Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune Aspiratoare verticale 2021

Alegerea unui aspirator vertical poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 aspiratoare verticale disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

Dac─â sunte╚Ťi adeptul ├«ncorpor─ârii tehnologiei ├«n via╚Ťa de zi cu zi, atunci ar trebui s─â analiza╚Ťi perpectiva achizi╚Ťion─ârii unui aspirator vertical ├«n casa dumneavoastr─â. Cele mai multe p─âreri despre aspiratorul vertical, exprimate chiar de cei ce le utilizeaz─â, scot ├«n eviden╚Ť─â avantajele evidente ale utiliz─ârii acestor electrocasnice moderne:

  • sunt foarte u╚Öor de manevrat, cu o greutate foarte redus─â;
  • permit o aspirare rapid─â a firmiturilor din buc─ât─ârie, dar ╚Öi a prafului din toat─â cas─â;
  • sunt eficiente ├«n aspirarea sc─ârilor sau a suprafetelor ├«nguste;
  • au mobilitate ╚Öi portabilitate mare;
  • au un consum redus de energie;
  • sunt ergonomice ╚Öi cu design modern;

Alegerea celui mai bun aspirator vertical nu este ├«ns─â u╚Öor de realizat ├«n condi╚Ťiile existen╚Ťei pe pia╚Ť─â a unei oferte foarte bogat─â de astfel de modele. De aceea, v─â oferim un ghid al celor mai importante caracteristici de care trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont atunci c├ónd decide╚Ťi achizi╚Ťia personal─â a unui aspirator vertical.

Principalele caracteristici ale unui aspirator vertical

Puterea de aspirare

Aspiratoarele verticale au, ├«n general, o putere de aspirare mai mic─â dec├ót cele clasice, de aceea aceast─â caracteristic─â tehnic─â este extrem de important─â pentru dumneavoastr─â, poten╚Ťialul cump─âr─âtor. Chiar dac─â puterea de aspirare nu este specificat─â ├«n mod obiectiv pe eticheta de eficien╚Ť─â energetic─â, verifica╚Ťi voltajul motorului. Cu c├ót valoarea acestuia este mai mare cu at├ót puterea de aspirare este mai mare.

Autonomia bateriei

Toate aspiratoarele verticale folosesc baterii re├«nc─ârcabile, ceea ce le ofer─â o autonomie cuprins─â ├«ntre 20 ╚Öi 75 de minute, ├«n func╚Ťie de model. C├ónd citi╚Ťi pe prospect valorile maxime specificate de producatori, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â m─âsurarea acestei autonomii se face la cel mai mic nivel de putere. Timpul de autonomie va sc─âdea considerabil la nivelurile superioare de utilizare ale aspiratorului vertical.

Mărimea și designul

Aspiratoarele verticale sunt compacte ╚Öi u╚Öor de manevrat, ceea ce le spore╚Öte atractivitatea pentru consumatori. Designul acestora este unul extrem de atractiv, iar forma lor ergonomic─â ajut─â la depozitarea lor cu mare u╚Öurin╚Ť─â. Pe pia╚Ť─â comercial─â exist─â chiar ╚Öi modele de aspiratoare verticale care pot deveni portabile ╚Öi pot fi lejer trasportate de posesor.

Tipul de suprafa╚Ť─â aspirat─â

Chiar dac─â aspiratoarele verticale pot fi folosite pentru orice tip de suprafa╚Ť─â, ├«ns─â sunt mult mai eficente pe gresie ╚Öi parchet ╚Öi mai pu╚Ťin eficiente pe covor sau mochet─â. Indiferent ├«ns─â de tipul de suprafa╚Ť─â, marele avantaj al aspirtaoarelor verticale este c─â pot p─âtrunde ├«n orice col╚Ťi╚Öor, pe sc─âri sau ├«n spa╚Ťii ├«nchise.

Greutatea

Un alt motiv important de alegere a aspiratoare verticale este greutatea lor foare mic─â, ceea ce le asigur─â o mare manevrabilitate ╚Öi portabilitate ├«n raport cu modelele clasice cablate la curentul electric pentru a func╚Ťiona. Orice om care a aspirat vreodat─â cu un model clasic ╚Ötie c├ót de deranjant─â este transportarea aparatului electrocasnic dintr-o camer─â ├«n alta. De aceea, op╚Ťiunea u╚Öoarelor aspiratoare verticale devine tot mai atractiv─â.

