Recenziidetop.com petrece multe ore cercetând și testând, astfel încât să îți ofere ție șansa de a găsi cele mai bune produse pe care să le achiziționezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de către echipa noastră. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Top 5 cele mai bune brățări fitness 2024

Brățările inteligente sunt disponibile în multe modele și vă pot ajuta să economisiți timp și să vă urmăriți starea de sănătate. Majoritatea au funcții specifice pentru fitness, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac și GPS. Pentru a vă ajuta să alegeți cu cap, iată cele mai bune cinci brățări inteligente, cu avantajele și dezavantajele lor.

Cel mai bun general
4.9 / 5

Huawei Band 6 are monitorizare SpO2, care măsoară automat saturația de oxigen din sânge și te avertizează dacă scade prea mult. Monitorizarea ritmului cardiac oferă o citire precisă, indiferent de culoarea pielii.

Pro

 • Se încarcă repede, iar bateria ține mult timp.
 • Are o brățară moale
 • Poate face fotografii clare cu ajutorul camerei de la telefon.

Contra

 • Datele ritmului cardiac sunt uneori inexacte
Competitorul de pe locul 2
4.6 / 5

Huawei Band 4 are un GPS și un nou mod pentru a vă ajuta să vă înțelegeți activitățile și corpul. Durata de viață a bateriei, de șase zile, vă oferă confort și motivație pentru a utiliza dispozitivul în mod corespunzător.

Pro

 • Este accesibil
 • Are date fiabile și diagrame de antrenament..
 • Bateria ține mult.

Contra

În anumite cazuri, gadgetul pierde contactul cu telefonul dvs.

Cel mai bun raport calitate/preț la o cameră
4.3 / 5

Xiaomi Mi Band 5 are un afișaj color AMOLED, care indică bine informațiile. Dispune de o metodă de încărcare magnetică, astfel încât durează mai puțin de 2 ore pentru a încărca și ține mai mult de două săptămâni.

Pro

 • Urmărește în mod corespunzător activitățile.
 • Monitorizarea tensiunii și exercițiilor de respirație vă ajută să vă relaxați.
 • Oferă o interpretare perspicace a tiparelor de somn și dă sfaturi științifice

Contra

 • Gadgetul subestimează uneori care ar trebui să fie orele de somn.
Cea mai bună pentru copii
4.0 / 5

Garmin vivofit este un dispozitiv captivant, care permite tinerilor să se îmbarce cu ușurință în aventuri. Acest dispozitiv durează mult, este rezistent la apă și are o baterie de lungă durată, care nu necesită încărcare.

Pro

 • Este un gadget foarte bun pentru tineri
 • Bateria acesteia durează mai mult și nu este reîncărcabilă.
 • Poate fi asociat la numeroase dispozitive.

Contra

 • Ecranul este întunecat și se estompează rapid.
Cea mai bună brățară fitness mini
3.8 / 5

Garmin Vivosmart 4 are un ecran care indică valori privind sănătatea și este un tracker de fitness funcțional. Designul său subțire oferă confort atunci când vine vorba de asortare și utilizare în orice situație.

Pro

 • Durată lungă de viață a bateriei
 • Senzori preciși de monitorizare a corpului
 • Design subțire, de neobservat
 • Prețul este într-o gamă accesibilă

Contra

 • Nu are GPS
 • Ecranul se poate simți ca fiind destul de mic

Actualizări de conținut:

Pentru a avea cea mai bună experiență de shopping online, ne asigurăm că verificăm și reverificăm produsele și prețul produselor incluse de noi, astfel încât să-ți recomandăm doar opțiuni de cea mai bună calitate. Poți avea încredere în alegerile noastre.

Ghid de cumpărare

Ghid de cumpărare bratara fitness

Brățările inteligente din ziua de astăzi sunt și mai inteligente, mai precise și fac mult mai multe decât să vă urmărească pașii. Cu toate acestea, este important să rețineți că nu toate vă merită banii. Așadar, dacă sunteți în căutarea primului gadget, vă recomandăm să găsiți unul care să se potrivească cerințelor dvs. Consultați ghidul nostru de cumpărare pentru brățări inteligente pentru a primi ajutorul de care aveți nevoie.

