Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Boxe portabile 2022

Alegerea unei boxe portabile poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 boxe portabile disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Iubitorii de muzic─â ├«╚Öi doresc s─â fie ├«nso╚Ťi╚Ťi de aceasta ├«n fiecare moment la vie╚Ťii lor, iar o box─â portabil─â bun─â este varianta cea mai simpl─â pentru a face acest lucru. Func╚Ťionarea ei autonom─â se datoreaz─â func╚Ťiei integrate Bluetooth ╚Öi sistemele de operare cu care sunt dotate ╚Öi nu au nevoie de Wifi. Dar cum alege╚Ťi o box─â portabil─â ieftin─â ╚Öi bun─â din numeroasele oferte de boxe portabile de pe pia╚Ťa comercial─â?

Cea mai bun─â direc╚Ťie de ac╚Ťiune pentru orice investi╚Ťie este informarea din articole unde g─âsi╚Ťi opinii ale speciali╚Ötilor. La fel de importante sunt ╚Öi p─ârerile despre boza portabil─â exprimate de utilizatorii acestor sisteme audio. De aceea v-am preg─âtit o serie de informa╚Ťii relevante, din ambele tabere, care s─â v─â ajute s─â achizi╚Ťiona╚Ťi cea mai bun─â box─â portabil─â.

Cele mai importante caracteristici tehnice ale boxelor portabile

Portabilitatea

Boxele portabile trebuie s─â fie u╚Öor de transportat ╚Öi de accea m─ârimea ╚Öi greutate modelului conteaz─â foarte mult. Dac─â vre╚Ťi s─â o purta╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â, alege╚Ťi un model mic, compact ╚Öi cu greutate mic─â, deoarece exist─â modele care ├«ncap chiar ╚Öi ├«ntr-un buzunar obi╚Önuit.

Durabilitatea

Boxele mai robuste sunt mai rezistente la stropi de ap─â, la scurte scufundari. Prin urmare, atunci c├ónd alege╚Ťi o box─â portabil─â, fi╚Ťi aten╚Ťi s─â alege╚Ťi un model cu indice IPX ce garanteaz─â rezisten╚Ťa la ap─â ╚Öi praf. Dac─â vre╚Ťi o box─â pe care s─â o utiliza╚Ťi ├«n aer liber, ar fi bine s─â alege╚Ťi o box─â care s─â fie fabricat─â din materiale rezistente la ╚Öocuri ╚Öi lovituri, precum aluminiul. Chiar dac─â sunt mai grele ╚Öi cost─â mai mult, cel pu╚Ťin ave╚Ťii siguran╚Ťa c─â nu se vor strica atunci c├ónd le scapa╚Ťi din m├ón─â.

Calitatea audio

Aceast─â caracteristic─â este prioritar─â atunci c├ónd alege╚Ťi o box─â portabil─â. Aceasta ar trebui s─â reproduc─â frecven╚Ťele joase f─âr─â s─â le distorsioneze la volum tare. De asemenea, un sunet curat ╚Öi echilibrat este necesar atunci c├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi o astfel de box─â. Ca s─â ave╚Ťi siguran╚Ťa unei alegeri bun─â, trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont de o caracteristic─â numit─â impedan╚Ť─â. Aceasta este rezisten╚Ťa pe care boxele o opun curentului furnizat de amplificator sau c├ót de mult curent este extras din amplificator. Cu c├ót aceast─â impedan╚Ťa este mai mic─â, cu at├ót calitatea sunetului este mai bun─â.

Pre╚Ťul

Pre╚Ťul r─âm├óne ├«ntotdeuna un criteriu important de selec╚Ťie, dar un pre╚Ť mai mare nu ├«nseamn─â neap─ârat un produs de o calitate superioar─â. Dac─â v─â dori╚Ťi o astfel de box─â pentru uz personal sau pentru relaxare ocazional─â, nu are rost s─â investe╚Öti ├«ntr-o box─â portabil─â ultra-performant─â. Dac─â ├«ns─â ave╚Ťi nevoie de o box─â foarte performant─â. Care s─â o folosi╚Ťi frecvent pentru evenimente importante atunci merit─â o investi╚Ťie mai substan╚Ťial─â ├«n acest produs.

Modul de alimentare

Majoritatea modelelor folosesc baterii re├«nc─ârcabile ╚Öi este important s─â fi╚Ťi aten╚Ťi la capacitatea acesteia ╚Öi la durata ei de func╚Ťionare. Exist─â modele performante, care pot reda muzic─â p├ón─â la 10 ore cu o singur─â ├«nc─ârcare. Ins─â, ├«n medie, o box─â portabil─â poate reda muzic─â timp de ╚Öase ore. ├Än ceea ce prive╚Öte re├«nc─ârcarea boxei, unele modele au o func╚Ťie de ├«nc─ârcare rapid─â, iar altele nu au aceast─â func╚Ťie. ├Änc─ârcarea poate fi f─âcut─â la priz─â sau prin cablu USB, conectat la laptop sau la ├«nc─ârc─âtorul pentru ma╚Öin─â. ╚Üine╚Ťi cont ╚Öi c─â dac─â ascul╚Ťi muzic─â cu sonorul la maxim, boxa va consuma mai mult─â energie ╚Öi, ├«n consecin╚Ť─â, bateria se va consuma mai repede.

