Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune bormasini 2024

Repara╚Ťiile prin cas─â sau ansamblarea diverselor obiecte de mobilier se pot face de meseria╚Öi, dar ╚Öi de dumneavoastr─â, dac─â alege╚Ťi s─â achizi╚Ťiona╚Ťi o borma╚Öin─â ieftin─â ╚Öi bun─â. Alegerea celei mai bune borma╚Öini nu este ├«ntotdeauna u╚Öoar─â, deoarece oferta de borma╚Öini de pe site-urile de profil este extrem de bogat─â. Sfaturile exper╚Ťilor ├«n domeniu se pot dovedi utile, astfel ├«nc├ót poten╚Ťialii clien╚Ťi s─â fac─â alegeri mai inspirate ╚Öi mai aproape de ceea ce au ei nevoie. Criteriile dup─â care alege╚Ťi o borma╚Öin─â de calitate sunt importante ╚Öi merit─â men╚Ťionate ├«n acest articol:

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Actualiz─âri de con╚Ťinut:

Pentru a avea cea mai bun─â experien╚Ť─â de shopping online, ne asigur─âm c─â verific─âm ╚Öi reverific─âm produsele ╚Öi pre╚Ťul produselor incluse de noi, astfel ├«nc├ót s─â-╚Ťi recomand─âm doar op╚Ťiuni de cea mai bun─â calitate. Po╚Ťi avea ├«ncredere ├«n alegerile noastre.

Tipuri de bormașină

├Än func╚Ťie de configura╚Ťie sa ╚Öi de modul ├«n care este utilizat─â, borma╚Öina poate fi de dou─â tipuri:

Bormașina manuală sau pe verticală

Acest model v─â permite lucrul cu o mare precizie. Se folose╚Öte la asamblarea ╚Öi la prelucrarea pieselor de mobilier. ├Än acest caz p─âr╚Ťile componente fixate pe o coloan─â, iar bra╚Ťul cu burghiu se poate mi╚Öca deasupra unei platforme ce ╚Ťine materialele de g─âurit ├«ntr-o pozi╚Ťie fix─â. Borma╚Öina pe vertical─â efectueaz─â lucr─âri mai precise, f─âr─â niciun efort din partea utilizatorului, execut├ónd perfor─âri extrem de diverse. Nu are portabilitate, dar este un model potrivit ├«ncep─âtorilor sau profesioni╚Ötilor la ├«nceputul practic─ârii meseriei lor.

bormasini

Bormașină de tip pistol

Pentru cei ce au nevoie ├«n principal de mobilitate, manevrabilitate ╚Öi portabilitate recomand─âm borma╚Öina de tip pistol. ├Än aceast─â categorie avem varianta clasic─â ╚Öi cea cu percu╚Ťie.

  • Modelul clasic ÔÇô folosit ├«n cazul unor materiale precum aluminiul, metalul sub╚Ťire, lemnul sau plasticul.
  • Modelul cu rotopercutor ÔÇô ideal pentru lucr─âri unde e nevoie de o putere mai mare de g─âurire ╚Öi pentru materiale precum zid─âria, betonul, piatra sau asfaltul. Avantajul acestui model este c─â poate fi modificat pentru a prelucra ╚Öi materialele moi, utilizandu-se doar un schimb─âtor mecanic.

Principalele criterii după care alegem cele mai bune bormașini

Alimentarea

Modelele care au nevoie de mult─â putere pentru a g─âuri u╚Öor orice material trebuie alimentate direct la priz─â. Dezavantajul lor major r─âm├óne ├«ns─â lipsa portabilit─â╚Ťii.

Dac─â folosi╚Ťi prelungitorul, ve╚Ťi putea executa diverse repara╚Ťii nu numai ├«n locuin╚Ť─â, ci ╚Öi ├«n jurul acesteia, a╚Öa cum v─â dori╚Ťi dumneavoastr─â. Persoanele care au nevoie s─â lucreze f─âr─â fire de conexiune ╚Öi f─âr─â cabluri pot alege varianta care func╚Ťioneaz─â cu acumulator intern. Dac─â e nevoie ca borma╚Öina de g─âurit material dur s─â fac─â fa╚Ť─â unor sarcini complexe, ve╚Ťi investi ├«ntr-o borma╚Öin─â de calitate.

Puterea

├Än func╚Ťie de acest criteriu avem dou─â variante: mic/mediu ╚Öi mare. V─â recomand─âm un dispozitiv cu o baterie de 3.6 ÔÇô 4.8V, atunci c├ónd folosi╚Ťi mai rar dispozitivul ╚Öi perfora╚Ťi mai mult lemn ╚Öi pal ├«n strat relativ sub╚Ťire sau o pute╚Ťi folosi cu func╚Ťie de ╚Öurubelni╚Ť─â. O borma╚Öin─â cu putere mai mare de cel pu╚Ťin 12 ÔÇô 18V este cea mai potrivit─â solu╚Ťie.

Nivelul de experien╚Ť─â

Dup─â cuno╚Ötin╚Ťele dob├óndite ├«n utilizarea borma╚Öinii face╚Ťi parte din una din urm─âtoarele trei mari categorii: utilizator ocazional, pasionatul de bricolaj ╚Öi profesionistul.