Care este diferența dintre un smartwatch și o brățară inteligentă?

Ceasurile inteligente sunt accesorii care se conectează la telefon și le permit utilizatorilor să gestioneze funcțiile telefonului direct de pe ceas. Brățările inteligente sunt similare cu ceasurile inteligente, dar sunt mai mult o brățară, decât un ceas. O brățară inteligentă poate include un ecran, senzori de fitness și o conexiune cu un telefon.

De asemenea, cele două gadget-uri variază în următoarele moduri.

Zona de utilizare

Un ceas inteligent seamănă cu un ceas obișnuit. Deci, ceasurile inteligente sunt potrivite pentru utilizarea zilnică. Unele sunt chiar mai elegante decât ceasurile obișnuite, cu curele interschimbabile (oțel inoxidabil, piele, cataramă, cauciuc etc.).

Brățările inteligente sunt concepute pentru a fi purtate în timpul activităților sportive sau de agrement și au, adesea, curele de cauciuc. Brățările inteligente sunt destinate anumitor situații dar nu și altora. De exemplu, ați fi de acord că un ceas inteligent, ci nu o brățară inteligentă, ar trebui purtat la o întâlnire de afaceri.

Design

Ceasul inteligent, după cum sugerează și numele, seamănă cu un ceas obișnuit. Afișajul său este conceput pentru a afișa informații, mesaje, pictograme și acces la funcționalitățile echipamentului. Acest lucru îl face mai greu decât o brățară Smart, care nu are hardware.

O brățară inteligentă este mai subțire și mai ușoară decât un ceas inteligent și sprijină activitățile fizice.

Funcționalitate

Ceasurile inteligente funcționează fără a fi conectate în mod constant la un smartphone. În schimb, poate răspunde la alertele aplicațiilor mobile, poate efectua apeluri și poate gestiona aplicațiile de streaming de muzică. Deci oferă caracteristici suplimentare și o experiență tehnică mai rafinată.

Pe de altă parte, brățara inteligentă oferă caracteristici mai convenționale, cum ar fi ora, ceasul cu alarmă și cronometrul, împreună cu asistență excelentă pentru activitățile atletice. În plus, este construit din material mai ușor, pentru a încuraja activitatea fizică, și afișează date privind performanța, viteza și chiar pulsul utilizatorului.

Timpul de funcționare

Durata de viață a bateriei este, în mod clar, mai mică, deoarece ceasul inteligent are o autonomie mai mare și un afișaj mai proeminent. Deci rata de încărcare este ceva mai mare.

În ceea ce privește performanța, bateria brățării inteligente este extrem de robustă. Versiunile moderne pot dura până la 30 de zile fără reîncărcare.

Software

bratara fitness software

Un ceas inteligent are un cadran bogat și numeroase aplicații. Poate afișa o mulțime de conținut, poate efectua apeluri telefonice și poate transmite și primi date în comparație cu o brățară inteligentă. Cartela de telefon poate fi introdusă în multe ceasuri inteligente. Cu toate acestea, o brățară inteligentă este mai durabilă decât un ceas inteligent.

De ce contează să înțelegi unde poate fi folosită brățara inteligentă?

Este esențial să știm ce activități fizice vor trebui monitorizate. Acțiunea determină caracteristicile brățării inteligente. Tipul senzorului, materialele, evaluarea IP și multe altele.

Iată care sunt caracteristicile cheie ale unei brățări inteligente pentru monitorizarea activității.

Înot

Majoritatea brățărilor inteligente de pe piață acum sunt rezistente la apă, acestea adresându-se multor persoane, în special celor care lucrează sau fac sport în apropierea apei.

Alergare, inclusiv traseul prin pădure/munți

Detectarea mișcării, cunoscută adesea sub numele de monitorizare a mișcării, este o caracteristică fundamentală a brățării inteligente. Această funcție urmărește pașii, distanța, traiectoria și caloriile. În plus, senzorii inteligenți de accelerație cu trei axe încorporați și cipul de memorie flash îi permit să monitorizeze numărul de pași.

