. O capacitate de 4,5 litri a multicookerului este suficient─â pentru o familie cu o medie de patru persoane.

Compartimentarea

Multicookerul este compartimentat sub forma unor sertare suprapuse, prin care aburul va circula, petru a prelucra alimentele sub presiune. Dac─â alege╚Ťi s─â g─âti╚Ťi simultan multiple feluri de m├óncare, v─â recomand─âm s─â alege╚Ťi un model de multicooker cu c├ót mai multe compartimente.

Materialele de fabrica╚Ťie

Multicookerele sunt confec╚Ťionate din materiale diverse: interiorul acestora este c─âptu╚Öit cu un ├«nveli╚Ö ceramic pentru a p─âstra calitatea alimentelor, dar ╚Öi deteriorarea dispozitivului. V─â recomand─âm s─â alege╚Ťi multicookere din materiale rezistente, durabile ╚Öi care s─â reziste perfect la temperaturi foarte mari.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare

Orice multicooker trebuie s─â dispun─â de cel pu╚Ťin trei func╚Ťii de baz─â: preparare cu abur, coacere ╚Öi fierbere. La acestea se pot ad─âuga diverse alte functii suplimentare care v─â pot face experien╚Ťa g─âtitului mult mai pl─âcut─â ╚Öi eficient─â. De exemplu:

  • Timerul ÔÇô este func╚Ťia ce permite programarea eficient─â a multicokerului s─â ├«nceap─â s─â func╚Ťioneze la ore prestabilite, chiar ╚Öi f─âr─â supraveghere;
  • Extra-op╚Ťiuni de timer ÔÇô implic─â ╚Öi alte op╚Ťiuni suplimentare, precum cea de am├ónare a pornirii aparatului sau de oprire automat─â a acestuia;
  • Depresurizarea ÔÇô este op╚Ťiunea ce ofer─â o siguran╚Ť─â maxim─â ├«n timpul prepar─ârii alimentelor atunci c├ónd se ajunge la presiuni mari; aburul degajat ├«n timpul g─âtirii se elimin─â controlat;
  • Func╚Ťia de ├«nc─âlzire sau de re├«nc─âlzire ÔÇô este func╚Ťia ce poate fi activat─â programat, doar ├«n momentul ├«n care se dore╚Öte ├«nc─âlzirea unui preparat deja preparat sau dac─â se dore╚Öte p─âstrarea cald─â a m├ónc─ârii mai mult timp.

Alege╚Ťi cu ├«ncredere modele de multicookere ce de╚Ťin c├ót mai multe func╚Ťii sau op╚Ťiuni suplimentare pentru a beneficia de avantajele folosirii acestora ├«n via╚Ťa dumneavoastr─â casnic─â.

Programele specifice de func╚Ťionare

Orice multicooker eficient prezint─â c├óteva programe specifice de func╚Ťionare ce merit─â s─â le ave╚Ťi la dispozi╚Ťie atunci c├ónd g─âti╚Ťi:

  • ÔÇťSlow cookingÔÇŁ este o op╚Ťiune de preparare lent─â a preparatelor culinare. Ingredientele pot fi introduse ├«n cantit─â╚Ťile potrivite, respect├ónd re╚Ťeta de preparare, urm├ónd ca acestea s─â fie preparate corespunzator ├«n timpul setat de dumneavoastr─â.
  • G─âtitul sub presiune este program extrem de popular printre utilizatori pentru c─â permite prepararea┬áalimentelor┬árepede cu p─âstrarea calit─â╚Ťii alimentelor. Valoarea presiunii poate fi diferit─â ├«n func╚Ťie de tipul de alimente g─âtite. Astfel, pute╚Ťi folosi presiuni mari atunci c├ónd g─âtim carnea ╚Öi presiuni mai mici la g─âtirea legumelor. G─âtirea sub abur are dou─â avantaje importante: p─âstrarea vitaminelor legumelor ╚Öi num─ârul redus de calorii al preparatelor ob╚Ťinute.
  • Op╚Ťiunea de ÔÇťsteamingÔÇŁ este un program utilizat mai ales ├«n cazul legumelor, deoarece este o metod─â foarte s─ân─âtoas─â de a le prepara, valoarea nutritiv─â a acestor ingrediente p─âstr├óndu-se prin preparare.
  • Op╚Ťiunea de pr─âjire este un program reg─âsit ├«n cazul multor multicookere, permi╚Ť├óndu-se pr─âjirea alimentelor f─âr─â fierbere prealabil─â a acestora, c├ó╚Ötig├ónd astfel mai mult timp ╚Öi cu eficien╚Ť─â maxim─â.

Brand cunoscut

Alegerea unui multicooking produs de un brand cunoscut v─â ofer─â c├óteva garan╚Ťii ├«n plus. ├Än primul r├ónd ve╚Ťi avea parte de componente de cea mai bun─â calitate, servicii profesioniste de service sau o garan╚Ťie a produsului de cel pu╚Ťin doi ani.

Pre╚Ťul

Pre╚Ťul de achizi╚Ťie a unui multicooker este un criteriu important de alegere a acestuia. Cei mai mul╚Ťi clien╚Ťi se ├«ndreapt─â spre modele cu pre╚Ťuri mici, ├«ns─â modelel cele mai ieftine nu sunt ╚Öi cele mai bune. Cel mai bine ar fi s─â v─â stabili╚Ťi un o sum─â satisf─âc─âtoare de investi╚Ťie ├«n acest produs deoarece este p─âcat s─â nu beneficia╚Ťi complet de func╚Ťiile ╚Öi op╚Ťiunile de g─âtire a unui multicooker de calitate. Alegerea unui aparat electrocasnic de calitate merit─â un pre╚Ť mai mare pentru beneficii mai mari pe termen lung.

Alege╚Ťi multicookerul cel mai bun pentru nevoile dumneavoastr─â!

Av├ónd la dispozi╚Ťie aceste informa╚Ťii relevante despre caracteristicile tehnice ale unui multicooker de calitate, dar ╚Öi p─ârerile exprimate de utilizatori, v─â recomand─âm s─â analiza╚Ťi mai ├«nt├ói virtual ofertele existente pe pia╚Ť─â. Avantajele sunt multiple: puteti beneficia de reduceri de pre╚Ť, oferte diverse, garan╚Ťia produselor este aceea╚Öi, le pute╚Ťi returna dac─â nu v─â plac ╚Öi, mai ales, economisi╚Ťi mult timp pre╚Ťios. Chiar ╚Öi dac─â sunte╚Ťi adep╚Ťii cump─âr─âturilor din magazine pentru a testa produsul, pute╚Ťi c├ó╚Ötiga timp important dac─â face╚Ťi o preselec╚Ťie anterioar─â.

Nu mai r─âm├óne dec├ót s─â v─â dorim s─â alege╚Ťi multicookerul cel mai potrivit cu nevoile dumneavoastr─â! Spor ╚Öi inspira╚Ťie la cump─âr─âturi!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 5 In medie: 4
Back to top button