Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune drone 2021

Alegerea unei drone poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 drone disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul
2 din 10
4.9
3 din 10
4.8
4 din 10
4.7
5 din 10
4.6
6 din 10
4.5
8 din 10
4.4
9 din 10
4.3
10 din 10
4.2

Drona a devenit ├«n ultimii ani un gadget extrem de dorit de diferite persoane, fie ├«n scop distractiv, fie ├«n scop profesional. Partea distractiv─â este dat─â de faptul c─â pot fi dirijate prin telecomand─â sau prin programare automat─â pentru a se deplasa pe anumite traiectorii stabilite de utilizatori. Unii investesc, ├«n scop profesional, ├«n cea mai bun─â dron─â , datorit─â posibilit─â╚Ťii oferit─â de aceasta a de a filma sau fotografia peisaje spectaculoase, iar acest lucru este esen╚Ťial pentru orice creator de con╚Ťinut media.

├Än func╚Ťie de aceste dou─â mari categorii de posibili cump─âr─âtori au fost create ╚Öi modelele de drone existente pe pia╚Ť─â comercial─â, fiecare dispun├ónd de catacteristici tehnice specifice care s─â fac─â mai u╚Öoar─â alegerea lor. De aceea, am elaborat un ghid de informa╚Ťii tehnice utile ├«n alegere a celei mai bune drone ieftin─â, ├«n func╚Ťie de nevoile dumneavoastr─â personale.

Alegerea dronei ├«n func╚Ťie de nivelul de experien╚Ť─â: profesioni╚Öti ╚Öi amatori

Cea mai bun─â dron─â pentru profesioni╚Öti. Caracteristici tehnice esen╚Ťiale

├Än aceast─â categorie pentru profesioni╚Öti intr─â dronele concepute special pentru fotografiere, filmare sau cartografiere de terenuri, modelele tehnologice cela mai avansate. Aceste modele dispunde de GPS ╚Öi controlere, ce permit mi╚Öc─âri fine,film─âri sau poze spectaculoase. Totodat─â v─â permit schimbarea obiectivelor foto ╚Öi camerei video pentru a ob╚Ťine rezultatele cele mai bune scopului propus. Un alt avantaj este autonomia bateriei dronei astfel ├«nc├ót poate fi folosit─â pe o durat─â mai lung─â de timp ├«n aer, ceea ce nu de multe ori se dovede╚Öte a fi extrem de eficient.

Cea mai bun─â dron─â pentru amatori. Caracteristici tehnici esen╚Ťiale

Acest model de drone este mai pu╚Ťin complex ╚Öi mai u╚Öor de manevrat, dar av├ónd avantajul unui pre╚Ť mai mic dec├ót al unei drone profesioniste. ├Än ciuda faptului c─â sunt mai ieftine, ele ofer─â posibilitatea de a v─â juca cu un gadget distractiv ce v─â testeaz─â ├«ndem├ónarea ╚Öi capacitatea de reac╚Ťie.

Tipuri de drone

Dronele cu telecomand─â

Acest model de drone este ├«n general mic de dimensiuni, pentru a fi mai u╚Öor de manevrat ╚Öi au fost create exclusiv pentru distrac╚Ťie. Au viteza mai mic─â ╚Öi sunt dirijate printr-o telecomand─â cu sau cu ajutorul unei aplica╚Ťii de pe telefon. Timpul de func╚Ťionare a acestor drone este cuprins ├«ntre 5 ╚Öi 10 minute, iar apoi acumulatorii trebuie realimenta╚Ťi pentru o nou─â reutilizare.

Aceste model de drone se poate defecta destul de u╚Öor, dar pute╚Ťi g─âsi piese de schimb la un pre╚Ť destul de sc─âzut. Unele modele includ ╚Öi camere video sau de fotografiat cu o calitate medie a rezultatului ob╚Ťinut.

Drone pentru fotografiere și filmare

Acestea au ca scop capturarea imaginilor la calit─â╚Ťi foarte ridicate, fiind utilizate mai pu╚Ťin pentru a face tumbe prin aer. Sunt ma╚Öin─ârii de zbor mai sofisticate ╚Öi mai scumpe care ofer─â o platform─â stabil─â pentru camera de luat vederi. Aceast─â sofisticare ├«nseamn─â c─â au o dimensiune mai mare ╚Öi sunt mai grele, ceea ce le face mai trainice. Odat─â cu acest avantaj ├«ns─â, vine ╚Öi nevoia de a le ├«nregistra legal pentru a le putea pilota. Pentru a p─âstra camera stabil─â, acestea sunt adesea dotate cu un sistem de ├«nclinare ╚Öi rotire al camerei, absorbind astfel din tremuratul dronei ├«n mi╚Öcare.