Raza de ac╚Ťiune

Cele mai multe modele de boxe pot s─â func╚Ťioneze la o distan╚Ť─â cuprins─â ├«ntre 1 ╚Öi 10 metri ├«n func╚Ťie de tipul de conexiune. Cea mai bun─â box─â portabil─â merge p├ón─â la o raz─â de ac╚Ťiune de 20 de metri ├«ntre dispozitiv ╚Öi amplificator.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare

Orice func╚Ťie sau op╚Ťiune suplimentar─â a unei boxe portabile nu face dec├ót s─â sporeasc─â calitatea experien╚Ťei audio. De exemplu:

  • Func╚Ťia Multiroom ÔÇô v─â permite conectarea la mai multe boxe portabile ├«n acela╚Öi timp, pentru amplificarea sunetului, prin intermediul unei aplica╚Ťii;
  • Accesarea posturilor de radio ÔÇô cele mai bune boxe portabile ├«╚Ťi vor oferi posibilitatea de a accesa posturi de radio atunci c├ónd o altfel de conectivitate la un dispozitiv nu este posibil─â;
  • Micro SD/USB ÔÇô anumite modele permit ╚Öi ata╚Öarea unui stick USB sau a unui card SD pentru redarea con╚Ťinutului;
  • Func╚Ťia de rezisten╚Ťa la ap─â ÔÇô ├«╚Ťi permite s─â folose╚Öti dispozitivul chiar ╚Öi ├«n medii predispuse la ap─â precum cabina de du╚Ö, l├óng─â cad─â sau la piscin─â;
  • Func╚Ťie de auto-stingere ÔÇô dup─â un repaus de mai mult de 30 de minute, economisind astfel bateria.

Tipuri de compatibilitate. Avantajele și dezavantajele fiecărui model

Boxele portabile se pot conecta prin trei modalit─â╚Ťi:

Prin Bluetooth

Cele mai multe boxe portabile se conecteaz─â prin Bluetooth ╚Öi dispun de un cablu USB sau micro USB, a╚Öa c─â v─â pute╚Ťi conecta cu u╚Öurin╚Ť─â boxa la telefon. ├Än ceea ce prive╚Öte distan╚Ťa de conectare, tehnologia este suficient de performant─â ├«n prezent astfel ├«nc├ót s─â permit─â func╚Ťionarea boxei de la distan╚Ťe mai mari, f─âr─â s─â fie nevoie s─â o ╚Ťii l├óng─â telefon, tablet─â sau laptop. O box─â portabil─â performant─â se poate conecta prin Bluetooth la orice dispozitiv. indiferent de versiunea de Bluetooth cu care acesta func╚Ťioneaz─â.

Boxa portabil─â cu NFC

Near Field Communication este un sistem de conectivitate asem─ân─âtor cu cel anterior, dar mult mai rapid─â deoarece dispozitivele se vor conecta automat la simpla atingere. Pentru a func╚Ťiona totu╚Öi este nevoie ca cele dou─â dispozitive conectate s─â fie la o distan╚Ť─â de maxim c├ó╚Ťiva centimetrii. ├Än plus mai este necesar ca telefonul sau tableta s─â de╚Ťin─â posibilitatea pentru acest tip de conectivitate.

Boxa portabil─â cu WI-FI

Aceste modele de boxe sunt mai pu╚Ťine, dar ofer─â un sunet de calitate ╚Öi o autonomie de func╚Ťionare destul de ├«ndelungat─â. Dezavantajul apare la dependen╚Ťa necesit─â╚Ťii unei conexiuni de internet. De asemenea, este necesar ca ambele dispozitive s─â se afle ├«n raza de acoperire a router-ului WiFi. Nu se potrivesc pentru drume╚Ťii pe afar─â.

Boxa portabil─â cu USB

Aceasta este o variant─â practic─â atunci c├ónd dispozitivul pe care ├«l folose╚Öti nu are suport pentru conexiune f─âr─â fir. De exemplu dac─â vrei s─â conectezi boxa portabil─â la un CD sau mp3 player, dar ╚Öi la tablet─â, laptop, etc. Dezavantajul evident este dependen╚Ťa de fir, care ├«i scade mult din scorul de portabilitate ╚Öi din u╚Öurin╚Ťa folosirii.

Alegerea celei mai bune boxe portabile

Atunci c├ónd decide╚Ťi s─â investi╚Ťi ├«ntr-o box─â portabil─â alege╚Ťi-o pe cea care se potrive╚Öte cel mai bine criteriilor dumneavoastr─â individuale. ├Ändrepta╚Ťi-v─â totu╚Öi aten╚Ťia spre branduri produc─âtoare cunoscute pentru a avea certitudinea unor materiale de fabrica╚Ťie de calitate ╚Öi de servicii de garan╚Ťie ╚Öi post garan╚Ťie consistente. Muzic─â bun─â ╚Öi alegeri inspirate!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 12 In medie: 4.6
Back to top button