Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune l─âzi frigorifice 2023

Depozitarea alimentelor prin congelare este necesitate major─â pentru multe familii, deoarece congelatorul frigiderului se dovede╚Öte adeseori ne├«nc─âp─âtor. ├Än aceste condi╚Ťii oamenii se g├óndesc la achizi╚Ťia unei l─âzi frigorifice ieftine ╚Öi bune care s─â le rezolve acest─â necesitate ╚Öi analizeaz─â oferta de l─âzi frigorifice existente pe pia╚Ť─â pentru a o alege pe cea mai potrivit─â.

Din cauza lipsei cuno╚Ötin╚Ťe tehnice de specialitate, dar ╚Öi a timpului disponibil pentru a analiza multiplele oferte de l─âzi frigorifice existente pe pia╚Ť─â, cump─ârarea unei l─âzi frigorifice se dovede╚Öte dificil─â. De aceea, am inventariat cele mai importante caracteristici tehnice de care trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont atunci c├ónd alege╚Ťi cea mai bun─â lad─â frigorific─â pentru dumneavoastr─â, Recomand─ârile noastre se bazeaz─â pe p─ârerile despre l─âzile frigorifice exprimate de speciali╚Ötii din domeniu, dar ╚Öi p─ârerile consumatorilor.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul
1 din 10
Arctic O40+
4.9
2 din 10
Whirlpool WH2010A+E
4.9
3 din 10
Arctic O23++
4.8
4 din 10
Beko HS22453
4.8
5 din 10
Zanussi ZFC21400WA
4.7
7 din 10
Heinner HCF-205A+
4.6
8 din 10
Heinner HCF-205NHA+
4.5
10 din 10
Samus LS220A+
4.3

Actualiz─âri de con╚Ťinut:

Pentru a avea cea mai bun─â experien╚Ť─â de shopping online, ne asigur─âm c─â verific─âm ╚Öi reverific─âm produsele ╚Öi pre╚Ťul produselor incluse de noi, astfel ├«nc├ót s─â-╚Ťi recomand─âm doar op╚Ťiuni de cea mai bun─â calitate. Po╚Ťi avea ├«ncredere ├«n alegerile noastre.

Principalele caracteristici tehnice ale celei mai bune l─âzi frigorifice

Dimensiuni și capacitatea de stocare

Principalul criteriu de selec╚Ťie a unei l─âzi frigorifice este cel al dimensiunii ╚Öi capacit─â╚Ťii sale de stocare. V─â recomand─âm s─â analiza╚Ťi cu aten╚Ťie nevoile familiei dumneavoastr─â ╚Öi capacitatea de alimente pe care dori╚Ťi s─â o p─âstra╚Ťi la ├«nghe╚Ťat, dar ╚Öi spa╚Ťiul disponibil din cas─â unde poate fi aplasat─â.

├Än plus, trebuie s─â lua╚Ťi ├«n considerare ╚Öi frecven╚Ťa cu care face╚Ťi cump─âr─âturi. Spre exemplu, dac─â preferi s─â mergi odat─â pe lun─â la cump─âr─âturi, sau de dou─â ori, vei avea de congelat mai multe alimente, ceea ce ridic─â necesitatea unei l─âzi frigorifice de p├ón─â ├«n 300 de litri, dar minim 150l. Dac─â obi╚Önuie╚Öti s─â faci cump─âr─âturi ├«n fiecare s─âpt─âm├ón─â, ├«nseamn─â c─â vi se potrive╚Öte o lad─â frigorific─â cu o capacitate de p├ón─â ├«n 100 de litri. Partea bun─â este c─â pute╚Ťi g─âsi modele de l─âzi frigorifice de diverse dimensiuni, dup─â nevoile fiec─ârui consumator.

Design

Acest criteriu de design al l─âzii frigorice este relevant doar dac─â plasa╚Ťi produsul ├«ntr-o zona vizibil─â. Din fericire, pe pia╚Ťa comercial─â pute╚Ťi diverse tipuri de l─âzi frigorifice cu detalii de efect, mai vechi sau mai moderne. De exemplu: lac─âte aspectuoase, termostat la vedere, compartimente diferite pentru organizarea spa╚Ťiului sau alarme pentru temperatur─â.

Op╚Ťiunile de cur─â╚Ťare

Func╚Ťionarea optim─â a l─âzii frigorifice depinde ├«n mod direct de cur─â╚Ťenia p─âstrat─â ├«n aceasta. Produc─âtorii specific─â ├«n documenta╚Ťia aferent─â metodele optime de cur─â╚Ťare ╚Öi ├«ntre╚Ťinere ale l─âzii frigorifice. De exemplu, anumite substan╚Ťe de cur─â╚Ťare pot deteriora ├«nveli╚Öul protector al interiorului l─âzii.

Zgomot

Dac─â lada frigorific─â va fi instalat─â ├«ntr-o zon─â din casa ta ├«n care ve╚Ťi petrece mult timp, de exemplu buc─ât─âria, holul sau alt spa╚Ťiu, zgomotul este un aspect pe care nu-l pute╚Ťi ignora. Modele mai silen╚Ťioase de l─âzi frigorifice cost─â mai mult datorit─â tehnologiei ├«ncorporate. Dac─â bugetul nu v─â permite alegerea unui model silen╚Ťios, g├óndi╚Ťi-v─â la amplasarea acesteia ├«n garaj sau alte spa╚Ťii exterioare.

