Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune irigatoare bucale 2022

Alegerea unui irigator bucal poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 irigatoare bucale disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Despre irigatoarele bucale se spune c─â reprezint─â viitorul ├«ngrijirii dentare, deoarece asigur─â o igien─â bucal─â optim─â f─âr─â a degrada smal╚Ťul sau a afecta s─ân─âtatea gingiilor. Se adapteaz─â ╚Öi nevoilor speciale ale copiilor fiind o variant─â mult mai pl─âcut─â dec├ót a╚Ťa dentar─â. Chiar dac─â vorbim de un dispozitiv de igien─â bucal─â relativ nou, oferta de pe pia╚Ťa comercial─â este destul de numeroas─â.

În acest articol ne-am propus să vă oferim recomandări pentru a alege cel mai bun irigator bucal pentru dumneavoastră. Cunoașterea avantajelor utilizării irigatoarelor bucale, precum și a caracteristicile tehnice ale acestora vă pot face alegerea mult mai ușoară.

Avantajele folosirii irigatoarelor bucale

Stomatologii ╚Öi utilizatorii de irigatoare bucale sublineaz─â multiplele avantaje aduse de acestea ├«n via╚Ťa lor cotidian─â. Men╚Ťion─âm c├óteva dintre aceste avantaje relevante:

  • Este un ├«nlocuitor mai comod ╚Öi mai atractiv al a╚Ťei dentare;
  • Este mai eficient dec├ót periu╚Ťa de din╚Ťi ╚Öi a╚Ťa dentar─â deoarece reu╚Öe╚Öte s─â cure╚Ťe impurit─â╚Ťile mai bine dec├ót acestea, contribuind la tratarea gingivitei ╚Öi a parodontozei ├«n anumite cazuri;
  • Cu ajutorul unui irigator bucal pute╚Ťi avea o ├«ngrijire profesional─â a din╚Ťilor acas─â, ├«nl─âtur├ónd tartrului ╚Öi a mirosurilor nepl─âcute;
  • Utilizarea facil─â a acestuia, mai ├«n timpul vacan╚Ťelor c├ónd sp─âlatul pe din╚Ťi clasic este mai dificil;
  • Faciliteaz─â procesul de igienizare atunci c├ónd utilizatorii au lucr─âri dentare preexistente: proteze, implanturi, pun╚Ťi, coroane sau aparate dentare.

Caracteristicile tehnice ale unui irigator bucal de calitate

Presiunea

Aceasta este un factor decisiv ├«n eficien╚Ťa irigatorului bucal ╚Öi se refer─â at├ót la presiunea apei c├ót ╚Öi la num─ârul de pulsa╚Ťii al aparatului pe minut. Un irigator bucal bun este cel care v─â ofer─â posibilitatea de a personaliza c├ót mai mult nivelul de presiune, sau num─ârul de pulsa╚Ťii pe minut. ├Än cazul ├«n care ave╚Ťi probleme gingivale ve╚Ťi aprecia un aparat care cu astfel de facilit─â╚Ťi. Astfel gingiile sunt delicat cur─â╚Ťate, iar problema nu se va agrava ├«n timp. Dac─â dantura ta este s─ân─âtoas─â, atunci un irigator bucal care are o presiune de peste 1500 impulsuri pe minut va fi perfect pentru nevoile dumneavoastr─â

Recomandarea speciali╚Ötilor este s─â achizi╚Ťiona╚Ťi un irigator bucal cu c├ót mai multe trepte de presiune, pentru a putea personaliza aceast─â opera╚Ťiune.

Sursa apei sau tipul de rezervor

Alege╚Ťi un irigator bucal ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile dumneavoastr─â personale sau ale familiei, pentru c─â un irigator bucal poate fi folosit de to╚Ťi membri familiei, spre deosebire de alte dispozitive pentru igiena oral─â. De aceea, sursa apei sau capacitatea rezervorului va conta destul de mult pentru s─ân─âtatea dumneavoastr─â. Irigatorul de tip countertop este ideal pentru locuin╚Ťele ├«n care to╚Ťi membrii familiei vor folosi aparatul. Volumul acestuia este de cel pu╚Ťin 1500 ml. ├Än mod evident, acesta va trebui s─â fie reumplut periodic cu ap─â, dar aceasta este o variant─â mai confortabil─â a irigatorului f─âr─â fir. O alt─â variant─â practic─â pentru familii, mai ales pentru cele numeroase, este irigatorul bucal care se conecteaz─â la o surs─â de ap─â nelimitat─â, precum robinetul sau la du╚Öul.