Antrenamente cardio/HIIT

Un senzor fotoelectric reflectorizant încorporat poate străluci un fascicul de lumină (de obicei LED) pe piele, pentru a măsura lumina reflectată pentru a calcula pulsul.

Drumeții lungi sau ciclism

Utilizați detectarea mișcării pentru monitorizarea, înregistrarea și ghidarea antrenamentului. Brățara inteligentă poate urmări timpul de activitate al purtătorului, caloriile și alte statistici în timp real. Apoi va evalua datele exercițiului pentru a determina tendința de activitate a utilizatorului.

Utilizare mixtă

Modulul Bluetooth al brățării inteligente îi permite să sincronizeze și să încarce rapid date pe un telefon, tabletă sau computer. O brățară inteligentă poate încuraja o viață sănătoasă prin sincronizarea datelor cu o aplicație de pe un telefon sau tabletă.

La ce să fiți atenți atunci când cumpărați o brățară inteligentă

Brățările inteligente sunt disponibile într-o varietate de stiluri, forme și dimensiuni. Așadar, dacă nu știi cum să procedezi, găsirea celei mai bune poate fi dificil. Din fericire, veți găsi sfaturi detaliate despre ce să căutați atunci când cumpărați brățări inteligente în această secțiune a articolului. Deci, haideți să le aruncăm o privire!

Senzori

Tipurile de senzori pe care ar trebui să-i includă brățara inteligentă sunt enumerate mai jos.

 • Accelerometru cu 3 axe – Un astfel de senzor măsoară viteza și locația în mod inerțial. Poate detecta răsturnarea, înclinarea și orientarea corpului pe trei axe în majoritatea cazurilor. Desigur, acest lucru este critic pentru orice tracker de fitness, deoarece acest senzor va înregistra majoritatea pașilor individului.
 • Giroscop – Un giroscop poate fi utilizat pentru navigarea și măsurarea vitezei unghiulare. De exemplu, un sistem de urmărire a mișcării cu gradul 6 de libertate poate fi creat prin combinarea unui giroscop cu trei axe cu un accelerometru cu trei axe. Majoritatea trackerelor de fitness de renume folosesc această combinație pentru a înțelege mai bine mișcările de exerciții 3D ale unei persoane.
 • Altimetru – Un altimetru este utilizat în măsurarea altitudinii de ascensiune montană. O variantă îmbunătățită a barometrului aneroid, altimetrele de presiune sunt folosite pentru a măsura presiunea. Deoarece există o legătură perfectă între barometru și altimetru, altimetrul afișează înălțimea. Cu excepția cazului în care o brățară inteligentă este destinată în principal alpinismului, este posibil să nu aibă un altimetru.
 • Senzori optici (monitor de ritm cardiac) – Pulsul este măsurat prin luminarea strălucitoare pe piele. Senzorii pot fi utilizați pentru a determina ritmul cardiac prin monitorizarea modului în care sângele este pompat prin capilare. Majoritatea producătorilor de brățări de fitness le preferă pe aceștia față de răspunsul galvanic al pielii – sunt LED-urile bit care stau la același nivel cu pielea și detectează pulsul.
 • Actigrafie (monitorizarea somnului) – Este un obiect gadget tip brățară, care monitorizează mișcarea în timp ce dormi. Mișcările sunt apoi traduse în perioade de somn și veghe prin intermediul software-ului. Actigrafia este o metodă simplă pentru persoanele cu probleme de somn sau tulburări generale de somn, în ideea în care ei pot obține grafice cu obiceiurile sale de somn modelele, examinate de o clinică medicală, însă fără să doarmă în laborator.
 • GPS – GPS este o tehnologie comună și utilizată pe scară largă, care utilizează semnale de la diferiți sateliți care înconjoară Pământul pentru a localiza cu precizie un loc sau o zonă. A fost folosit într-o varietate de dispozitive electrice, inclusiv brățări inteligente. În plus, brățara cu sistem de poziționare GPS ar trebui să fie denumită ceas deoarece costurile sunt de obicei mai mari.

