Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune gratare electrice 2022

Alegerea unui gr─âtar electric poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 gratare electrice disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Pentru cei ce iubesc s─â m─ân├ónce o friptur─â bun─â f─âcut─â la grill, alegerea celui mai bun gr─âtar electric este o necesitate, dar ╚Öi o provocare. Pe pia╚Ť─â sunt numeroase oferte, dar ├«n lipsa timpului disponibil pentru a le studia pe toate sau a unor informa╚Ťii tehnice relevante despre acest produs electrocasnic, efortul devine mult prea mare. De aceea ne-am propus s─â v─â ajut─âm cu c├óteva recomand─âri, astfel ├«nc├ót cel mai bun grill electric s─â intre ├«n posesia dumneavoastr─â ╚Öi s─â v─â ajute ├«n prepararea celor mai bune preparate culinare.

Avantajele utiliz─ârii unui gr─âtar electric

├Än primul r├ónd gr─âtarele electrice v─â pot oferi gustul delicios de friptur─â la gratar, hamburger sau chiar legume, acas─â la dumneavoastr─â, indiferent c─â ave╚Ťi sau nu gr─âdin─â. Aceasta este solu╚Ťia ideal─â dac─â locui╚Ťi la apartament ╚Öi nu vre╚Ťi fum, c─ârbuni, butelii de gaz sau alte aranjamente speciale.

Acest model de gr─âtare are suprafa╚Ťa de g─âtire antiaderent─â ╚Öi este u╚Öor de cur─â╚Ťat. Func╚Ťioneaz─â pe baz─â de curent, prin conectare la priza electric─â din perete. ├Än plus, ele sunt compacte ╚Öi nu ocupa mult spa╚Ťiu ├«n buc─âtarie, iar dup─â utilizare pot fi depozitate cu u╚Öurin╚Ť─â ├«ntr-un dulap.

Criteriile dup─â care ar trebui s─â alegem un gr─âtar electric de calitate

Suprafa╚Ťa

Acesta este cel mai important criteriu de selec╚Ťie a unui gr─âtar electric deoarece, m─ârimea ╚Öi forma suprafe╚Ťei de g─âtit influen╚Ťeaz─â ├«n mod direct gustul ╚Öi profunzimea prepar─ârii c─ârnii.

Forma și dimensiunile

Gr─âtare electrice au dimensiuni ╚Öi forme diverse, fie sub forma de plit─â sau grill, fie sub forma unui sistem cu capac, ce g─âte╚Öte pe ambele p─âr╚Ťi simultan sau chiar forme ce ├«ncorporeaz─â o combina╚Ťie dintre toate cele trei variante. Alege╚Ťi forma ╚Öi dimensiunile aparatului electric care se potrivesc mai ales cu nevoile familiei dumneavoastr─â, cantitatea de produse pe care dori╚Ťi s─â o prepara╚Ťi la o mas─â, dar ╚Öi ├«n func╚Ťie de spa╚Ťiul disponibil din buc─ât─ârie. Dac─â prepara╚Ťi hran─â pentru mai multe persoane, c─âuta╚Ťi un model cu o suprafa╚Ť─â c├ót mai extins─â, cu latura sau diametrul de cel pu╚Ťin 45 centrimetri.

Caracteristicile suprafe╚Ťei

Indiferent de ce form─â sau dimensiune ve╚Ťi alege, un lucru trebuie s─â fie sigur: suprafa╚Ťa de g─âtit trebuie s─â fie antiaderent─â. O astfel de suprafa╚Ť─â, carnea nu se va lipi ╚Öi nu ├«╚Öi va modifica forma, iar dup─â utilizare, sp─âlarea gr─âtarului va fi mult mai u╚Öoar─â. ├Än plus, gr─âtarul electric trebuie s─â dispun─â de componente deta╚Öabile, caracteristici extrem de utile ├«n procesul de cur─â╚Ťare.

Cele mai multe gr─âtare electrice au suprafa╚Ťa de g─âtire antiaderent─â. Exist─â ╚Öi modele mai avansate de gr─âtare electrice ce ofer─â diverse func╚Ťii suplimentare, precum temporizatoare, capace de sticl─â, suprafe╚Ťe de g─âtire deta╚Öabile sau indicatoare luminoase. Aceste op╚Ťiune ajut─â la o utilizare mai u╚Öoar─â ╚Öi la o cur─â╚Ťare mai rapid─â dup─â utilizare.

Controlul temperaturii

Un alt criteriu esen╚Ťial ├«n alegerea celui mai bun gr─âtar electric pentru dumneavoastr─â este posibilitatea de control al temperaturii, pentru c─â nu toate buc─â╚Ťile de carne sunt la fel. Unele au nevoie de o g─âtire mai lung─â, la o temperatura joas─â pentru a fi p─âtrunse ╚Öi bune de m├óncat, iar altele necesit─â o g─âtire rapid─â, la temperatur─â mare.