Dezghe╚Ťarea

Alege╚Ťi lada frigorific─â dotat─â cu func╚Ťia ÔÇ×auto-dezghe╚ŤareÔÇŁ sau ÔÇ×auto-defrostÔÇŁ, deoarece v─â scute╚Öte de o sarcin─â casnic─â nepl─âcut─â ╚Öi c├ó╚Ötiga╚Ťi mai mult timp pentru alte activit─â╚Ťi.

Controlul temperaturii

Majoritatea l─âzilor frigorifice opereaz─â la temperatura de -18 grade Celsius pentru a p─âstra alimentele ├«n condi╚Ťii de deplin─â siguran╚Ť─â. Varia╚Ťiile de temperatur─â le pute╚Ťi ajusta dumneavoastr─â ├«n func╚Ťie de spa╚Ťiul disponibil ╚Öi produsele depozitate.

Eficien╚Ť─â energetic─â

Lada frigorific─â este una dintre cele mai eficiente energetic aparate electrocasnice deoarece aerul p─âstreaz─â mai bine alimentele reci, u╚Öa nu este deschis─â at├ót de des ╚Öi nu permite o cantitate mare de aer cald s─â p─âtrund─â ├«n interior, precum congelatoarele verticale. V─â recomand─âm s─â verifica╚Ťi clasa energetic─â a produsul dorit care nu trebuie s─â fie sub A. Astfel, ve╚Ťi face o economie substan╚Ťial─â la factura de electricitate. Cel mai bun model de eficen╚Ť─â energetic─â este cel cu clas─â energetic─â A+++, deoarece acesta va consuma cu 30% mai pu╚Ťin─â energie dec├ót cele din clasa B sau chiar A.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare

Orice func╚Ťie suplimentar─â ad─âugat─â variantei standard este bine venit─â ╚Öi aduce un plus valoare produsul pe care dori╚Ťi s─â-l achizi╚Ťiona╚Ťi. Astfel, o lad─â frigorific─â poate prezenta urm─âtoarele func╚Ťii sau op╚Ťiuni suplimentare:

  • panoul de control ÔÇô ce permite controlul temperaturii interne a l─âzii frigorifice;
  • alarm─â de temperatur─â ÔÇô sunt ideale pentru a monitoriza fluctua╚Ťiile de temperatur─â ├«n func╚Ťionarea sistemului. Alarma poate s─â fie vizual─â sau auditiv─â, dup─â preferin╚Ťele cump─âr─âtorului;
  • sistem static de r─âcire ÔÇô de preferat celor cu aer for╚Ťat sau cu ventilator;
  • func╚Ťia de dezghe╚Ťare automat─â ÔÇô prezent─â mai ales ├«n cazul l─âzilor frigorifice cu capac din sticl─â;
  • ├«nghe╚Ťare rapid─â ÔÇô aceast─â func╚Ťie le permite cantit─â╚Ťilor mari de hran─â s─â fie aduse foarte rapid la temperaturi sc─âzute. Astfel, substan╚Ťele nutritive se conserv─â mai bine.
  • lac─ât ÔÇô util mai ales dac─â ├«n familie sunt copii mici.
  • compartimente ÔÇô verific─â mereu ce include pachetul de livrare al fiec─ârui model. Acestea nu sunt disponibile ├«n cazul tuturor modelelor ╚Öi s-ar putea s─â fie o justificare pentru diferen╚Ťa de pre╚Ť.

Tipuri de lăzii frigorifice și avantajele utilizării lor

Lad─â frigorific─â pentru acas─â

Aceste modele sunt robuste ╚Öi pot fi amplasate fie ├«n buc─ât─ârie, fie ├«n garaj, c─âmara sau chiar la subsol. De asemenea, aceste l─âzi frigorifice au un pre╚Ť mai mic ╚Öi v─â permit depozitarea unor alimente foarte voluminoase, f─âr─â nicio problem─â.

Lada frigorific─â portabil─â

Dac─â c─âl─âtori╚Ťi mult sau ave╚Ťi o excursie mai lung─â, o lad─â frigorific─â portabil─â ar putea fi solu╚Ťia ideal─â pentru dumneavoastr─â. Sunt ideale ╚Öi pentru a p─âstra reci b─âuturile r─âcoritoare pe timp de var─â, fiind perfecte pentru o petrecere la piscin─â. O lad─â frigorific─â este dotat─â cu un sistem de izolare termic─â ╚Öi cu rezerve ├«nghe╚Ťate. Dezavantajul este c─â, ├«n momentul ├«n care acestea se ├«nc─âlzesc, acela╚Öi lucru se va ├«nt├ómpla ╚Öi cu alimentele din interior.

Avantajele utiliz─ârii unei l─âzi frigorifice pentru consumatori

Lada frigorific─â este un electrocasnic foarte ├«nc─âp─âtor, preferat de multe familii mari, care au nevoie s─â pun─â la ├«nghe╚Ť o cantitate mare de carne, legume sau fructe, precum ╚Öi semipreparate sau resturi din preparatele lor. Avantajele utiliz─ârii unei l─âzi frigorifice sunt multiple: au un pre╚Ť accesibil, sunt ideale pentru a depozita alimente mari, precum buc─â╚Ťi mari de carne, dar ╚Öi alte alimente. ├Än plus, o lad─â frigorific─â de calitate are un consum energetic modest ╚Öi poate fi depozitat─â ├«n orice spa╚Ťiu disponibil.

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 51 In medie: 4
Back to top button