Recenziidetop.com petrece multe ore cercet├ónd ╚Öi test├ónd, astfel ├«nc├ót s─â ├«╚Ťi ofere ╚Ťie ╚Öansa de a g─âsi cele mai bune produse pe care s─â le achizi╚Ťionezi. Fiecare produs de aici este selectat independent de c─âtre echipa noastr─â. Dac─â alegi s─â cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastr─â, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta s─â ne finan╚Ť─âm activit─â╚Ťile.

Cele mai bune 4K Televizoare 2022

Alegerea unui 4K televizor poate fi o sarcin─â cu adev─ârat dificil─â, pentru c─â exist─â o varietate uria╚Ö─â de produse ╚Öi pre╚Ťuri. Pentru a te ajuta, am adunat c├óteva informa╚Ťii de la rapoarte ╚Öi teste f─âcute de exper╚Ťi, astfel ├«nc├ót am putut alege cele mai bune 10 4K televizoare disponibile pe pia╚Ť─â ├«n momentul acesta.

Imagine
Nume
Evaluare
Verifica╚ŤI pre╚Ťul

De c├ó╚Ťiva ani televizorul nu mai este doar un mijloc de urm─ârire a unor emisiuni TV, ci a devenit un adev─ârat dispozitiv inteligent cu sisteme de operare, cu jocuri, aplica╚Ťii sau diverse canale de ╚Ötiri. Cele mai inovative modele sunt televizoarele cu rezolu╚Ťie 4K, deoarece acestea de╚Ťin cea mai ├«nalt─â rezolu╚Ťie posibil─â, diagonale de peste 100 cm, o acustic─â revolu╚Ťionar─â ╚Öi un design modern. Dar cum putem alege cel mai bun smart TV 4k din multitudinea de oferte TV 4k de pe pia╚Ťa comercial─â?

Ne-am g├óndit s─â venim ├«n sprijinul celor care vor s─â-╚Öi achizi╚Ťioneze cele mai bune televizoare 4K ╚Öi v─â oferim un ghid al celor mai importante caracteristici tehnice ale acestora. De asemenea, vom vedea ╚Öi care sunt p─ârerile despre televizoarele 4k ale speciali╚Ötilor, dar ╚Öi opiniile consumatorilor care deja se bucur─â de experien╚Ťa oferit─â de acestea.

Cele mai importante caracteristici tehnice ale televizoarelor 4K

Diagonala

M─ârimea televizorului este un factor foarte important de alegere a acestuia. Oamenii, ├«n general, prefer─â modelele cu diagonal─â c├ót mai mare, ├«ns─â v─â recomand─âm s─â ╚Ťine╚Ťi cont de spa╚Ťiul din camera unde va fi amplasat acesta. Televizoarele de dimensiuni mari pot fi amplasate doar ├«n camere mari. Dac─â spa╚Ťiul camerei nu reprezint─â o problem─â, alege╚Ťi modele de televizoare 4K cu diagonal─â de peste 130 cm. Dac─â ave╚Ťi o camer─â mai mic─â, ├«ndrepta╚Ťi-v─â spre modele cu diagonal─â mai mic─â, deoarece calit─â╚Ťile tehnice ale televizoarelor 4K sunt excelente, chiar ╚Öi ├«n cazul modelelor mai mici.

Acustica

Aceast─â caracteristic─â tehnic─â este punctul forte al televizoarelor 4k, caracteristic─â specific─â ce le diferen╚Ťiaz─â net de modelele clasice. Televizoarele smart ofer─â o calitate audio remarcabil─â, comparabil─â cu cea a sistemelor audio profesioniste, ceea ce transform─â orice vizionare la televizorul dumneavoastr─â ├«ntr-o experien╚Ť─â de cinem─â.

Pre╚Ťul

Pe pia╚Ť─â reg─âsim diverse modelele de televizoare 4k la pre╚Ťuri diferite, ├«n func╚Ťie de diagonal─â, tipul ecranului ╚Öi alte caracteristici tehnice. Pre╚Ťul lor poate ├«ncepe de la 1.200 de lei pentru modelele mai simple ╚Öi pot ajunge chiar la 20.000 de lei, pentru cele mai bune dintre ele. Recomandarea noastr─â este s─â alege╚Ťi un model de televizor 4K cu un pre╚Ť mediu sau chiar mai mare pentru multiplele avantaje pe care acesta le are, chiar dac─â investi╚Ťia financiar─â va fi consistent─â. Ve╚Ťi descoperi rapid de ce aceast─â investi╚Ťie a fost una ├«n╚Ťeleapt─â, beneficiind de o experien╚Ť─â vizual─â ╚Öi auditiv─â deosebit─â ├«n confortul propriului apartament.