Pe pia╚Ťa comercial─â exist─â gr─âtare electrice cu temperatura de g─âtire cuprins─â ├«ntre 65 ╚Öi 200 de grade Celsius ╚Öi modele care men╚Ťin doar o temperatur─â mare, cuprins─â ├«ntre 150 ╚Öi 200 de grade Celsius. Alegerea v─â apar╚Ťine ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele dumneavoastr─â individuale sau familiale. Dac─â dispozitivul va fi folosit preponderent pentru carne pe gr─âtar, atunci alege╚Ťi modele cu temperaturi mari de prepare. Dac─â dori╚Ťi coacerea legumelor pe gr─âtar, atunci alege╚Ťi gr─âtare electrice cu temperaturi mici de prepare deoarece este important s─â pute╚Ťi coace alimente vegetale la temperaturi sc─âzute, ca s─â nu distruge╚Ťi enzimele ╚Öi vitaminele din acestea.

Func╚Ťii suplimentare

Alegerea gr─âtarului electric potrivit pentru dumneavoastr─â trebuie s─â ╚Ťin─â ╚Öi de func╚Ťiile suplimentare pe care acesta le are ╚Öi care v─â pot face experien╚Ťa de utilizare mai pl─âcut─â ╚Öi mai sigur─â. De exemplu:

  • func╚Ťia de protec╚Ťie – posibilitatea bloc─ârii aparatului, pentru a nu fi pornit din greseala de c─âtre copiii curio╚Öi din fire. V─â recomand─âm s─â supraveghea╚Ťi gr─âtarul atunci c├ónd ├«l folosi╚Ťi pentru a evita orice accident nedorit.
  • func╚Ťia de aten╚Ťionare luminoas─â – util─â atunci c├ónd suprafa╚Ťa dipozitivului ╚Öi-a atins temperatura optim─â pentru utilizare ╚Öi pute╚Ťi a╚Öeza preparatele pe aceasta.

Ergonomia

Alegerea gr─âtarului electric plasat ├«n buc─ât─âria dumneavoastr─â trebuie s─â ╚Ťin─â cont ╚Öi de criterii de ergonomie precum greutatate mic─â, pozi╚Ťioanre sigur─â ├«n raport cu alte obiecte de mobiler sau lungimea mare a cablului. Aceasta din urm─â v─â permite mutarea dispozitivului electric oriunde v─â dori╚Ťi ├«n spa╚Ťiul buc─ât─âriei.

Garan╚Ťia ╚Öi service-ul

Fiind un produs ce utilizeaz─â curentul electric, nu este exclus s─â ave╚Ťi defec╚Ťiuni tehnice sau de fabrica╚Ťie ├«n procesul de utilizare a gr─âtarului. Exist─â situa╚Ťii ├«n care aparatul nu ├«╚Öi atinge temperatura descris─â ├«n prospect sau se stric─â, pur ╚Öi simplu, din cauza unor defecte de fabrica╚Ťie. De aceea v─â recomand─âm s─â alege╚Ťi produse care au o garan╚Ťie standard de cel pu╚Ťin 24 de luni oferit─â de producator ╚Öi de magazinele online. ├Än plus, n-ar strica s─â verifica╚Ťi dac─â se afl─â ├«n apropierea localit─â╚Ťii dumneavoastr─â un service autorizat al producatorului ├«n cazul ├«n care ave╚Ťi nevoie. Sunt de asemenea disponibile, mai ales la achizi╚Ťiile on line, garan╚Ťii extinse oferite de comercian╚Ťi pentru a prelungi garan╚Ťia standard oferit─â de producator. Pute╚Ťi s─â le lua╚Ťi ├«n considerare ╚Öi pe acestea.

Alegerea celui mai bun gr─âtar electric pentru dumneavoastr─â

Dispun├ónd de at├ótea informa╚Ťii tehnice relevante nu mai r─âm├óne dec├ót s─â ├«ncepe╚Ťi c─âutarile pentru cel mai bun gratar electric ├«n mediul on line. Ve╚Ťi descoperi oferte numeroase, reduceri de pre╚Ť, posibilitatea transportului gratuit de la o anumit─â valoare, dar ╚Öi posibilitatea de returnare, dac─â produsul nu corespunde preferin╚Ťelor dumneavoastr─â. Simplu ╚Öi confortabil, din fa╚Ťa calculatorului sau laptopului, c─âutarea celui mai bun gr─âtar electric este mai accesibil─â dec├ót oric├ónd. Analiza╚Ťi-v─â propriile nevoi ╚Öi cu dou─â trei clickuri ve╚Ťi avea dispozitivul electronic dorit ╚Öi posibilitatea s─â prepara╚Ťi cele mai gustoase preparate la gr─âtar. Mult succes ╚Öi inspira╚Ťie la cump─âr─âturi!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 21 In medie: 4.1
Back to top button