  • Dac─â folosi╚Ťi mai rar borma╚Öina ╚Öi doar dac─â este strict necesar pute╚Ťi s─â v─â considera╚Ťi un utilizator de ocazie ╚Öi de nevoie. ├Än acest caz, destul de comun, o borma╚Öin─â clasic─â, de putere moderat─â sau chiar mic─â, ce se poate fi utilizat─â ca surubelni╚Ť─â, cu func╚Ťii simple ╚Öi la un pre╚Ť sc─âzut este cea mai bun─â variant─â
  • Cei ce aleg s─â-╚Öi fac─â singuri repara╚Ťii prin cas─â pot fi numi╚Ťi pasiona╚Ťi de bricolaj. Dac─â v─â recunoa╚Öte╚Ťi ├«n aceast─â descriere, borma╚Öina semi-profesional─â este ideal─â pentru dumneavoastr─â. Poate fi utilizat─â frecvent dac─â dispune de o putere medie. Cu siguran╚Ť─â portabilitatea este necesar─â ╚Öi de aceea ar fi bine s─â achizi╚Ťiona╚Ťi varianta cu acumulator.
  • Adev─âra╚Ťii profesioni╚Öti folosesc aproape zilnic borma╚Öina, chiar mai multe ore ├«ntr-o singur─â sesiune de lucru. Dac─â sunte╚Ťi utilizator profesionist cu siguran╚Ť─â ╚Öti╚Ťi de cea ve╚Ťi nevoie pentru a fi eficient ├«n munca dumneavoastr─â ╚Öi poate sfaturile altora nu va intereseaz─â at├ót de mult. Alege╚Ťi dispozitive solide, f─âcute din materiale durabile, fiabile ╚Öi rezistente ├«n timp. Dac─â lucra╚Ťi cu materiale mai dure ave╚Ťi nevoie de varianta cu rotopercutor, iar puterea nominal─â asigurat─â de motor trebuie s─â dep─â╚Öeasc─â 700W. Pentru activit─â╚Ťi sus╚Ťinute ╚Öi cu materiale diverse, un model fix achizi╚Ťionat suplimentar va fi obligatoriu pentru a duce lucrarea la final.

Func╚Ťiile ╚Öi op╚Ťiunile suplimentare

Dintre numeroasele func╚Ťii suplimentare de care poate dispune o borma╚Öin─â cele mai importante sunt: g─âurirea, perforarea cu rotopercutor ╚Öi ├«n╚Öurubarea. Dac─â g─âsi╚Ťi un model care s─â v─â ofere toate aceste posibilit─â╚Ťi, pute╚Ťi considera c─â dispune╚Ťi de un produs din categoria profesional─â. Pentru utilizare ocazional─â, v─â recomand─âm s─â cump─âra╚Ťi o ma╚Öin─â de g─âurit ╚Öi ├«n╚Öurubat, care este un hibrid modern ├«ntre borma╚Öin─â ╚Öi o ╚Öurubelni╚Ťa electric─â.

Utilizatorii profesioni╚Öti au nevoie de sistem de percu╚Ťie pentru a lucra cu orice tip de material. Cu toate acestea func╚Ťia cu rotopercutor trebuie s─â poat─â fi utilizat─â preferen╚Ťial. O alt─â func╚Ťie dorit─â de utilizatori amatori sau profesioni╚Öti este tura╚Ťia variabil─â, adica viteza redat─â ├«n rota╚Ťii pe minut ╚Öi posibilitatea de a o regla ├«n func╚Ťie de fiecare material ce urmeaz─â a fi prelucrat. Alege╚Ťi modelul care are c├ót mai multe func╚Ťii dac─â ╚Öti╚Ťi c─â ve╚Ťi avea nevoie de toate aceste func╚Ťii ├«n activitatea dumneavoastr─â. O investi╚Ťie bine g├óndit─â v─â poate sc─âpa de nepl─âcerea de a cump─âra mai multe dispozitive pentru diverse activit─â╚Ťi ce pot fi f─âcute de o borma╚Öin─â complet─â.

bormasini accessories

Alegerea on line a celei mai bune bormașini

Cunosc├ónd toate aceste informa╚Ťii tehnice importante despre cele mai bune borma╚Öini de pe pia╚Ťa comercial─â, sunte╚Ťi deja mai preg─âtit pentru pasul urm─âtorul: achizi╚Ťia celei mai bune borma╚Öini. Trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â cele mai apreciate branduri produc─âtoare, de pe acest segment de pia╚Ť─â, ├«╚Öi comercializeaz─â produsele prin intermediul magazinelor online. Comanda on line v─â permite s─â returna╚Ťi modelul, dac─â nu se dovede╚Öte a fi ceea ce c─âuta╚Ťi, iar pre╚Ťurile sunt cu siguran╚Ť─â mai reduse dec├ót ├«n multe magazine fizice. Profita╚Ťi de ofertele promo╚Ťionale ╚Öi de posibilitatea de a compara ├«ntr-un timp relativ scurt un num─âr mare de produse. Toate aceste avantaje vor face ca alegerea dumneavoastr─â s─â fie c├ót mai inspirat─â ╚Öi mai apropiat─â de aceea ce ave╚Ťi nevoie.

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 14 In medie: 4
Back to top button