Func╚Ťii ╚Öi op╚Ťiuni suplimentare:

  • Func╚Ťia AmbiLight implic─â existen╚Ťa unor lumini de tip LED care se sincronizeaz─â automat cu derularea imaginilor de pe ecran, rezult├ónd astfel un efect de lumin─â ambiental─â ├«n camer─â. Imagina╚Ťi-v─â c├ót de mult se schimb─â experien╚Ťa de vizionare a unui film, serial sau videoclip preferat cu ajutorul acestei func╚Ťii! Recomandarea noastr─â este s─â ├«ncerca╚Ťi cel pu╚Ťin o dat─â ├«n via╚Ť─â aceast─â tehnologie ╚Öi suntem convin╚Öi c─â ve╚Ťi fi satisf─âcu╚Ťi, la fel ca to╚Ťi ceilal╚Ťi utilizatori ai televizoarelor 4k de aceast─â func╚Ťie suplimentar─â;
  • Asistentul virtual integrat v─â poate ajuta s─â g─âsi╚Ťi rapid orice episod dintr-un film sau emisiunea preferat─â. Acesta este cel mai performant asistent virtual inclus p├ón─â acum ├«ntr-un televizor, deoarece este capabil s─â caute pe internet r─âspunsuri la ├«ntreb─âri, s─â caute diverse con╚Ťinuturi virtuale sau chiar s─â controleze diversele aparate smart din cas─â.

Tehnologia HDR

High Dynamic Range este o tehnologie nouă implementată doar în cazul televizoarelor 4K. Ea implică o imagine mai bună, culori mai intense, mai vii, un contrast mai bun și o luminozitate mai mare. Tehnologia HDR are două versiuni:

  • HRD10 sau Ultra HD Premium sunt versiunile de baz─â;
  • Dolby Vision este varianta ├«mbun─ât─â╚Ťit─â a tehnologiei HDR ╚Öi care este considerat─â ca fiind cea mai bun─â de pe pia╚Ť─â ├«n acest moment.

Rata de reîmprospătare

Aceasta caracteristic─â tehnic─â se m─âsoar─â ├«n Hertz (Hz) ╚Öi se refer─â la num─ârul de re├«mprosp─ât─âri pe care o imagine o are pe secund─â. Valoarea standard este de 60Hz. Televizoarele 4K dispun de o rat─â de re├«mprosp─âtare mai mare, cuprins─â ├«ntre 120 ╚Öi 240 Hz pentru a reda cu acurate╚Ťe imaginile rapide sau pentru a insera o imagine static─â nou─â pentru ca mi╚Öcarea s─â apar─â mai realist─â.

Conectivitate

Televizoarele 4k standard sunt dotate cu unnum─âr mare de porturi HDMI pentru a putea lega de acesta diverse alte aparate, precum un sound bar, o consol─â de jocuri sau orice alte dispozitive inteligente. ├Än cazul unui televizor 4k Ultra HD, acestea trebuie s─â dispun─â de cel pu╚Ťin un port HDMI 2.0, pentru a putea suporta surse Ultra HD. Televizoarele inteligente cele mai noi, care au fost lansate ├«n 2019, au chiar un port HDMI 2.1 pentru redarea unor con╚Ťinuturi chiar de 8k.

Tipuri de televizoare 4k

Pe pia╚Ťa comercial─â din Rom├ónia exist─â mai multe tipuri de televizoare: LCD, OLED ╚Öi QLED, fiecare cu avantajele ╚Öi dezavantajele sale.

  • Televizoarele LCD (LED) – Acest model dispune de ecranul LCD, adic─â foarte sub╚Ťire, iar sistemul de iluminat este unul LED ╚Öi sunt cele mai prezente produse de pe pia╚Ťa televizoarelor 4k din Rom├ónia, fiind mai accesibile din punct de vedere financiar.
  • Televizoare QLED – QLED este un alt termen pentru televizoarele LCD. Aceast─â tehnologie are rolul de a corecta lumina albastr─â a LED-urilor, ob╚Ťin├ónd astfel o lumin─â mai alb─â, iar culorile redate de un astfel de TV sunt mai luminoase, mai intense ╚Öi mai realiste dec├ót cele de la un TV LED simplu.
  • Televizoare OLED – Acestea sunt cele mai performante tipuri de televizoare p├ón─â la ora actual─â cu o tehnologie diferit─â de cele clasice. Televizoarele OLED ├«╚Öi produc propria lumin─â, folosind un strat de LED-uri organice, controlate la nivel de pixeli pentru a ob╚Ťine un negru absolut ╚Öi niveluri de contrast uimitor de spectaculoase.

Alegerea celui mai bun televizor 4k

Atunci c├ónd face╚Ťi o alegere at├ót de important─â precum achizi╚Ťia unui televizor 4k nicio informa╚Ťie ├«n plus nu este de prisos. V─â recomand─âm s─â v─â stabili╚Ťi un buget consistent pentru a alege ultimele modele de televizoare 4k cu cea mai performant─â tehnologie ├«ncorporat─â. Informa╚Ťi-v─â, analiza╚Ťi on line ofertele de pe pia╚Ť─â ╚Öi abia apoi merge╚Ťi la magazin pentru a vedea diferitele modele de televizoare. Astfel, ve╚Ťi c├ó╚Ötiga timp pre╚Ťios ╚Öi ve╚Ťi avea siguran╚Ťa unei bune investi╚Ťii pe termen lung. Succes ╚Öi inspira╚Ťie!

Face╚Ťi clic pentru a evalua aceast─â postare!
Total: 68 In medie: 4.3
Back to top button