Drone de vitez─â

Odat─â cu inven╚Ťia acestor dispozitive, era logic s─â ne a╚Ötept─âm la apari╚Ťia unui sport care le are ca vedete. Dronele mici folosite pentru competi╚Ťii sunt construite pentru a fi u╚Öor de manevrat ╚Öi foarte rapide. Sunt dotate cu ochelari FPV (First Person View) care ├«i permit operatorului ╚Ö─â vad─â tot ceea ce vede drona, astfel ghid├ónd-o pe durata cursei.

Principalele criterii tehnice de alegere a une drone de calitate

U╚Öurin╚Ťa ├«n utilizare

Unele drone sunt mai u╚Öor de utilizat ╚Öi de preg─âtit pentru zbor dec├ót altele, de aceea e bin─â s─â cunoa╚Öte╚Ťi semnifica╚Ťia anumitor abrevieri din descrierea produsului.

  • dronele RTF ├«nseamn─â ready-to-fly ÔÇô drona nu are nevoie de asamblare ╚Öi este gata pentru zbor, de ├«ndat─â ce a╚Ťi scos-o din cutie.
  • dronele ARTF ├«nseamn─â almost-ready-to-fly – aceste drone pot avea nevoie de asambl─âri minore sau de echipament suplimentar precum un controler radio ├«nainte de a le pune ├«n func╚Ťiune;
  • drone BNF ├«nseamn─â Bind-n-fly – sunt practic drone RTF cu un receptor, dar f─âr─â un controler radio, achizi╚Ťia acestuia f─âc├óndu-se separat.

Autonomie și acumulator

Orice dron─â are dezavantajul duratei mici a bateriei. Deoarece cu c├ót bateria are o capacitate mai mare, cu at├ót este mai grea drona ╚Öi cu at├ót mai mult─â energie trebuie consumat─â pentru a putea zbura la viteze mari, capacitatea acumulatorului este foarte limitat─â. Dac─â vre╚Ťi ca zborul s─â fie mai lung ve╚Ťi avea nevoie s─â aduci drona la sol ╚Öi s─â schimbi bateria cu o rezerv─â plin─â.

Vitez─â ╚Öi raz─â de ac╚Ťiune

Dronele moderne sunt capabile de viteze remarcabile. Unele pot zbura chiar ╚Öi cu 50-60 km/h, cu pu╚Ťin exerci╚Ťiu ╚Öi ├«ndem├ónare, la fel ca ├«nv─â╚Ťatul de a merge pe biciclet─â. ╚śi dronele au anumite ÔÇ×ro╚Ťi ajut─âtoareÔÇŁ, adic─â moduri de zbor limitat care limiteaz─â viteza cu care o dron─â poate s─â se ridice ╚Öi s─â zboare. Folosind aceste modele v─â va fi mai u╚Öor s─â o pilota╚Ťi, deoarece ve╚Ťi avea mai mult timp de reac╚Ťie. Dronele care func╚Ťioneaz─â cu Wi-Fi pot fi controlate pe o raz─â de 30 de metrii, dar controlerele cu antene pot avea o raz─â mai larg─â de ac╚Ťiune.

Func╚Ťii ╚Öi accesorii

  • GPSÔÇô drona este programat─â s─â urm─âreasc─â utilizatorul. Astfel tu po╚Ťi fi ├«n ma╚Öin─â, pe o biciclet─â sau o barc─â iar drona se va ╚Ťine dup─â tine, f─âr─â s─â o controlezi din telecomand─â.
  • senzor pentru obstacole ÔÇô drona va detecta obstacole care ar putea constitui un pericol ╚Öi le va evita automat;
  • acumulatori extra;
  • piese de schimb: cum ar fi elicele care se defecteaz─â adesea ├«n timpul utiliz─ârii dronei;
  • cutie sau rucsac de depozitare ╚Öi transport
  • suport pentru telefon pe controler sau telecomand─â.

Alegerea dronei potrivite pentru nevoile fiec─âruia

Mai mult dec├ót ├«n cazul altor dispozitive electronice, alegerea dronei se face ├«n func╚Ťie de nevoile individuale ale fiec─âruia, iar investi╚Ťia ├«n acest dispozitiv depide exclusiv de modul de folosire a acesteia. Alege╚Ťi s─â achizi╚Ťiona╚Ťi drona dorit─â din mediul on line, deoarece ve╚Ťi avea parte de oferte numeroase, pre╚Ťuri avantajoase, transport gratuit ╚Öi posibilitatea de returnare a produsului, dac─â nu corespunde criteriilor dumneavoastr─â. Mult─â inspira╚Ťie ├«n alegerea dronei perfecte pentru dumneavoastr─â!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 58 In medie: 4.1
Back to top button