Irigatorul bucal poate fi folosit ╚Öi cu ap─â de gur─â, pentru a dezinfecta ╚Öi cur─â╚Ťa cavitatea bucal─â ├«n acela╚Öi timp. Unul dintre cele mai bune irigatoare bucale potrivit pentru o singur─â persoan─â este cel f─âr─â fir, motorizat, dar care are un rezervor mult mai mic. De obicei, apa din rezervor ├«╚Ťi va ajunge pentru cel pu╚Ťin dou─â sp─âl─âri.

Design și accesorii

Design-ul modern al irigatorului bucal v─â permite o utilizare c├ót mai confortabil─â. Alege╚Ťi un modele de irigator bucal c├ót mai compact pentru a nu ├«ncarca inestetic zona de l├óng─â chiuvet─â. Confortul utiliz─ârii acestuia este dat ╚Öi de m├óner. Acesta trebuie s─â aib─â at├ót o form─â ergonomic─â pentru a permite o prindere confortabil─â, precum ╚Öi inser╚Ťii de cauciuc care s─â asigure o aderen╚Ť─â mare chiar ╚Öi atunci c├ónd m├óna utilizatorului este umed─â.

Dac─â to╚Ťi membrii familiei vor folosi irigatorul bucal, devine absolut necesar─â prezen╚Ťa mai multor accesorii utile. Fiecare persoan─â din familie trebuie s─â de╚Ťin─â un cap de irigator personal. Acestea trebuie ├«nlocuite la o anumit─â perioad─â de timp, ╚Öi de╚Öi cost─â mai mult dec├ót periu╚Ťele de din╚Ťi clasice, sunt mult mai eficiente, iar investi╚Ťia se va dovedi eficient─â.

Un important accesoriu este capul de irigator cu periu╚Ť─â. Acesta va permite folosirea simultan─â a irigatorul ╚Öi pe post de periu╚Ť─â electronic─â. Este bine ca irigatorul s─â fie echipat cu un compartiment special de depozitare a tuturor capurilor astfel ├«nc├ót acestea s─â fie ferite de praf ╚Öi de alte bacterii posibil existente ├«n baie.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare

Irigatoarele bucale cu func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare sunt mai dezirabile dec├ót modelele clasice. Enumer─âm c├óteva dintre acestea:

  • Sistem antibacterian ÔÇô ce v─â permite s─â le folosi╚Ťi cu ap─â de gur─â sau alte substan╚Ťe prescrise de medic pentru a dezinfecta c├ót mai bine cavitatea bucal─â;
  • Op╚Ťiunea de masaj pentru gingii ÔÇô cu ajutorul unui un cap special ve╚Ťi putea masa ╚Öi stimula circula╚Ťia gingiilor pentru a le face mai s─ân─âtoase ╚Öi mai puternice.

Pre╚Ť ╚Öi garan╚Ťie

Pre╚Ťul unui astfel de aparat de du╚Ö bucal variaz─â ├«n func╚Ťie de performan╚Ť─â, model ╚Öi accesoriilor de╚Ťinute. Dac─â ave╚Ťi la dispozi╚Ťie toate informa╚Ťiile tehnice relevante suntem siguri c─â ve╚Ťi alege un model cu pre╚Ť avantajos din toate punctele de vedere. Nu uita╚Ťi s─â v─â consulta╚Ťi cu medicul dumneavoastr─â stomatolog ╚Öi s─â consulta╚Ťi p─ârerile utilizatorilor, deoarece acestea se pot dovedi foarte utile ├«n alegerea dumneavoastr─â final─â.

Irigator bucal trebuie s─â beneficieze de o garan╚Ťie substan╚Ťial─â pentru a merita inves╚Ťia clientului. Dac─â descoperi╚Ťi defecte de fabrica╚Ťie, trebui s─â ave╚Ťi posibilitatea repar─ârii sau schimb─ârii gratuite a irigatorului, ├«ntr-o perioad─â de garan╚Ťie ce trebuie s─â fie de minimum un an.

Alegerea celui mai bun irigator bucal

Cu aceste informa╚Ťii tehnice relevante despre irigatoarele bucale, credem c─â alegerea dumneavoastr─â este mult mai u╚Öoar─â. Prospecta╚Ťi mai ├«nt├ói on line modele disponibile pe pia╚Ťa comercial─â pentru a c├ó╚Ötiga timp pre╚Ťios ╚Öi pentru a avea acces la diverse oferte avantajoase, disponibile numai ├«n mediul virtual. Analiza╚Ťi-v─â cu aten╚Ťie propriile nevoi pentru c─â irigatorul bucal este un dispozitiv de ├«ngrijire personal─â ce trebuie s─â satisfac─â, ├«n primul r├ónd, nevoile dumneavoastr─â individuale.

Mult succes ╚Öi inspira╚Ťie ├«n alegerea dumneavoastr─â!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 28 In medie: 4.1
Back to top button