Mărimea

Ar trebui să vă gândiți la dimensiune în ceea ce privește următoarele:

Display – Ar trebui să cauți un gadget cu un afișaj decent, care să poată fi citit chiar și în lumina directă a soarelui. Este esențial să aveți un afișaj mare pentru a afișa informații vitale, cum ar fi statisticile pașilor, în dimensiunea unui font lizibil.

Bratara fitness dimensiunea curelei

Dimensiunea curelei – Pentru a selecta brățara inteligentă potrivită pentru încheietura mâinii, trebuie, mai întâi, să determinați dimensiunea încheieturii. Veți putea alege un ceas excelent, care arată frumos și se simte confortabil odată ce vă cunoașteți dimensiunea încheieturii mâinii.

Rezistența la apa

Aceasta devine rapid o cerință obligatorie pentru toate articolele de fitness. Desigur, rezistența la înot nu este necesară decât dacă ești înotător, dar este ideal să ai o brățară care rezistă sub duș sau în timpul unui antrenament în timp ce plouă.

Conectivitate

Au fost introduse noi funcții de conectare pentru brățările inteligente. GPS-ul, care vă permite să vă monitorizați traseul pe tot parcursul exercițiului, fără să luați telefonul cu dvs., este una dintre caracteristicile esențiale. Dacă această funcție lipsește, poate fi necesar să conectați manual ceasul la telefon de fiecare dată.

Material

Silicagelul este foarte elastic, moale la atingere și ieftin. Ca urmare a transparenței sale slabe și a incapacității de a fi reciclat, este materialul cel mai des utilizat. TPE a înlocuit în mare parte silicagelul.

 • TPU este rezistent la ulei, apă și mucegai și este reciclabil. Bunurile de ultimă generație utilizează, de obicei, TPU de calitate medicală. Materialul secundar este 100% recuperabil.
 • TPE este plăcut, moale și suplu, la fel ca pielea. Se leagă bine de plasticul PC. Este ceva mai reciclabil decât TPU, dar trecerea timpului nu-l iartă, se zgârie ușor și are o rezistență slabă la uzură.

Durata de viată a bateriei

Durata de viață a bateriei este un alt factor esențial de luat în considerare. O săptămână de viață la o bateriei este un număr respectabil la brățările inteligente de bază. Cele care țin până la cinci zile, putem spune că este destul de decent pentru ceasurile de fitness. Două zile de viață a bateriei sunt suficiente pentru brățările inteligente.

Timp de încărcare

Ar trebui să puteți menține încărcată bateria brățării inteligente timp de aproximativ 60 până la 90 de minute în fiecare zi în timp ce o purtați ziua și noaptea, pentru a vă monitoriza somnul dacă o încărcați timp de aproximativ 60 până la 90 de minute în fiecare zi.

Cele mai bune mărci de brățări inteligente

Brățările inteligente sunt disponibile de la o varietate de mărci, după cum sunt enumerate mai jos.

Huawei

Huawei creează gadgeturi care sunt și la modă, dar și funcționale. De exemplu, majoritatea brățărilor inteligente ale mărcii sunt rezistente la apă și includ un afișaj AMOLED mare pentru citirea convenabilă a notificărilor.

Garmin

În sectorul de fitness, Garmin este cel mai puternic brand. Sunt pionierii în dezvoltarea trackerelor de fitness, a ceasurilor inteligente cu aplicații sportive încorporate și chiar a cântarelor inteligente conectate fără fir.

Xiaomi

Xiaomi produce gadgeturi de înaltă calitate, dar și ieftine. De la acest brand veți putea găsi o bratara fitness ieftina. Brățările inteligente de la companie includ un senzor SpO2, mai multe moduri de monitorizare a sportului și un afișaj mai proeminent.

Concluzie

Brățările inteligente sunt dispozitive utile, care includ tehnologie de monitorizare a diferitelor aspecte, cum ar fi exercițiile, somnul și stresul. Înainte de a cumpăra una, luați în considerare următoarele caracteristici: dimensiune, senzori, rezistență la apă, durata de viață a bateriei și GPS. În acest mod veți ști că ați achiziționat una dintre cele mai bune bratari fitness.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
Total: 10 In medie: 3.7
Back to top button