Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune baby monitoare 2022

Alegerea unui baby monitor poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 baby monitoare disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul
1 din 10
5.0
4 din 10
5.0
5 din 10
5.0
6 din 10
5.0
7 din 10
5.0
8 din 10
5.0
9 din 10
5.0
10 din 10
5.0

Monitoarele pentru bebelu╚Öi au devenit indispensabile ├«n orice familie, fiind un ajutor extraordinar pentru p─ârin╚Ťi pentru a-╚Öi monitoriza bebelu╚Öul pe durata celor 24 de ore. Acestea pot fi folosite at├ót pe timpul zilei pentru a urm─âri jocul bebelu╚Öului ├«n p─âtu╚Ť, c├ót mai ales pe timpul nop╚Ťii pentru a ╚Öti c├ónd acesta se treze╚Öte ╚Öi are nevoie s─â fie schimbat sau hr─ânit. Aceste sisteme de monitorizarea a bebelu╚Öilor prezint─â numeroase avantaje ╚Öi, de aceea, orice p─ârinte ├«╚Öi dore╚Öte achizi╚Ťionarea celui mai bun baby monitor pentru copilul s─âu Dar, cum alegem un baby monitor de calitate din oferta destul de divers─â existent─â pe pia╚Ť─â?

Unele recomand─âri privind principalele caracteristici tehnice ale unui astfel de monitor pentru bebelu╚Öi consider─âm c─â pot fi extrem de utile pentru viitorii p─ârin╚Ťi. Aceste sfaturi ╚Ťin cont at├ót de p─ârerea speciali╚Ötilor, c├ót ╚Öi de a celor care deja folosesc aceste aparate.

Principalele caracteristici tehnice ale baby monitoarelor

Frecven╚Ťa

Aceasta este un criteriu foarte important ├«n alegerea monitorului pentru bebelu╚Öi, deoarece frecven╚Ťa folosit─â de sistemul de monitorizare poate intra ├«n contradic╚Ťie cu alte aparate din cas─â ╚Öi produce bruiaje. De aceea, banda de frecven╚Ťa ideal─â, aleas─â chiar de produc─âtori, este de 1.9 GHz, o frecven╚Ť─â exclusiv dedicat─â pentru aceste aparate.

Canale de comunica╚Ťie

Pentru a evita probleme de interferen╚Ť─â, pute╚Ťi alege un sistem de monitorizare a bebelu╚Öilor cu mai multe canale de comunica╚Ťie. Astfel pute╚Ťi trece cu u╚Öurin╚Ť─â de pe o frecven╚Ť─â aglomerat─â, pe una liber─â, astfel ├«nc├ót s─â nu apar─â bruiajele. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie modele mai accesibile la pre╚Ť care v─â permit schimbarea canalelor ├«n mod manual sau modele mai performante, mai scumpe, ce realizeaz─â automat─â schimbarea canalelor, atunci c├ónd apare o interferen╚Ť─â.

Raza de ac╚Ťiune

Raza de ac╚Ťiune reprezint─â distan╚Ťa maxim─â care poate fi ├«ntre transmi╚Ť─âtor ╚Öi receptor p├ón─â s─â se ├«ntrerup─â semnalul, ├«n condi╚Ťii optime f─âr─â obstacole fizice ├«n cale. Aceasta este un criteriu foarte important de selec╚Ťie a unui monitor pentru bebelu╚Öi, iar raza sa de ac╚Ťiune trebuie s─â fie c├ót mai mare. Valoare acesteia o g─âsi╚Ťi ├«n descrierea tehnic─â a produsului, ├«ns─â trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont de faptul c─â pere╚Ťii casei pot sc─âdea mult din raza de ac╚Ťiune a aparatului. Majoritatea modelelor pot atinge o raz─â de ac╚Ťiune de 200 de metri, considerat─â o dimensiune medie a unei locuin╚Ťe. Evident c─â pentru case mai mari, ar trebui s─â ave╚Ťi o raz─â de ac╚Ťiune mai mare de 200 metri.

Func╚Ťii ╚Öi accesorii suplimentare

Alegerea celui mai bun monitor pentru copilul dumneavoastr─â depinde ╚Öi de alte func╚Ťii suplimentare de care acesta dispune, precum:

  • Baterie re├«nc─ârcabil─â ÔÇô ve╚Ťi g─âsi ╚Öi modele cu baterii de unic─â folosin╚Ť─â, dar, av├ónd ├«n vedere c─â aparatul va func╚Ťiona ore ├«n ╚Öir, cea mai bun─â op╚Ťiune este o baterie re├«nc─ârcabil─â cu autonomie mare.
  • Alarme ÔÇô se poate ├«nt├ómpla s─â nu fi╚Ťi cu ochii pe ecran tot timpul sau s─â sta╚Ťi ├«ntr-un loc zgomotos ╚Öi s─â nu auzi sunetul emis de aparat. ├Än aceste condi╚Ťii ai nevoie de un sistem de monitorizare care s─â te alerteze fie prin lumini, fie prin vibra╚Ťii sau sunet puternic, atunci c├ónd detecteaz─â sunet sau mi╚Öcare.
  • Imagine nocturn─â ÔÇô atunci c├ónd ├«n camera copilului e ├«ntuneric, imaginea de pe monitor s-ar putea s─â nu fie suficient de clar─â. Ai nevoie de un sistem cu vizibilitate nocturn─â, cu un ecran pe care s─â po╚Ťi controla, eventual, luminozitatea.
  • Senzor de temperatur─â ÔÇô care monitorizeaz─â nivelul de temperatura din camera bebelu╚Öului ╚Öi v─â alerteaz─â ├«n cazul supra├«nc─âlzirii acesteia;
  • Indicator nivelul bateriei ÔÇô este util s─â vede╚Ťi din timp c├ónd bateria este pe cale s─â se descarce.

Tipuri de monitoare pentru bebeluși

Sistem de monitorizare audio

Aceste sisteme de monitorizare sunt cele mai ieftine de pe pia╚Ť─â ╚Öi se potrivesc celor care nu-╚Öi doresc dec├ót s─â ╚Ötie c├ónd se treze╚Öte bebelu╚Öul ╚Öi c├ónd trebuie acesta s─â fie schimbat, mai ales pe timpul nop╚Ťii. Chiar ╚Öi aparatele mai ieftine trebuie s─â v─â fie de folos, a╚Öa c─â v─â recomand─âm s─â fi╚Ťi aten╚Ťi la calitatea sunetului. Ve╚Ťi avea cele mai bune rezultate dac─â ve╚Ťi a╚Öeza receptorul la o distan╚Ť─â cuprins─â ├«ntre 1 ╚Öi 3 metri de camera copilului.

Sistem de monitorizare video

Sistemele de monitorizare video sunt din ce ├«n ce mai populare, deoarece sunt relativ accesibile ca pre╚Ť la o calitate foarte bun─â ╚Öi cu diverse op╚Ťiuni suplimentare. Un astfel de dispozitiv v─â permite ╚Öi s─â auzi╚Ťi pl├ónsul copilului ╚Öi s─â vede╚Ťi video dac─â situa╚Ťia impune s─â v─â deplasa╚Ťi rapid ├«n camer─â sau mai pute╚Ťi a╚Ötepta p├ón─â bebelu╚Öul se lini╚Öte╚Öte singur. Sistemele de monitorizare video sunt dotate cu func╚Ťii speciale ╚Öi pute╚Ťi alege ceea ce v─â dori╚Ťi, ├«n func╚Ťie de propriile dumneavoastr─â nevoi. Atunci c├ónd alege╚Ťi un astfel de sistem, imaginea este foarte important─â. Trebuie s─â v─â permit─â s─â vede╚Ťi clar bebelu╚Öul, a╚Öa c─â nivelul clarit─â╚Ťii imaginii este mai important dec├ót dimensiunea monitorului.

Sistem de monitorizare bebeluși cu senzor de mișcare

Aceste sisteme de monitorizare ├«nregistreaz─â anumi╚Ťi parametru, precum mi╚Öc─ârile, pulsul sau ritmul cardiac al bebelu╚Öului. ├Än cazul ├«n care bebelu╚Öul nu se mai mi╚Öc─â sau nu mai respir─â, apare un sistem de alarm─â. P─ârin╚Ťii care aleg acest sistem au ├«n vedere prevenirea sindromului mor╚Ťii subite la sugari. Dac─â v─â dori╚Ťi un astfel de dispozitiv, pute╚Ťi alege un model cu ata╚Öare pe scutec sau un sistem de monitorizare al pulsului ╚Öi a respira╚Ťiei.

Concluzii

Deoarece vorbim de o investi╚Ťie important─â pentru orice p─ârinte, v─â recomand─âm s─â achizi╚Ťiona╚Ťi cel mai bun sistem de monitorizare disponibil. ├Än mediul online ve╚Ťi g─âsi modele diverse care s─â fie potrivite pentru dumneavoastr─â la pre╚Ťuri mai bune, deoarece ofertele speciale ╚Öi reducerile sunt mai frecvente online. ├Änainte de orice achizi╚Ťie online este necesar s─â consulta╚Ťi p─ârerea altor cump─âr─âtori pentru a v─â asigura c─â produsul este conform descrierii produc─âtorului. De asemenea, pute╚Ťi s─â v─â da╚Ťi seama dac─â produsul merit─â sau nu achizi╚Ťionat. Av├ónd la dispozi╚Ťie aceste informa╚Ťii, putem spune c─â sunte╚Ťi gata s─â alege╚Ťi cel mai bun sistem de monitorizare bebelu╚Öi pentru copilul dumneavoastr─â.

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 1 In medie: 5
Back to top button