Capacitatea de colectare

C├ónd v─â decide╚Ťi s─â alege╚Ťi un aspirator vertical lua╚Ťi ├«n considerare ╚Öi capacitatea de colectare a acestuia, care poate fi cuprins─â ├«ntre 0,4 ╚Öi 2 litru. Opta╚Ťi pentru modele cu capacitate de colectare c├ót mai mare pentru a nu schimba prea des recipientul de colectare. Dac─â ├«ns─â nu v─â deranjeaz─â aceast─â opera╚Ťiune, atunci pute╚Ťi lua ├«n considerare alte criterii de alegere a aspiratorului vertical.

Timpul de încărcare a bateriei

├Än general, timpul de ├«nc─ârcare al bateriei aspiratoarelor verticale variaz─â ├«ntre 4 ╚Öi 6 ore, cu o op╚Ťiune de ├«nc─ârcare mai rapid─â ├«n primele 3 ore de 80% din baterie, pentru o utilizare mai eficient─â a acestora.

Accesoriile

Accesoriile au o importan╚Ť─â deosebit─â ├«n cazul aspiratoarelor, indiferent de tipul acestora. Un aspirator vertical trebuie s─â fie dotat cu toate elementele necesare pentru a accesa spa╚Ťii dificile ╚Öi mai greu accesibile. Accesoriile pot fi: perii electrice, duze la podea, filtre lavabile, standuri de ├«nc─ârcare, diferite perii motorizate, perii iluminate cu leduri sau posibilitatea de conectare a unor duze pentru aspirarea mobilierului sau a portbagajului ╚Öi interiorului ma╚Öinilor.

Tipul de aspiratoare verticale

├Än func╚Ťie de tipul de aspirare ├«ncorporat, aspiratoarele verticale se ├«mpart ├«n trei mari categorii:

Aspiratoare verticale cu aspirare uscat─â

Acest model este cel mai popular dintre toate modelele de aspiratoare verticale datorit─â accesibilit─â╚Ťii lor din punctul de vedere al pre╚Ťului. Dac─â bugetul dumneavoastr─â este mai limitat aspiratorul vertical cu aspirare uscat─â este ceea ce vi se potrive╚Öte cel mai bine.

Aspiratoare verticale cu sp─âlare

Acest model de aspiratoare verticale utilizeaz─â apa ca sistem de filtrare ├«ntr-un mod economic ╚Öi eficient. Prin aceast─â configura╚Ťie se permite utilizarea motoarelor cu putere mai mica, ceea ce le face mai ergonomice ╚Öi mai pu╚Ťin consumatoare de energie.

Aspiratoare verticale cu abur

Cele mai moderne aspiratoare verticale sunt aspiratoarele cu aburi, ce folosesc metode ecologice ce consum─â pu╚Ťine resurse ╚Öi energie, dar au o putere de aspirare mai mic─â.

Dintre toate aceste diverse modele de aspiratoare verticale alege╚Ťi modelul care se potrive╚Öte cel mai bine nevoilor dumneavoastr─â. Dac─â ave╚Ťi o a cas─â mare, alege╚Ťi un aspirator vertical cu putere de aspirare mare precum sunt cele cu aspirare uscat─â. Pentru apartamente se potrivesc cel mai bine celelalte dou─â de modele de aspiratoare verticale, cu ap─â sau cu abur, pentru un consum mai mic de energie ╚Öi aer nepoluant.

De ce s─â alege╚Ťi un aspirator vertical?

Evolu╚Ťia tehnologic─â din ultimele decenii ╚Öi-a pus amprenta ╚Öi asupra obi╚Önuitelor aspiratoare. Acestea au devenit mult mai compacte, mai silen╚Ťioase, mai ecologice, mai pu╚Ťin consumatoare de energie, mai u╚Öor manevrabile, mai pliabile, mai estetice, mai ergonomice ╚Öi cu aceea╚Öi putere de aspirare ca ╚Öi cele clasice. A╚Öa se explic─â popularitatea tot mai mare a aspiratoarelor verticale printre consumatori, dar ╚Öi tendin╚Ťa acestora de a se impune pe pia╚Ťa comercial─â.

Mai r─âm├óne doar s─â v─â orienta╚Ťi spre braduri cunoscute ce ofer─â gara╚Ťie de minimum 24 de luni ╚Öi s─â v─â interesa╚Ťi de locatiile de service ale producatorului ales. Alege╚Ťi service-uri ale firmelor care s─â se afle ├«n apropierea localit─â╚Ťii de domiciliu ├«n situa╚Ťia unor probleme ├«n utilizarea aparatului electrocasnic. Iar dac─â toate aceste aspecte sunt luate ├«n considerare de dumneavoastr─â, atunci achizi╚Ťia celui mai bun aspirator vertical devine o activitate pl─âcut─â.

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 41 In medie: 3.5
Back to top button